Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Одяг та взуття для малечі - 4

Ого, нічого собі у вас ніжка - своєму п"ятирічному купила на зиму 19 см. :girl_wink:

2. olangel

olangel Well-Known Member

Така лапка :) Я щось ніколи тим голову не забивала, а от в неті гуглила розмірні сітки, то потрапила на співставлення см-вік. То була в шоці :)

3. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчата порадьте:зараз у нас 22 розмір взуття, стопа ніби 14 см, за літо виросла на 1 см.Чи нормально на зиму купувати 24 розмір-там ніби 15 см?Реально, те взуття, яке маємо вдома 24 розміру, ще дуже велике, але чи 1 см не замало? І коламбія 8р. як я розумію якраз і має 15 см?
    Якісь ми дрібненькі, торік мали комбез 80 розміру, хотіла на цю зиму купити 92,але виглядає він дуже великим. Ну але меншого не бачу сенсу взагалі купувати

4. daisygirl

daisygirl Member

http://www.czerwonykapturek.com.pl
    Особисто не замовляла, але мами радили цей магазин. )

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дівчата, а хто які бере демісезонні черевички або чобітки?

6. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Сьогодні в Антошці дивилась на зимові комбінезони Ленне, Рейма, дуже мені сподобались, якість супер, легкі, тепленькі, але от ціна трохи кусюча. І тільки що знайшла тут на форумі темку з комбезами укр. виробника, по фото дивлюсь, то теж є гарненькі і ціна в районі 500 грн.(це так для прикладу). Цікавить питання, в чому перевага? Просто знаходила багато б/у Ленне в хорошому стані і не знаю чи брати, чи краще купити новий, але щось з дешевшого.

7. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Яка їх приблизна ціна в Антошці? Бо планувала купити малому від wojcik,але в цьому році wojciku нереально дорого коштують 2200 натуральна опушка,1300-1800 штучна.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

8. Charmel

Charmel Well-Known Member

Супер, дякую. Такий классний сайт з великим вибором і хорошими цінами. Тільки от не розібралась чи вони до нас шлють.

9. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Ви не одні такі, ми з вами))) У нас лапка теж велика, зараз десь майже 17 см, то зараз носимо 27 розмір, на осінь братиму 28, а на зиму з дутіків планую 29 брати) бо ніколи не знаю, на скільки наша нога виросте, хоча за це літо сильно не росла.

10. silvia

silvia Well-Known Member

ви , коли пощупаєте)))) комбез укр. в-ва, ви одразу ж зрозумієте різницю. як на мене, комбези Есто більш масивні, громіздкі, особливо штанці. Ленне більш тонші, м'якші, в них не сковані рухи. Ми минулого року брали б/у Ленне в ідеальному стані, ціна відповідно нижча, ніж новий, відходили і задоволені на всі 100 і не скажеш, що він б/у. Тим більше при цінах сьогодні на них....Єдине що, вже напевне на клумбі і кідстафі ті, що були в супер стані позабирали ще в серпні...може щось відшукаєте.

11. Burberry

Я торік теж задумувалася над цим питанням. Купила таки Есто, малий був десь вашого віку, відходив супер. Комбез насправді легенький, теплий, знімається підкладка на овчині. Просто там кольорова гама мені не дуже. Зараз дитина старша, то вже хочеться їй чогось моднішого чи що)

12. Charmel

Це як питати яка різниця між авто укр виробника і допустимо мерседесом - адже і то і то машина)
    Різниця (і вона величезна) у ЯКОСТІ.

13. Burberry

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ну як сказати на один сезон, насправді на 5 місяців. Бо з листопала по березеь точно буде дитина його носити. Ну і взагалі, перший рік я взяла малій наш укр., я так з ним намучилася шо вирішила на наступний рік брати Ленне. Так дорого, але воно того вартувало, дитина ніразу не змерзла, не спотіла. Тай зручніший він в рази! Якшо є можливість взяти Лене, або взяти його б\у, то я б брала тільки його, нажаль укр. і рядом не лежав.
    п.с. То моя така субєктивна думка, хтось звичайно може не погодитися.

15. Osya

Osya Active Member

Я маю два українські комбінезони, один точно напевно чисто український - грубий і важкий, тобто зовсім не зручний, інший купляла Есто то він легенький і теплий.
    Якби зарплата позволяла купити Ленне то напевно так і робила б(тільки шкода що 110 розмір йде вже окремо курточка і штани, і ціни подвійні :sad: ), але якщо немає можливості, то Есто дуже хороші.

16. Khaleesi

Lenne 1200, Reima 1900. І ще на рахунок розміру, тут дівчата писали, що на такий ріст як у нас(78см.), планують брати 80+6, я так подивилась, приміряла, то думаю, що це буде замало. І продавець радила 86 або навіть 92 розмір. Думала ще трохи почекаю, ближче до зими, але кажуть, що ціни будуть рости. Хоча хто його знає...

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Якщо з нової колекції, тоді так, 80 буде мало. Мені продавець казав, що цьогорічна колекція не йде, як минулорічні - +6см.

18. Khaleesi

Та ні, є ще багато в гарній якості, без всяких дефектів в районі 400-600 грн, але з розміром ніяк я не можу визначитись(. У розмірі 86+6 штани ніби нормальні, але в курточці напевне ми втопимось (Курточка довж.44-шир-34,рукав-40см.). Може то окремо брати, різні розміри...

19. Milady

Milady Well-Known Member

Ми як купували минулого року, то також продавець казав, що тих +6 нема.

Надіслано від мого Lenovo A706_ROW, використовуючи Tapatalk

20. Charmel

Я б взагалі на продавців не орієнтувалась в такому питанні. Краще читати реальні відгуки реальних людей у неті.