Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі - 4

то не звичайні гольфіки, то вьязані светрики, але дуже якісні, мьякі, плотненькі водночас, можна вдівати на голе тіло, там соттон і спандекс в складі. І у них ворот гольфіком, все щільненько до горла пристає, не вільно болтається, на зиму те що треба. Ти їх бачила 100% на базарах, ф-ма M&M або Many&Many.
    Вони минулі роки були стандартно по 150-160, ну а зараз все подорожчало.

п.с. але да, два таких светрика - по одному для кожного, ще джинси на юльку на флісі і рівно 800 грн тю-тю.... дорого, а що поробиш?

2. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

так, про оці

я була на провесні в понеділок то 130 р. не було такого як хотіли, були білі і рожеві, а ми такі вже мали, тому шукала сіренький, а ще багато темно синіх, але моя мала смугленька і їй такий колір гольфу не пасує

в нас така сама тільки блідо рожева з сіренькими квіточками і з бумбоном з песьця,

колір якраз під зимове пальто ленне,
    ми ще до подорожчання взяли таку за 320 грн. на південному

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я теж на Кіабі другий рік замовляю малому гольфи. Там завжди є акція 3 за ціною 2. Але минулої зими малий стогнав, що в класі йому жарко в гольфі, тому перестала давати гольф до школи, тільки гуляти. Не знаю, як цього року буде в школі, може вже гольфи згодяться. Для мене супер - дала гольфик, зверху жилетка - і тепло, і виглядає гарно, і на фізкультуру переодітись легше, бо немає гудзиків.
    Я ще підозрюю, що він в мене не дуже любить гольфи.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я хотіла з хутром, то на кідстафі JAMIKS, то там ціна 450грн мене трохи стримала
    отакі [​IMG]
    на що ще глянути? мені треба щось до пальта і спіднички, типу класичне

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

вчора чоловік купив сам (!!) нашому малюку зимові фабричні чобітки шкіряні на цигейці за 380грн на розпродажі останніх розмірів ( були лише 28 а 31 розмір по 1шт) в якомуcь невеличкому магазинчику недалеко Краківського ринку, то якісь супер за таку ціну!

6. mokhnatska lesia

а Ви приміряли такий фасон малій? бо моя була в такому фасоні дуже смішна, аж продавець казала, що то не для неї

з різними натуральними бомбонами є в метелику на південному і в амадео на шуварі, ну і на провесні

і доречі багато моделей без зав"язки, а нам через наші вушка на зиму принципово, щоб зав"язувалася

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

є із завязками
    [​IMG] і ціна менша)

8. Krosha

Krosha Well-Known Member

Ми вчора купили нарешті зимові чобітки
    Взяла малій отакий Бартек на мембрані (симпатекс)
    Ціна дуже адекватна - 619 грн.
    Ходили вже сьогодні в них гуляти - дуже зручно топали :)

9. sunset

sunset Active Member

І я додамся до власників Бартеків, ми кілька днів вже обновляєм наші) досить кльові, тепленькі, на мембрані. Для таких активних кнопиків, як моя мала, то саме те, зручні дуже. Питання до власників Коламбіі комбезів, як вони? Бо отримали свій сьогодні, такий він мені тонкий трохи)

10. mokhnatska lesia

Ще є ласінки
    але ми таких не мали, цікавить як носяться, бо вони вже й в антошці продаються

11. Talya

Talya Well-Known Member

добре носяться. ми маємо такі легінси з спідничкою - дуже класні. мала в захваті, як і я

12. Dgaga

Dgaga Active Member

Ми в Коламбії відходили минулу зиму, теж трохи збентежило, що досить тонкий, але під низ одягали тільки гольф і колготи , малюк завжди був теплий. Ще дуже сподобалось що дитина в ньому вільно рухалась, на відміну від власників комбезів на овчині,які ледь пересували ногами)) На цю зиму теж купила Коламбію.

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Любі мамочки підкажіть мені зеленій, як то взуття зимове краще дитині брати, який розмір? Щоб нормально всю зиму в одних відходила, чи такого не буває?

14. invisible

invisible Well-Known Member

Як же можна сказати, який розмір, якщо ми не знаєм довжину стопи? :) Плюс розмір розміру рознь. Для зимового взуття беруть запас 1-1,5 см, має вистачити, взимку ніжка не росте так швидко як влітку.

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ой, ну так-так, я щось забула :). У нас 19 розмір. Думаю брати 21. Як думаєте добре буде? Чи 22 краще?

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ми на початку літа носили 19 розмір. Дуже роздумувала чи доносимо до кінця літа босоніжки, бо мали 0,5 см. запасу)) В результаті, крім цих перших, купували ще два наступні розміри))
    Зараз вже носимо 22, правда з добрим запасом. За літо ніжка виросла майже на 3 розміри.
    Справді, кажуть що ніжка взимку повільніше росте. Але в мене склалось враження, що то в дітей оті перші розміри дуже швидко переростаються. Бо в малого ніжка прямо по днях росла. А зараз ми як купили черевички в серпні, так досі ніжка особливо не виросла.

А дитина ходить?
    Якщо так, то я би більше як 1-1,5см запасу не брала, бо ті перші кроки у зимовому взутті досить важко даються, а ще як воно велике сильно, то шпортатиметься...

17. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Краще поміряти. Якщо з маломірок, то може 22 і добрий буде. А як розмір відповідає розміру, то може краще 21. Як дуже завеликі будуть, то ходити тяжко.

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Дитина росте періодами. У кожноі все індивідуально. Дочка була досить дрібна. Вона з липня. То першу зиму була в комбезі з пінетками без взуття. На другу зиму відносила 20 розмір. А третю і четверту відходила в одних, в демарах, там суміжний 23/24. Синок з листопада. То йому ще року нема, а він вже 19 переріс. На зиму має чоботи 21 розміру подаровані. Х.з. чи доходить до кінця зими. Тут не вгадаєш.

19. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ми як на початку літа вузли 19 розмір, так і по сьогоднішній день деколи взуває собі дома босоніжки. Вони вже явно маленькі, але пальці ще до підлоги не достають
    Ходить зараз в взутті 20 розміру. На зиму взяли 22. Надіємось доходимо. Зробила висновок, що з взуттям точно не вгадаєш. Всі діти дуже різні.

20. Megan

Megan Well-Known Member

Точно. Ми 19 розміру навіть не взували. Босоніжки перші були 21 розміру. Нога за літо виросла дуже, кросівки купили вже 23, а зимові чобітки у нас 24.
    Старший теж має велику ногу, в неділю осінні черевики купила 36розмір, 8 років... А що буде в 15 років? Ну але мої пацани мають на кого бути схожими... У тата 46.