Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Кедики класні, я вже менші замовила :) Підошва гнучка, думаю, що буде зручно ходити в них. Тканина цупка, піде на холодне літо.

• Подобається Подобається x 2
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

10 розмір зазначений 169 мм, по тому що я заміряла там довжина стелки враховуючи загиб на пятку є 17,5, а без нього 17 см (довжина по підошві 18,5)
    наскільки той загиб можна використати не знаю, ну і залежно як поміряна нога
    очевидно 11 розмір треба враховувати, що має як записано 17,6 а з загибом 18, 1 см якщо по тому ж принципу

до речі, кажуть демісезонне некст великомірніше за сандалі, але не перевіряла сама

• Інформативно Інформативно x 1
  3. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Відпишетесь як приїдуть сандалики, бо теж в пошуках, попередні роки мали джеокс, дуже задоволена,але наразі не готова таку суму викласти за ще одні.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

а що вас цікавить? я ж писала що приїхали)

5. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Ясно, я щось не зрозуміла, цікавить чи відповідають заявленій довжині. Вже побачила, дякую

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я ще думаю, що можливо той загиб на пятку теж різний, і коливається в мм залежно від розміру, але то лиш припущення, найкраще пошукати на кідстафі свій розмір з наявності і випитати довжину стельки))
    Ще інфо для @Kasia , бачила на кідстафі що 11 розмір заміряли стельку 18.5, тобто можливо ще більше ніж я припускаю собі

7. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дякую Вам дуже за відповідь! А чому думаєте, що краще було б шкіряні? Ви брали зовсім тоненькі топіки, чи з тим "дихаючим" шаром тканини Elastic Mesh? Бо я хочу взувати їх малюкові надворі, але весна якась холодна прогнозується, то боюся, щоб не мерз у ніжки.

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

@Багіра, дякую. Міряли ми 10 некст -мештики-макасини.то великі

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Ще можеш пошукати pediped. See kai run .на кідстафі мають бути. В них є три лінійки взуття - перша саме для перших кроків з шкіряною підошвою. Я б Ромі взяла такі бігунки.але розміру нашого немає вже.та й гонить він добре))

10. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Ми взяли топіки на шкіряній підошві з резиновими вставками, то для дому _ супер, а от на двір я не знаю чи взула б їх, якось мені воно трохи ненадійно, можливо це суто щось моє, внутрішній бар єр та й погода не дуже тішить, то +25, то +14.
    Стосовно шіряні чи замшеві, то це швидше кому , що більше подобається, як таких зауважень на разі нема.
    --- дописи об"єднано, 18 Квітень 2016 ---
    Мабуть не має я ще досвіду в покупках он-лайн )) коли я шукала, то нічого не знайшла ні на кідстафі, ні на клумбі

11. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

ненадійно, це холодно, чи що ви маєте на увазі? у вас не було босоногого дитинства? я ще пам)ятаю в селах діти босі влітку гонили. а топіки на шкіряній підошві просто захищають ніжки від пошкоджень..
    я переважно в інеті купляю. ну нема в мене можливості бігати по магазинах. тоя вам скажу, що кідстаф і клумба то вже як повезе..

12. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

І холодно, щоб не було, і якось затонка мені така підошва, але , так, в мене не було босоногого дитинства. я взагалі парникова дитина

13. Ari

Ari Well-Known Member

дівчата, можливо хтось мав такі
    які ваші враження від Inblu, вони ніби маломірять

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Потрібна порада - матусі, які спортивні штанці ви купляєте в садок/школу ?
    В нас були від Next, H&M, також вітчизняного виробника, але за 3-4 місяці витягнуті коліна і загальний вигляд не дуже. Цікавить і склад тканини, краще брати з домішком синтетики?

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В нас такі були, М&S, дуже хороші, найкращі з тих, які мали.
    Краще з домішком синтетики, вони тоді не так швидко вигляд втрачають.

16. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Чи купував хтось шорти Next на хлопчика, розмір 1,5-2 роки або 2-3 роки? Цікавлять реальні заміри об'єму талії і об'єму стегон (я так розумію, об'єм стегон міряється по найвищій точці попи?).
    Бо мій малюк має грубеньку попу, і наші джинсові шортики Next розміром 12-18 місяців малі на нього - не дозволяють нормально рухатися.
    Цікавлять не джинсові шорти, а отакого плану:
    Купить Набор из двух шортов (цвета хаки/коралловый с кактусом) (3 мес.-6 лет) Купить онлайн прямо сейчас на Next: Украина

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Купить Набор из двух пар шорт без застежки (синие/зеленые) (3 мес.-6 лет) Купить онлайн прямо сейчас на Next: Украина
    тут в розмірі 2-3 роки в талії 23-24 см в нерозтягненому вигляді, шнурки нефункціональні, не стягуються, паховий шов 21 см, в бедрах 29-30 см
    --- дописи об"єднано, 24 Квітень 2016 ---
    ще на кідстафі пошукайте, хто продає з наявності то або пишуть заміри або можна їх спитати за них)

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

О! А як на малому лежать шортики? Наші ніби приблизно однакові))Бо я вагалась між 1,5-2 і 2-3, бо люблю щоб шортики гарно лежали, не до колін були, і хоч штани носимо 2-3, але шорти мене шось на 1,5-2 тягнуло))) Але по замірах твоїх ніби 2-3 мають бути чудово... навіть може дуже впритик, бо наші минулорічні джинсові з точно такими ж замірами, а вони нам вже такі куценькі, ну але то джинс, бавовняні можуть інакше лягати. Бачу, що в сторону 1,5-2 навіть нема шо дивитись... добре що допис прочитала)

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

моєму ще широкуваті і довгуваті)), то нам подарували
    але видається що Сашко крупніший, а ще влітку діти швидше ростуть
    ну і мені некст якось зменшується після прання, але то залежить від моделі і тканини
    я спеціально глянула на кідстафі некстівські речі на продаж і б/у, заміри різні в тих же моделях))
    маємо ще некстівські такі
    Купить Набор из двух синих шортов с машинками (3 мес.-6 лет) Купить онлайн прямо сейчас на Next: Украина
    в талії 25 см + стягуються тими мотузками, паховий 22 см, в бедрах 31-32 см, а загальна довжина 31 см
    я такі більше люблю, хоча вони не так гарно дивляться, але дуже комфортні, бо всюди все тянеться і не парить, бо в перших такий цупкий дуже котон)
    і попередні довжина 28 см, а якщо порозгинати (хіба не знаю чи так хтось носить) то 34 см

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

та не думаю що крупніший! Сашко дупу трохи має)) А так, то дрібний!

Отакі трикотажні, навіть тонші певно, маємо 2 пари з H&M. Вони якось ростуть разом з малим, бо вже третій рік носитиме і ше дуже ок)) Правда перший рік було на підгузника. Тягнуться чудово, тонюнькі, продуваються. Коротше, дуже комфортні. Але я таааак їх не люблю))) Люблю всякі граненькі, стильненькі, джинсові) Але, як йдемо на цілий день десь волочитись, то вдягаю ті тонкі трикотажні, бо ж головне щоб малому було гуд!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1