Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ми таке взуття мали, в них малому було тепло - це з плюсів, але мають вони ще і великий мінус - дуже в них слизька підошва і ходили ми в них відповідно рідко, хіба коли ще сніг був не втоптаний або його взагалі не було. Але мали ми їх минулої зими, можливо цього року вони якусь іншу підошву дають.

• Подобається Подобається x 1
  2. webmama

webmama New Member

У нас погода не стабільна, однозначно потрібна куртка на синтепоні, можна з запасом, щоб на осінь була, а черевички найкраще взяти з підкладкою, ми замовляємо Бартеки з флісовою підкладкою, якраз на таку погоду, а потім перезується в кросівки.

Останнє редагування модератором: 3 Лютий 2016
    • Корисно Корисно x 1
  3. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Дівчата, де Ви купуєте (оффлайн) дитяче демісезонне взуття нормальної якості та за адекватну ціну? На взуття яких ТМ варто звернути увагу?

Останнє редагування: 23 Січень 2016
  4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчатка, хочу малому на знижках на наступну зиму комбез ленне купити через нет. Поділіться, будь ласка , перевіреними магазинами.

5. Havronia

Havronia Well-Known Member

Кідстаф, бебізона, розетка, мамамаркет... Ще на модній касті інколи розпродують старі колекції

• Подобається Подобається x 2
  6. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Ми живем на сихові, бачили на санті в магазині Дісконі шкіряні черевички ТМ Шалунішка. Дуже класні. Хочеться на дитину вдягнути). А були на Шуварі, то в 3-х магазинах, все взуття якесь неякісне виглядало. Може то мене на фоні Шалунішки клемануло(

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Шалунішку я колись ще бачила на другому на Іскрі в торговому центрі.

8. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Дівчата, треба порада) Малому 11 міс., ще не ходить сам на вулиці,але вже скоро піде. Маємо тільки теплющий суцільний комбез, носились в ерго під курткою, зараз поверх,бо хоче на волю) Що купити на весну (та й на зараз,судячи з температури))? Штани на підтяжках і курточку? Які? Може Ленне має демісезонні? І взуття демі для початківців в ходінні яке порадите? Дома босяком або в босоногому взутті.

9. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

тепер не дуже ходове, бо РФ, то на Південному тепер хіт з бюджетніших варіантів тм Калорія.

10. silvia

silvia Well-Known Member

має. головне, щоб куртка чи штанці не були закороткі, бо малеча любить глубатись в землі, щось там збирати, щоб спина була прикрита добре.
    тут важко щось сказати, бо у нас іноді така весна, що можна з зимового зразу в кросівки перевзутись. Може черевички на легкій баєчці, потім кросівки, чи шкіряні туфлі.
    --- дописи об"єднано, 2 Лютий 2016 ---
    кідстаф, є продавці, які займається лише ними ( роблять передзамовлення наперід і т.д.), можуть розпродувати залишки з цьогорічної колекції.

Останнє редагування: 2 Лютий 2016
    • Інформативно Інформативно x 2
  11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Маю питання:
    - яка середня ціна на хлопчаче взуття 19-21 розмірів? Типу черевички легенькі і кросівки. Питаю, бо без поняття на яку суму розраховувати...
    - що скажете про дитячу торгову галерею на Південному. Чи є там вибір одягу, взуття і адекватні ціни?

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

як на мене там задорого, хіба може на якісь тапки адекватна ціна
    але якщо чесно, я і не знаю там точок з хорошим взуттям
    є напр. ,магазин Шалунішка, якість ніби більш менш, багато хто любить, але нам не підходять вони, затверді малому

13. Dominika

Dominika Well-Known Member

а де знаєте? Просто хочеться, щоб було багато магазинів поряд і не довелось бігати від однієї точки до іншої.

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ми практично все взуття замовляли через нет. Тут в інтертопі міряли, і купували значно дешевше в мережі.
    А шодо ціни, то дуже великий діапазон. Ми з малечку дуже любимо взуття еко. Легесеньке і малому найзручніше.
    Ще, одні з перших, мали мокасинчики pediped. Купила їх на кідстафі за смішні гроші! Повністю шкіряні, підошва м'якуська. Зносив їх як має бути, іншого взуття не хотів. Тієї ж фірми мали кросівки вже у старшому віці, то теж суперові, пальцями підошва вдвоє згиналась.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

дякую за наводку, а десь поміряти можна їх?
    мені ще подобаються венгерські DD Step, які мені тут рекомендували, взяли одні на пробу)) мені нічим не гірше взуття за екко і суперфіт, всюди шкіра, якісно зроблені, підошва дуже схожа на екківську, особливо той такий фірмовий перед підошви))
    єдине, що естетично вони можливо не такі гарні, точніше не такі моднячі), і не знаю чи то всі такі, але ті що ми взяли були на ширшу ніжку

Останнє редагування: 3 Лютий 2016
  16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Педіпед поміряти в нас, то наврят... Ми по картинці брали.
    А щодо цих DdStep, то теж багато читала, що не гірші за еко. Кажуть, що трохи важчі, твердіші. Але і в еко є моделі легші, є важчі...
    Треба буде спробувати.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я зимові брала, то не сказала б що важчі чи твердіші, швидше пошиття грубше і ширші - факт, а ціна значно менша (була)
    от демісезонні чи літні то думаю та, твердіші, але я і не бачила мягших і акуратніших за еко і суперфіти, вони дійсно поза конкуренцією
    А ціна зараз - роздрібна дд степів і розпродажних чи виловлених еко/ суперів майже та сама, тому не знаю)

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Я з року i до 4 на такий перiод купувала джинсовi i вельветовi напiвкомбези - практично i нiчого не задуває. Курточку трошки подовжену, можна i термо ( якщо активна дитина).
    З взуття можу порадити черевички такого плану - малому з високим пiдйомом i худою нiжкою добре пiдiйшли.

19. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я восени там купувала черевички на баєчці малому. Якраз 21 розміру. Якийсь турецький ноунейм. 950 грн.

20. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

шукаю кеди для школи.
    порадьте, будь ласка, де можна недорого купити