Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

3. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ми джинсики, спортивні штанішки, та кофточки від H&M вже досить довго носимо(68 розмір). Скоро треба буде купляти більший одяг. Італійські бодіки явно маломірять. Малий носить бодіки де пише на 9 місяців! Ми понакупляли одягу, думали до пів року буде. Ага! Щас! Вже треба знову їхати на закупи. Бо вже реально все маленьке стає. Але ми і не маленькі. В 2 місяці мали 65 см. На вигляд нам дають пів року :)
    А ми зараз активно джинси носимо. Погода позволяє. Колготки, джинсики, теплий светрик і безрукавка. Малому якраз добре. Не жарко, і не холодно.

4. silvia

silvia Well-Known Member

86 + 6 розмір буде вам великим...він на нас великий ще при рості 86 см.....вам треба 80 + 6.

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я не погоджуся. На дитину майже 80 см. росту, брати комбез 80 розміру? Він буде якраз. А до кінця зими можливо і малуватий. Я би таки брала точно 86 як не 92. Різниця між 80 і 86 візуально не є аж такою великою, але все ж таки дитина гарантовано доходить до кінця зими. А якщо пощастить то ще й на слідуючу буде мати.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

При такому самому рості я купувала 86 розміру ленне. Він ще великуватий, але до кінця зими його вистачить точно. Проте в мене дитина крупна і вагу набирає добре. Дивіться по темпах росту дитини.

7. katysik

katysik Well-Known Member

О, то у вас добрий кавалєр! Наш в 2 міс мав лише 57см :girl_smile:, правда ми маленькі народились.
    А я похвалитись!!! Нам таку класну зимову шапочку зв'язали, налюбуватись не можу :girl_dance:

8. silvia

silvia Well-Known Member

найкраще сходити і поміряти, бо якщо дитина худенька, комбез досить обємний і може сісти як мішок... ми коли міряли 92 то був жах, він навіть ходити в ньому не зміг. Курточку з розміру 86 + 6 міряв хлопчик з ростом 96 см. і вона була на нього досить добра ще. У штанах є гудзики які можна перешити і таким чином подовжити чи зменшити довжину штанців.

9. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

А ще порадьте, можна в карму, де є достатній вибір зимових комбезів за демократичними цінами і можливість пощупати-поміряти разом з дитиною

10. silvia

silvia Well-Known Member

цього року замовляла подрузі комбез Есто. Ціна смішна 350 грн. Але я була реально здивована якістю..як за такі гроші, він суперовий! ЇХ можна знайти на базарчиках поміряти а купити в неті дешевше. Одна форумчанка купувала такий у нас в СП для донечки 86 розміру. Якщо було б цікаво - думаю можна було б приїхати поміряти до неї. Це якщо демократично)))

11. Burberry

Burberry Well-Known Member

Я теж вирішила,що зупинюсь,мабуть, на Есто.Трохи жму гроші на Ленне на одну зиму,хоча й на них зараз мінізнижка в Антошці.
    А з взуття сьогодні купили демарчики, а потім натрапила в Єврошопі на суперфіти за низьку ціну,.,21 розміру. І взяла,не думаючи.Хоча в нас зараз ніжка 11,5 см (19р.), а почитала в неті,що суперфіти наші мають13 см,от і ламаю голову тепер, чи до кінця зими нам стане?Взагалі ще не розумію темпів росту ніжки.

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

там ще було щось 21 розміру зимове?

13. Burberry

Burberry Well-Known Member

були одні. Ми були на Вол.Великого.

14. silvia

silvia Well-Known Member

про Есто..Хто носив - вони йдуть в розмір чи великомірять?

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Повертаючись до Картерс: хтось має флісового чоловічка 5Т?на який зріст носите?

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Я б сказала, що великомірить: маємо 92 р, то якраз вчора міряли - на цю зиму точно ще вистачить.

16. katysik

Питання до матусь чиї дітки на зиму ще будуть у люльках возитись :) Що Ви плануєте стелити під дитину? Ми зараз досі лише крижмо з хрестин стелимо і накриваємось легеньким покривальцем, малому комфортно і тепло. Просто бачила вже в люльках дітей закутаних у величезні махрові покривала чи хутряні конверти :girl_impossible: і подумала - як вони будуть тоді тих дітей зимою кутати?!

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Все залежить від моделі і дитини, але як на мене то не великомірять, а йдуть розмір в розмір.

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Минулу зиму їздили в люльці. Стелила під дитину конверт вомар на овчині. Мені так було найкраще. Коли було холодно, то конверт защіпала повністю, коли тепліше, то верх знімала і накривала малу коциком. Комбез був не на овчині.

19. katysik

а якщо малий буде в комбезі Ленне 330гр, то шо нам краще брати? :confused: З конвертом явно зажарко буде, та й люлька в нас вузенька, з тим всім можемо і не поміститись :girl_impossible:

20. Talya

Talya Well-Known Member

я також так думала, але є ще довжина внутрішнього кроку. як вявилося в нашому випадку - перешивай-не перешивай - не допоможе. застібки на мінімумі, а штанини короткуваті. якщо опустити-перешити лямки - матня буде занизько і дитині буде незручно. дитина в нас - середньостатистична. мали минулої зими ленне (не комплект, а окремо куртка-штани) 92 розміру [​IMG]. штани були короткувати вже до кінця зими, а куртка буде лише на цю зиму. минулого року була завелика. ріст був 87-90 см (вересень-квітень).
    щодо есто (оскільки куртка ленне була завелика, то теж зажала на ще одну куртку ленне гроші і купила за 360 грн комплект есто) якістю задоволена дуже. тої підкладки-кожушка навіть не підщіпали. переться-сушиться добре, не сильно забруднюється. єдине, штани промокають. ленне - водовідштовхуючі. щодо розмірів - все залежить від модельки. мали такий 86 розміру [​IMG]. брала не на виріст, а на 1 сезон. за рахунок поясу-резинки до кінця зими виглядав чуть корокуватим - резинка піднімала куртку вище. але не дуже суттєво.

Статус теми:
Закрита.