Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

не возять. залишки пару пар є.

2. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

все. замовила туфлі від Д.Д степ, можна сказати моя перша он лайн покупка)) потім відпишусь ))

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Я купила малому на кідстафі екко мімік. Підошва гнучка.всередині шкіра.зверху шкіра і замша. 500 грн. Модель старіша але гарна. В нас високий підйом.то взяла на шнурівку.то в сам раз) носити можна від плюс 5 до 25))) пошиття індонезія..
    Не знаю підробка не підробка.але носяться добре. Рома не скидає ))) потім виставлю фото.
    Хто хоче можу кинути у відгук в кого брала. Але пишіть теж у відгук мені. Ну і я б сказала що екко не на повну ніжку..
    Хотіла брати літл блю лемб. А в них демі від плюс 15.. А ми вже бігаєм більше місяця..Сподіваюсь ще спробуєм іх марку'

Останнє редагування: 12 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  4. Sonechcko

тобто вони швидше на худеньку?
    --- дописи об"єднано, 12 Квітень 2016 ---
    а хто що скаже про взуття від Clibee?

5. ГаЛоЧкА

На худеньку і норомальну. Повненькій буде тісно в них. Ну і ми попередньо пішли в інтертоп.глянули що то таке.екко мімік)))

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А я прийшла показати наші кеди
    Українські Валді , купили цього разу бо дешевші порівняно з польськими . Ще побачимо як будуть носитися, але на перший погляд гарні - підошва дуже м"якенька (мені поки сподобалася навіть більше як Зетполівська), шкіряна устілка вкладна. Якщо ще і носитися будуть файно то будемо підтримувати вітчизняного виробника :)
    А, і тапки в садок ще купили їхні (точніше сандалі)
    бо Берегиня какабяка - мене розчарували, дуууже швидко позаламувався задник і тканина пообтиралася. :sad: Польські усі я ще й продавати могла потім (бо в малого дуже швидко нога росте а в садок ходимо нечасто), а з берегині ще не виріс, а вже викинути хочеться...

• Подобається Подобається x 5
    • Корисно Корисно x 1
  7. tsita

tsita Member

і в нас така історія з тою Берегинею, місяць і носок протертий та великому пальці...але я бачита що продають тепер їх з нашивками типу кожзам на носках, ми ще не пробували.

8. kristina

kristina Well-Known Member

А де орієнтовно той магазинчик на Провесні?
    На кідстафі дала 500 грн за ботики емел. Розміри там з 18 по 22. Ну і продавець більше возити не буде бо закупка стала дуже дорога.
    Скину в відгук продавця хто питав.

9. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Моя подруга купує синові взуття цього виробника і дуже задоволена якістю та ціною ).
    А їх десь продають оффлайн?

10. silvia

silvia Well-Known Member

бачила раніше у магазинчику на Кн. Романа ( там, де світлофор, в районі Челентано) ми теж зараз носимо в садку тапочки Валді, ось будемо вже більшого розміру купувати.

• Подобається Подобається x 2
  11. Sonechcko

ще маю таке питання, до якого часу-віку є актуальними бодіки?мене цікавить сторона практичності?ми зараз в 80+-, думаю чи брати 86?

12. littlebird

littlebird Well-Known Member

Ми 86 вже не носили. Нам цей розмір попав приблизно на літо. А я підгузник не давала коли було тепло. В бодіках не зручно дитину роздівати , щоб попісяти.

13. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

доня бодіки десь до двох років навіть трохи довше

14. ГаЛоЧкА

ми десь 86 носим, планую одягати до літнього тепла)
    ну і фото наших екко мімік. на 13 см- 21 розмір брала[​IMG]

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Оо, старший носив, поки розміри на нього були) не пам'ятаю вже, десь до 3х ніби. Дуже люблю бодіки, і зручно нам було, а чим може бути незручно?

16. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Нe зручно до горшка привчати)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

там в принципы ныби сытка до 23 розмыру
    це є магазин Малятко, дивиться на Авапарк, тобто це крайній ряд коло автостоянки

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мені подобаються, мали босоніжки їхні минулого року. Цього року весняні черевички купили. Для мене оптимальне співвідношення ціна-якість. Вони м'якенькі, легенькі, підошву можна зігнути вдвоє, не парять, добре прошиті. Це румунський виробник здається. В неті дешевше, але мені треба було вже, то я їх на Провесні знайшла.

19. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Дівчат, а з літніх босоніжок для хлопчика 1,9 що якісного порадите? Бажано щоб п'яточка закрита і підошва гнучка не "дубова", ну і шкіряні хочеться, звісно. В нас ніжка нівроку, вже 15 см, залишки з таким розміром вже проблемно на кідстафі знайти. То що б таке оптимальне ціна-якість?

20. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, прошу поради. Хочу купити синочку перше взуття - "босоноге". Серед "босоногого" взуття вирішила обрати Літл Блю Лемб. Але трохи вагаюся: на сайті Леопольд туфельки коштують в районі 400 грн. - як на мене, то це досить дешево, зокрема, в порівнянні з цінами, які ви тут вказуєте за екко, емел чи інші. Тому в мене виникло питання: чи справді Літл Блю Лемб - якісне взуття, чи краще шукати перші туфельки інших виробників?

Останнє редагування: 14 Квітень 2016