Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

не знаю як будуть носитися, але вигляд і матеріали супер.

2. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, хто носив Ленне? ця фірма маломірить чи ні? бо знайшла один прикольний зимовий комплект (курточка + напівкомбез), але він є в 80 р. а ми зараз 86-87 см. по замірах є запас 2-3 см. от не знаю, брати чи ні? може пошукати краще 86 р ( але тоді там + 6 см)..і не має того кольору, який я хочу. а ще шапочку знайшла тієї фірми, таку файну :girl_tender:
    і ще маю може й тупе, але питання)) що краще дитині на зиму, шлем чи просто шапочка? от я думаю, якщо шлем, то прикольно - сніг не буде залітати і малий не буде з голови здирати

3. Oksamyt

Oksamyt New Member

в нас був перший комбез Ленне і цього року теж взяли, то вони обидва великомірили. Але з таким маленьким запасом я б не брала, теж власної практики

4. Talya

Talya Well-Known Member

якщо маєте можливість, то поміряйте в магазині і вже глянете як одяг обох розмірів на дитині буде виглядати. назагал ленне великомірки, але, на мою думку, це замалий запас. ми купили штани і куртку 92 розміру минулого року, коли мала ще і 90 см не мала. штани вже були короткуваті до кінця зими, а куртка буде добра аж цієї зими.

5. silvia

silvia Well-Known Member

однозначно ні. Ми зараз десь теж 85 см. То боюсь щоб наш 86 + 6 був добрим до кінця зими ( куртка точно буде) наразі великуватий. Міряла 92 + 6 - втопились зовсім. Поміряйте краще.
    Шлем класно як на мене - шарфа не треба і ніде не дує.

6. Oksamyt

Oksamyt New Member

Підкажіть будь-ласка, чи різні модельки зимового екко якось відрізняються по утепленню чи лише по зовнішньому вигляду та повноті???

7. Avanturistka

от в тому і питання(( якщо через місяць випаде сніг - то 86 р буде завеликий, і не буде що вдягти, а 80 якраз

дякую за поради. треба подумати та поміряти))

8. silvia

silvia Well-Known Member

він буде великуватий, але не на стільки, щоб аж так. От Ніколь своєму брала вже аж 92 розмір і нічого дивиться. Ви у 80 не доходите до кінця зими! це факт. Буде як з молодшого брата. У штанах 86+ 6 можна перешити гудзички - вони будуть коротшими, курточка закриває попу.
    Я навпаки думаю, що штани 86+ 6 можуть бути малими нам до кінця зими...

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та не на стільки щоб аж не було в чому ходити:) Різниця в куртках - мінімальна (десь 2 см), а штани - гудзики регулюються, при бажанні можна взагалі перешити.

10. Avanturistka

та буде в чому. маємо ще 2 демісезонних.
    просто він не з дешевих, тому хочу не прогадати з розміром :)

11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Я б не брала. 200%. Мінімум 86 р., ато і 92 пошукала б ще.

12. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Якщо трирічна дитина носить взуття 26й розмір (Екко), то з Нексту який розмір їй підійде? Може, хто замовляв.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Мене просили про демари написати. Ось наші
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Розмір 26 , по устілці наміряла 17 см, скандинавська лінія. Холява не широка, як трохи за великі то буде тримати добре, але хто любить штани впхати в чоботи то не вийде.

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Замовили нам на подарунок зимову куртку і комбінезон для хлопчика 92-98 р. Я вчора пройшлася по Кк, і сподобалися мені від reserved, тільки розімірів немає вже, кобмінезони розібрали такої ростовки. Ну і ціна - 560 грн куртка і комбінезон близько 400 грн - трохи задорого нам, бо хотіли ще на подарунок взяти іграшки-книжки. В інтернет магазинах вже пізно замовляти, може хтось порадить в карму чи пп, де можна ще глянути хорошої якості і щоб ціна була не як в дорослих лижних куртках. Може привозять з Польщі-Німеччини в дит магазини?

15. silvia

silvia Well-Known Member

а були в Остіні? там начебто теж були комбези...

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

в нас на зиму завжди шапки три. шолом завжди, дуже тепла з хутром і якась тоненька.

17. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

маємо на зиму плащик Ленне і півкомбінезон Ленне, але ще хочу на заміну якийсь суцільний(можливо) комбез, але не знаю чи суцільні такі ж теплі будуть.Софка моя середньої активності, деколи любить і посидіти на саночках і от тепер думаю, що нам ще тре? може хто порадить... а зі взуття маєм B&G та маєм забрати демари.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Купили малому на зиму B&G,
    виглядають теплими. Цікавлять відгуки, як носяться і чи достатньо теплі на мороз. Чи потрібні ще Демари?

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а я таки ризикнула, і замість Екко, вирішила спробувати взуття Капіка
    маєм таку модель:
    шиє молдавське Флоаре для російської Капіки
    Верх нат. шкіра+мембрана, всередині шерсть+текстиль, чимось на серединку демарів подібно, але значно плотніше...
    Відгуки в неті непогані, будем бачити як вони себе покажуть...
    взяли 25 розмір, устилочка 16 см, нога зараз 14,5 см

20. zetta

zetta Well-Known Member

Я люблю теж капіку, мають досить гарні і по дизайну і по якості шкіри босоніжки і мештики на дівчат .

Статус теми:
Закрита.