Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Обовязково.
    Обіцяла відписатися на рахунок наших "снікерсів". Значить так, 9 розмір некстівський відповідає рівно 17см. Тому я дуже рада, що не взяла 8-ку - були б малі. Якість хороша, гарно зроблені, акуратно, в середині такі помякшені, задник і бокові стінки де щиколотка -мають подушечки. Ножку гарно тримають. На ті гроші що вони коштують (262 грн) - цілком задоволена. Буду купувати ще їхнє взуття.

2. silvia

silvia Well-Known Member

як варіант можна спробувати купувати тут у барахолці. Створити тему з тим, що хочете купити, та чекати пропозицій. Багато форумчанок купують брендові речі, виростають з них і продають на форумі.

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

на сихівському переїзді дуже мало стокових речей - є один великий відкритий організований павільйон з стоком типу італійського too be too, там трохи zara трапляється
    і ще один стіл з новим розпродажним Некстом, картерсом, early days.
    ще інколи трохи нім.стоку є (тсм, с&a)
    більшість всього іншого - сортований хенд в доброму стані, котрий видають за сток або одеса-китай-туреччина, які також успішно видають за сток.

згадала, ще до нас на Україну шле французький Vertbaudet. Зазвичай в них доставка вартує 10 Євро, а зараз і до 7 квітня з кодом 2103 - безкоштовна при умові покупки на 80 Євро з нової весняно-літньої колекції. шлють кур'єрською службою ups.

4. Krosha

Krosha Well-Known Member

А так приблизно де саме на переїзді той павільйон і той стіл?

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

якщо стояти лицем до входу на ринок - то зі сторони зал.колії, приблизно посередині по праву руку, не доходячи до найбільшого павільйону з італіськими товарами, котрий зліва в крайньому ряді.
    А розпродажний некст - на тому ж рівні, тільки через ряд правіше.

не знаю, чи доступно пояснила :)

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я ще в жовтні по акційній ціні прикупила малій босоніжки geox на літо, і вчора поміряла, а вони ще так конкретно завеликі їй, короче прогадала я з розміром, в малявки дуже помало росте нога:girl_cray:. Так що, якщо когось зацікавить звертайтесь)

7. touptikon

touptikon New Member

З першого дня весни 2013 у Львові розпочалася благодійна акція: "Речі для малечі": Дитячі речі (одяг, іграшки, інше) можна віддати на благодійництво в дитячу кімнату на пр. Чорновола. Сюди ж можна прийти і вибрати собі необхідні речі безкоштовно.
    об знайти детальнішу інформацію, введіть в гуглі: "речі для малечі Чорновола"

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Замовляла на кідстафі, бо на сайті не було в той момент. Платила 90 грн.
    Дуже задоволена. Вже два дні в них гуляєм. Не промокають, прорезинені. Навіть на літо підійдуть в Карпати в дощ ходити. Єдине великомірять. Я в основному беру 104-110, а тут нам порадили взяти 98-104 і я не пошкодувала, в більших малий би втопився.

9. Naturals

Naturals Well-Known Member

а який ріст в малого і можна заміри?

10. kati

kati Well-Known Member

я вчора також купила малому штани -дощовики(комбезиком) в антикризі на сихові- 75 грн. Взяла 86-92, були 98-104, сині і червоно-рожевію. також були ще курточки.

11. Naturals

а в яку ціну були штани і курточка? і на дівчаток курточки також були?

12. kati

kati Well-Known Member

штани 75, курточка здається також.

питоаються де саме та антикриза-навпроти челентано є книжковий Літера, там половина м-ну антикриза

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Прикупила малому на довгоочікуване весняне потепління таку демисезонку, в армійському кольорі:
    І на не дуже наразі довгоочікувану))) осінь приїхала вже така от 4Т олд неві:
    кх...щось маму на зелень потягнуло...вітамінів бракує)))

14. Naturals

так прикупила нарешті Софії дощовик. Мав бути лише півкомбінезон але взяла цілий комплект, ось такий
    і моя модель
    ну дуже класний, і на дотик приємна тканина.
    і ось такі шапочки для Софії
    і Віки

15. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

дуже класні, я так зрозуміла це вже нова колекція?, а перша також pupill?

16. Naturals

так нова колекція, що одна, що друга pupill. Люблю я їхні шапочки, дуже класні вони:girl_tender:

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

не знаю, але мазакерівські нові бодіки за 130 грн упаковка 4 чи 5 шт - то хороша ціна, купувала там.
    Джордж також зустрічається, некст рідше
    китайського барахла також є
    і б\у речі також є
    часом можна знайти маталан і дороті перкінс (але дорослий правда)
    не була вже більше року, перед морем люблю зайти, все можна шось гарне знайти, а можна і не знайти, як і всюди загалом;)

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Мала настрій нафоткати дитячі замовлення:girl_crazy:
    от шо робить з людьми продаж меблів, він заставляє випакувати всьооо і на пару з музою пофоткати новинки:girl_spruce_up:
    Словом Мартусин некст, фіолетові джеггінси з чілдренсплейсу і платтячко джимборі з чорної пятниці на рочок і на літооо, яке колись прийде
    [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]

Софіїне "гальо кіці", зара-лук, джимборі, юз поло (якість дуже гарна), ош-кош-джінс
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

дівчатко-лук) - майки з чілдренсу

ліпшого фото зараз не зроблю тількищо фотканула, нині забрала в Роксоляни - мммммм - то кунда дірдль) - якість супер, ше мушу виловити за гарну ціну собі і Марті до компанії Софці:girl_dance:

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Для дівчаток в них вибір ну прооосто приголомшливий, це так, ну, а для хлопців... Та ж синьо-блакитно-бежева гама (в основному) , як і в більшості виробників. І в магазині дівчинка так захоплено про них розказувала, що : "ну та, це ж Пупіл (?), вони всім подобаються, їх здалеку видно"
    Незнаю, чим то вони здалеку так вирізняються, шапки як шапки, цікаво, чи якість пропорційна ціні, будем перевіряти:)

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Треба будо малому кросовки.
    Купила такі, але голубенькі та на липучках. Власне на липучках, а не на шнурівках, шукала.
    В магазині нормально поміряти не вдался. Вдома зрозуміла, що треба більший розмір.
    А в магазині більшого нема :sad: Буду просто здавати
    Хотіла на 6рь замовити, але там наш розмір лише на шнурівках... для садочка то не дуже зручно...хоча ціна виходить вдвічі дешевша.
    купувла я в цумі, 500грн
    розмір америк.10 (наш 27,5). устілка 17.3см.

Як думаєте, чи можна в дитячих кросовках шнурівку зав"язати раз і назавжди (я собі так роблю - зав"язую під язичком) чи дитині так буде незручно?

А ще прикупила там малому спортивне. Майже таке саме
    і шортики, під олімпійку.
    .

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.