Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

прийшла хвалити взуття бартек. малий не дає з себе зняти, м"які, досить стійкі, ходить на босу ногу.
    нам подарували джеокси - це просто кайданки в порівнянні, вдягає на шкарпетку. старіша модель (б/у) йшла нормально. я здивована

Останнє редагування: 15 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  2. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Потребую поради. В дитини ножка має приблизно 12см. Хочу купити суперфіти на зиму, 22 розмір(14.3-14.5см встелька), мають бути добрі чи дуже великі? Який запас має бути для зимового взуття?

Надіслано від мого LG-H734, використовуючи Tapatalk

3. бетменша

бетменша Well-Known Member

Для зимового вроді 1, 5. У вас трохи забагато виходить

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата ДДСтеп варто брати?

5. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Дівчата, хто купував дитячі гумачки Демар, але не гумові, а на пінці. Знайшла по гарній ціна+безкоштовна доставка, але думаю чи варто. Чи краще купувати такі, як завжди - гумові?

6. malicious

malicious Member

Варто. Вже двічі брали демісезонні черевики і не пошкодували.

• Подобається Подобається x 1
  7. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

я теж шукаю на зиму чоботи їх фірми. Мали весняні туфлі, ходили правда мало в них, але мені сподобалось це взуття, і малій було зручно, бо іноді вимагала влітку , в спеку їх взути.
    Тому думаю про чобити їх ТМ.
    Міряли від Том.м, одну модель то це жах, підошва дубова, як кайдани, хоча дуже легенькі. Ще думала за B&G , але не маю можливості ніде на них глянути, в них теж така дубова підошва?

8. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Дівчата, а які ціни в середньому на Суперфіти в Україні? Бо у нас 60€ в середньому. Трохи кусюче.
    І ще питання: чи мав хтось їх на осінь?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Питаю за той ДДСтеп бо брали босоніжки, то якісь невдалі. По підошві 22 р, реально прикладаєш до іншого взуття 22 р. Одинакові, а мацьоп з 21 ходив пальчиками по землі. Ножка дуже вперед іхала, якась та закрита п'ятка була не така чи що. Купили інші з відкритою п'яткою ще досі носить. Маємо сандалики на зараз, то мені здається , що вони його трохи труть на кісточках, пронаймні, знімаю, то там червоне. А з самого початку до ранки дотерло, поки я побачила. І от тепер не знаю, тих черевичків реально треба на місяць, дешевші від екко на 400 грн, а то трохи суттєво. І шо то робити? Зимові таки екко хочу, а з тими що? Я просто прозріваю від цін на дитяче взуття.

10. Milady

Milady Well-Known Member

Дівчата, на худеньких які джинси з Нексту підходять? Або з інших тм? Вчора пройшлись Південним і більшість джинсів нам широкі в дупці(

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Глянь в Олі-Коті в темі ( до-ре-мі). Вам тре сліми- штанці. В мене Марк таку маленьку попу має ))). То тільки slim беру. Є й в олдневі, і в h&m, й crazy8такі модельки.А, а ще недавно у Форумі в lcwaikikі купляла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Іруня

Іруня Well-Known Member

Мені дуже подобаються колготки Маркс енд Спенсер. Не кошлатяться, а саме головне, що не сідають після прання. І їх так само легко після прання одягати, як і нові.

13. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

На Нексті майже завжди є.

14. silvia

silvia Well-Known Member

Великі. Вам максимум 1.5 см.,

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ір, а дорого в Петриченко і скільки чекала?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Суцільний ні, роздільний дорожче, ну і якось ціна потрошки росте щосезону) йде доплата за проклеєння швів також ну і залежно підкладка сіточка чи фліс і тд. Знайду переписку і кину в пп які були ціни мені заявлені, ну і можеш у ВК спитати які актуальні, якщо ти там є
    Чекала мені здається тиждень-два, але то дуже залежить від часу, на початку сезону аврал звісно

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

17. Dgaga

Dgaga Active Member

Варто однозначно, мені дуже сподобались і якість гарна , шкірка мягусінька, рекомендую. Ми маєм демі чнеревички, думаю прикупити ще зимові.

• Креативно Креативно x 1
  18. Olenya

Olenya Active Member

Варто! Хороше і добротне! Не пошкодуєте!

19. silvia

silvia Well-Known Member

у коті є якраз з чілдренсу сліми, ми з середньою дупцею ледь влізли в них, тому продали. На худюньких хлопчаків.ОДЯГ ДЛЯ ХЛОПЦІВ

20. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Дівчата, в кого дітки вже носили комбези Ленне, розкажіть який наповнювач ви берете на наші зими? Дивлюсь на сайті, то є 180 г, 330 г. На який температурний режим вони взагалі розраховані? Дивилась сьогодні в Антошці швиденько,але консультант щось не могла мені нічого розказати.Ще бачила Коламбію, наповнювач 100 г, виглядав дуже тоненьким,продавці запевняли що на зиму дуже добрий,хтось мав такий?