Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А де ви Ленне берете? Думала про Рейму, але ціни - космос.
    Нам хресна на минулу зиму висилала з Канади Джо Фреш марка, мега крутий, але не знаю чи буде й на цю, малий в майже 3 роки має 103 ріст, вже 3Т розмір йому малуватий. Взуття беру термо, Демари взагалі не пішли, нога пітніє, волога навіть в морози люті, а Джеокс саме те. От хочу взяти дешевше ще восени, як думаєте, якщо зараз має 26, брати 27 чи 28? Та то й ще від фірми залежить, бо маєм одні, то 25 пише, а ще добрі.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  2. raspberry

raspberry Well-Known Member

Купую в Антошці. Теплий зимовий одяг купую на початку зими, коли вже є суттєві знижки і з розрахунком на два роки. Можна десь на Клумбі/Кідстафі пошукати, але я люблю все міряти на дитину перед покупкою.

3. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

То що краще на вік +-півтора роздільний чи суцільний?

4. Havronia

Havronia Well-Known Member

Для гуляння, ходіння по снігу, сидіння чи спання у візку, зручності одягання - суцільний ( типу ленне), для поїздок в машині, по торгових центрах, на плюсову температуру використовувала утеплений джинсовий чи вельветовий напівкомбез+ куртка холодна осінь-тепла зима.

• Подобається Подобається x 4
  5. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Мені більше суцільний подобався, легше і швидше процес одягання-роздягання, і переживати, що спина буде "гола" не треба)))
    але якщо знала, що плануемо йти по магазинам, чи десь в кафе, то брала роздільний, або просто куртку від нього до утеплених штанців.
    Вам би порадила суцільний, і окремо куртку мати теплу на такі випадки, можна навіть куртку демі, просто під неі піддіти светрик тепліший.

Останнє редагування: 18 Липень 2016
  6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми завжди мали роздільні. В Ленне там взагалі немає проблеми з оголеною спинкою, бо штани височезно майже на грудях защіпаються(якщо брати на виріст, то аж на груди повністю ).

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Я розумію, що в роздільних високі штани, в нас теж такі були. Але, мені особисто, суцільний зручнішим видавався, в коляску-з коляски, нічого не задиралося. Ну і основний фактор - мое шило не любило процес одягання, то суцільний в цьому плані виручав)))

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Нам нічого не задиралось ніколи. І в снігу качатись- це зе бест. Нічого нігде не мокре, з Ленне взагалі без проблем.
    Я от думаю, що ми вже виросли з періоду комбезів і прям не вірю. Питання: на 6 років ви купуєте комбези?

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

9. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Моєму малому минуло 8 років, і ми досі в Lenne ))) Так, маємо комбез. Правда штани одягаємо все рідше. Більше для довгих прогулянок, катання на санках в морози. До школи носили просто утеплені штани.

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ми на зиму після чотирьох років купили подовжену куртку Ленне. Мала в ній дві зими виходила. На ноги давала утеплені штани, джинси. На сніги/морози мала балонові утеплені штани. Але в нас тепер такі зими, що ми ті штани буквально кілька разів одягали. Цього року теж буду лише куртку чи пальто купувати, їй в липні 6 років виповнилось.

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А хтось мав термокомбінезони від h&m?

12. fiesta

fiesta Well-Known Member

13. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Стикнулась з тим, що практично неможливо знайти дитяче взуття 34-35 розміру.
    Є або менші, або більші.
    Потрібні спортивні дівчачі босоніжки (по устілці 22 - 22,5 см) - якщо хтось натрапить десь на такі, прошу повідомити.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені Ленне краще

15. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

я також шукала якісні туфельки для малої до школи, думала куплю дешевше залишки з весни, але на базарі реально нема на що дивитися, перелопатила кідстаф і олх і за декілька днів на останньому натрапила на нові паблоскай за дуже хорошою ціною,

ще шукала босоніжки екко, бо куплені наші українські повністю шкіряні за тиждень втратили колір і за місяць форму, тому екстренно шукала заміну і на кідстафі знайшла

почався розпродаж в інтертопі то є гарні якісні босоніжки екко по 1000 грн.

16. Олюнька

знайшла, ділюсь інформацією - може, кому знадобиться -
    на Провесні, в стоковому взуття :)

17. fiesta

fiesta Well-Known Member

А зимове вже щось є дитяче ?

18. Олюнька

за тим не дивилась, питала за осіннє - буде наприкінці серпня

19. Сяночка

Сяночка Active Member

Дівчата, порадьте хороші магазини на Південному (з координатами) де можна глянути костюми синього кольору/шкільна форма на хлопчика в перший клас.

20. Olenya

Olenya Active Member

А хто купував діткам на зиму чоботи dd step? Бо ми постійно мали еко, а тепер такі ціни, що шукаю заміну