Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. silvia

silvia Well-Known Member

Ми носили минулого року їх дуту однотонну курточку з флісовою підкладкою. Досить товстенька на дотик. Цілком нам підійшла на всю минулорічну зиму. Як капуста не одягались.

• Подобається Подобається x 1
  2. NiceHouse

NiceHouse Member

Дівчата порадьте, яке взуття підходить на вузьку ногу- Clarks, Strite ride, Pediped, Sketchers, Timberland?.......

3. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я, певно, з таким питанням тут не перша :) але підкажіть актуальну інформацію де і в яку ціну (так щоб по 100-120 грн є таке?) знайти чешки білі дитячі дуже бажано шкіряні, 29-30 розмір? :girl_flag_of_truce:

4. Fish

Fish Well-Known Member

Пару тижнів тому бачила в спорттоварах на Коперника-пр.Свободи. Ціну не пам'ятаю, купувала шматяні балетки, більше 100, але здається, не набагато. Ще бувають в магазині Магнет на Князя Романа. Це чернігівські. В Антошці є багато, але це інші, моїй дитині вони всі вузькі.

Ще згадала, весною купувала на Привокзальному.

Останнє редагування: 14 Вересень 2017
  5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Elefanten)

6. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

7. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

А мене цікавить яке взуття ви купуєте для діток 2-3-4 роки (зимове маю на увазі).
    В 1,5 мали Суперфіти на менший мороз і уггі на більший. Цього року хочу теж купити щось хороше і не знаю що - ви теж берете на зиму дві пари ( легшу і більш зимову) чи одну?:girl_in_dreams:
    Хочу щось з термо-мембранних типу, але не можу розібратись між Джеоксами, Коламбією, Суперфітами, Екко і Елефантенами))) Що краще на наші зими?
    Дитина 2,5, спокійного типу :girl_crazy: тобто у візку не возимось, багато ходимо, але щоб бути супер енергійними то нЄ :d64:

8. marianast

marianast Well-Known Member

@Leditanya , ви поставили @silvia "не погоджуюсь" випадково чи вам Некст не пішов на зиму? Таки збираюсь замовити, але ваше не погоджуюсь змушує мене сумніватись)

9. danchyk

danchyk Well-Known Member

На Провесні біля Н.Цуму купувала малій 30 розмір шкіряні за 50 грн. На Галицькому Перехпесті були по 125 польські, але посередині вгорі шов такий повздовжній, то доця казала, що незручно.

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

10. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Бачите, то все відносно може бути, як виявляється. Бо ми в аналогічному віці 1.5 мин зиму всю відходили в суперфітах. "Тепліших" не мали. Цього року теж планую купити основну пару термо і ще можна якісь чобітки-черевички більш класичні.

Надіслано від мого LG-H422, використовуючи Tapatalk

11. silvia

silvia Well-Known Member

@marianast ) ТРЕБА ДИВИТИСЬ ПО МОДЕЛІ. У нас була минулого року стандартна дута з флісовою підкладкою. Товстий утеплювач - питань немає. відходили всю зиму) [​IMG][​IMG]

12. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Випадково )))
    Нексту зимового не купували.

13. ГаЛоЧкА

Ми мали елефантени.легкі.зручні.по калюжах бігав.в мороз не мерзнув.єдине що тре уточнювати на який підйом модель

14. svoybox

svoybox Well-Known Member

Минулої зими доці було 2роки, мала 2 пари взуття, сновбутси на слякоть/болото/санки і екко на мороз і на вихід. Цього року планую зробити аналогічно, нам так було зручно. Але я закупилась взуттям наприкінці минулого сезону і влітку, щоб по кишені дуже не било

15. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, взуття на холодну і мокру погоду (листопад,...) для хлопчика-дошкільнятка

• Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Raven

Raven Мама малятка

Дівчата, а де можна купити тапочки дитячі, так шоб було багато варіантів поміряти.

17. ГаЛоЧкА

Гумовці поверх флісової щкарпетки

18. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

:)
    довго в гумовцях не походиш.

19. marianast

marianast Well-Known Member

Так, згідна з вами, але в них на сайті такий скупердяйський опис, ні тобі температурних режимів, ні наповнювача, ні підкладки. і на німецькому, англійському сайті те саме. Ми теж не сильно утепляємось зимою , тому я її візьму, бо вже замучила мене та куртка :girl_smile:,а далі буде видно

20. silvia

silvia Well-Known Member

@Олюнька в листопаді вже холодно + слякость є часто і взимку. ми маємо такі схожі, на липучках [​IMG][​IMG]
    є зі зйомним валянком а є просто з утепленням.
    --- дописи об"єднано, 20 Вересень 2017 ---
    @marianast покажіть ФОТО