Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Думаю, що парить 100%, сама маю таку куртку-дощовик, то в ній жарко, то так, перебігтись під дощем...

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Нам такі прорезинені штани тітка останніх роки 3 з німців передає, фірм не пам"ятаю, хіба буду міряти на днях малим до чого доросли/з чого виросли, то напишу. Ми їх активно взимку на санчата використовуємо, але поверх звичайних джинсових штанів, щоб не приходити додому в мокрих штанах. Відколи мій старший відмовився гуляти в комбезах зимових (хоча ми мали леше ті легенькі термо/лижні), і ходить в джинсах і в теплих колготах, то щоб не приходив мокрющий з тих снігових гірок, то вони люксусові.
    А за просто балонові - це ідея для гумачків, а то я куртку дала вітрівку балонову, а за штани не подумала))) і мало того що аж попа була мокра, то і повні чобітки води)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Якщо у малого зараз ніжка 13 см, то скільки на скільки см повинна бути устілка у взутті на зиму і на осінь? На осінь 13.5 достатньо чи замало? А на зиму, 14-14.5 см?

Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk

4. silvia

silvia Well-Known Member

13,5 см. це впритик, при ходьбі ніжка ще трохи сунеться вперід.

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Мінімальний припуск у закритому взутті для всіх (дорослих теж) - 5 мм.
    Для дітей доцільно брати 1 см припуску бо нога швидко росте (на зиму можна трооошки більше бо + шкарпетка грубша).
    5 мм запасу при покупці взуття для дітей хіба в відкритих босоніжках можливі, бо якщо нога зараз виросте хоча б на 1-2 мм буде вже незручно ходити в черевиках.

Останнє редагування: 31 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 6
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а десь вже можна поміряти прикинути Ленне на зиму?

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата а яке взуття мені малому купувати? Зараз має тільки босоніжки і легенькі сандалики ну якраз на зараз, бо підошва там тоненька. На зиму хочу екко купувати, ще б здалися туфельки чи кросівки і високі черевички. Мацьоп весною так мав. То у високих черевичках ми ходили ну дуже трошки, а в туфельках довго. А тепер як? Бо знову ж таки до екко приглядаюся, але платити за взуття в якому проходиться тиждень-два стільки грошей теж якось не дуже хочеться. Яке взуття є потрібнішим? Туфельки чи ті високі черевички?

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Дуже залежить від погоди, дуже. Але осінь мала б бути такою що високі черевики треба більше, то не весна. З іншого боку якщо берете Ессо вони ж не тільки на морози, ті термо мали б і на холодну осінь підходити, температурний режим гнучкий. Принаймі дівчата писали, що так носили. Ну а туфельки/мештики/кроси/черевички можна взяти універсальніші, на класичну осінь

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

9. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

І мені цікаво, бо вагаюсь між розміром 134 чи 140.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

порадьте виробника бавовняного банного халату для дитини 3 роки

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Цікавлять відгуки про верхній зимовий одяг від ТМ Бембі. Приглянувся мені роздільний комбінезон. Як вони в експлуатації, чи не холодні ?

12. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Загалом одяг цієї марки дуже хорошої якості, брала багато різного, не кашлатиться, вигляд не втрачає, з теплішого мали вітрівку, також гарно носилась.

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Мож згодиться інфо.. трохи раніш я тут писала що педіпеди ширші за екко.. забираю свої слова назад.. на хвилі свого захоплення педіпедами. Купила малому 23 і 26 розмір кросівок.але різні моделі. Так от недавно я витягла 26 розмір.щоб порівняти стельки і була дуж здивована що стелька 26 на кілька мм вужча за 23 розмір.. а шкари класні. Рекомендую)

14. Olenya

Olenya Active Member

Мами школярок, а що вдягаєте дівчаткам, коли в демі колготках вже холодно.? Райтузи? Легінси? Чи просто мохрові колготки? Чи є ще якісь,, про які не знаю?

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Поговоріть зі мною, знаючі, про зимові чоботи Demar. Вже який день не можу визначитись із моделлю, яку купувати. В малюка високий підйом і така трохи повненька ніжка. Які з їхнього асортименту краще підійдуть? Хто які мав і задоволений?

• Корисно Корисно x 1
  16. Havronia

Havronia Well-Known Member

Мали демар doggy в 1,2-1,5. Я задоволена. Син ходив на вулиці мало, більше спав у візку. Ніжки були теплі і сухі.

17. zetta

zetta Well-Known Member

Утеплились на зиму, Kerry.
    image.jpeg

• Подобається Подобається x 5
  18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Чи мав хтось такий комбез? https://www.amazon.co.uk/Mountain-Warehouse-Spright-Junior-Rain/dp/B01KB7ZEB6
    Бо я власне такий купила і щось не знаю, який температурний режим цієї одежини.
    На зиму нам ще минулого року подарували суцільний комбез на овчині від Piccolo. Маю роздільний комбез на глибоку осінь-ранню весну (теж українська марка, подарували, тож особливо не вибирала). Не знаю чи вистачить нам на зиму того всього чи потрібно купувати ще якийсь верхній одяг. Була в магазині сьогодні, то суцільні комбези Lenne по 1300-1400 грн.

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Вдягаю махрові колготки під форму(сарафан). Коли вже дуже холодно(зима), то у школі вона у колготках,так як у школі є опалення, а коли йде до дому, то поверх одягає ще утеплені легінси. Раніше , коли у дитини була фіз-ра зимою давала утеплені спортивні костюми. Не робіть цього! Бо дитина на фіз-рі бігає , і потім вся мокра. Тож у школі вона у тоненькому спортивному, а от коли йде до дому переодягається (зимою), в утеплені.
    --- дописи об"єднано, 13 Вересень 2016 ---
    Ми мали такі [​IMG] , на повненьку ніжку супер. Гарно відносили.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

де купити дощовик? парасолю моя дитина категорично не хоче нести
    такий на закльопки , може бути з героями мультиків.. бачу дівчатка носять. а де хлопчику купити?