Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Я скільки собі обіцяю, що буду менше скуповуватись лахами, бо то на 1-2 сезони. З штанами розумію, що явний перебор, але не можу стриматись...Підсвідомо включається - але вона дівчинка, треба щоб була гарнюня, щоб оте пасувало до того. А ще в школу, а ще на свєта, а то щоб на дитячі ДН, а та спідничка на танці, а ще чоловік накрутить або купить тунічок, бо вона дівчинка. А потім виходить так, що є такі речі які вбираємо один-два рази, і то, щоб відмітитись - маю такі чорні вельвети - і якого милого купила, бачила їх з білою сорочечкою, а не було куди носити, вже і малі...
    А мені цікаво в мам хлопчиків також так? Нема стопу? Бо мені здається - що тим хлопчикам треба - пару споднів і светрик...

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

респект :)
    вот вот, це моє улюблене пояснення.
    У мене на речі малого стоп лише в тому плані що він виростає з речей скорше ніж встигає хоч пару разів поносити, тому намагаюсь без фанатизму, але... от літо на носі, і не буде ж дитина мати 2 пари джинсів і дві пари футболок..... футболочки, регланчики, довгий рукав, короткий, кепочка така, кепочка сяка, курточки, шортики, светики, маєчки і щоб пасувало одне до одного і по кольору и по стилю...
    Чоловік сильно не бурчить, йому подобається коли наші діти гарно вдягнуті, ну але він не знає точної сумми моїх закупівель ))

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ага...тілько не всім...спеціально привезла літнє малим..те, що куплялось на сейлах минулого року...по 10-12 комплектів на кожного....і ще їде...коробок зі взуттям теж забагато..в Марка, бо з Любчика залишила багатенько, та й добрі люди дарують..дещо сама ще по потребі купила..я дуже і дуже шопоголік в тому плані....купую за принципом не тільки те, що треба, але і те, що подобається..на жаль, подобається багато...
    от мені пасує така знимка...

4. kati

kati Well-Known Member

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я навпаки дивлюсь на ті всі тунічки-болеро і не вшарюю НАЩОТОДИТИНІ? особливо не розумію болеро, може то з віком прийде або з дівчинкою гггг
    я стовідсоткова мама хлопчика, не уявляю в щоб я одягала дівчинку:girl_impossible:
    розкажіть мені про некс, бачу, що більшість замовляє через посередників, там велика різниця в ціні чи що?
    ну і покажу наші лижні обновки :girl_in_love: курточка ще має хутро на капюшоні
    [​IMG] [​IMG]
    рукавички дуже зручні, там замочок розщіпається і вони легко одягаються і добре фіксуються

6. Уляночка

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як навіщо? Ідеш влітку гуляти в сукеночці на бретелях чи з голими руцями, ввечері повертаєшся - зимно, накинув оті рукави, і вже добре. А на якесь дитяче ДН чи весілє до пишної сукні просто незаміниме!
    З тунічками важче пояснити - але вона сама просила - як в мами:girl_dance:

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну то якщо з рукавчиками то ще хай буде, а такі з коротким рукавчиком? а теплі короткі? то ж тільки підпашки і груди гріє, спина гола, що ні? неа, не розумію, на карапузах так точно не розумію

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я люблю для своєї дитини тунічки. то ж дуже зручно до легінсів, і комфортно і красиво по-дівчачому.

10. olangel

olangel Well-Known Member

то втіха мамі ;)
    Я от теж на 100% мама хлопчика, бо з дівчячим одягом якось мені воно не йде (хоча може була б дівчинка, казала б навпаки ;) ) нам купа одягу йде у спадок від подруги, але всерівно знаходжу, що докупляти, ну взуття точно. А от одяг по мірі потреби. Як бачу, що маєм всього три пари джинсів, то нам замало, мама щось купує, бо не може втриматись, ну а я більше всякі аксесуари :)

11. opel

opel Well-Known Member

Як на мене різниця між Некстом через посередників і самостійним замовленням в тому,що на українській сторінці нексту нема розділу розпродаж.Я рахувала вартість покупки через посередника в мене вийшло не вмгідно.Я замовляю сама.

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

через посередників фінансово вигідно хіба замовляти розділ розпродажу, якого в принципі немає в укр.версії сайту(
    а регулярні колекції таки вигідніше замовляти напряму (ціни в грн. виходять вже дешевшими он-лайн ніж еквівалент у фунтах, ну і не треба оплачувати комісію та доставку) єдиний нюанс - нові колекції на укр.сайті - в трохи скороченій версії, але не всі...

заодно покажу, що собі старша вибрала нового на весну,
    та безрукавка така кльова, я б сама носила)

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

13. Fast

Fast Well-Known Member

Обовязково видпишіться, я теж хочу замовити і мені здається, що трішки маломірять і яку ширину брали?

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

Ну незнаю, незнаю, то ще все звичайно залежить від фінансової ситуації, але бачу, що я швидше собі в чомусь відмовлю, а щось своїм синочкам таки куплю:girl_in_dreams:, і що саме цікаве , що з другою дитиною це бажання подвоїлось:connie_pull-pigtail Тим більше, що інтернет магазини набирають дуже швидких оборотів, і я вже реально відчуваю, що це стає як залежність:girl_blush2:

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене стимул припинити купувати з'явився після того, як я почала пакувати дитячий одяг для переїзду, шість великих коробок і 5 маленьких, а про іграшки взагалі мовчу. Боюсь на коробках писати, бо чоловік притовче:)
    Хоча все рівно, щось та й потрібне.

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

як я вас розумію, дівчино))))

в нас є стоп тільки тому, що принаймні поки зима, я на нову пошту сама не могла заїхати, хто знає як на Кульпарківськівській з новою поштою є: там дорожнє покриття просто мрія... і я там раз трошки в дощик застрягла (ще осінню). Словом - забирання-бурчання чогось з НП чоловіком трохи стримувало))) але щось та й всеодно купувалось.

Чи багато в нас одягу? Багато. Чи потрібно стільки? Думаю власне так як Котя
    ну і плюс я люблю сама одягатись і люблю одягати чоловіка, про дітей взагалі мовчу. І це стосується не тільки вийти на двір, а й одягу в хаті. Абсолютно не розумію людей, котрі мають 2-3 "парадові дорогезні луки" і в хаті вбирають дітей в дрантя. Тобто якщо когось влаштовує, то це його особиста справа, мені таке не підходить, мої діти і ми в хаті також одягнуті так, що якщо хтось прийде в гості раптом без попередження-запрошення, ну то ми завжди готові і не летимо стрімголов переодягатись.
    Але то все таке, відносне насправді, то ж всього-на-всього шмати, звичайно, що в людях найважливіше то самі люди!;)

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

приплюсуюсь
    ну і Віка, дуже вигідно через посередників виходить отой віп-сейл, хоч він ма купу нюансів з доставкою. Можу сказати за себе і за Олю-Усмішку, нам дуже повезло, гуцулянці вдалось замовити багато позицій, які ми вибрали, я заплатила 276 грн за багато речей (собі хатні штани-леггінси, Марті три пари леггінсів, Марті костюм блузка + колготи - то бомба, Марті - туніка моряцька, мамі майка на довгий рукав до хати). Якість як завжди в нексту на вищому рівні. Віп-некст мав знижку 50-80%. То справді багато. Регулярні ціни вигідніші на українському сайті. В першу чергу тим: замовив - два-чотири дні і вже є.

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я вже третій рік підряд зауважую, що чомусь по ВІП на дівчаток майже завжди все викуповується, а на хлопців ні.....Я цього року замовила з запасом 22 позиції, отримаю можливо 8 позицій, і то ще не факт:girl_in_dreams:

---------- Додано в 07:36 ---------- Попередній допис був написаний в 07:22 ----------

В мене такий стимул з"являється коли я роблю генеральне прибирання і огляд дитячої шафи:connie_pull-pigtail Я завжди знайду купу речей яких ми майже не носили, а також з"являється відчуття, що молодшому взагалі не потрібно нічого купувати, бо ж є купа всього від старшого, та ще і в ідеальному стані, але ж ні.........як доходить справа до закупів, то молодшому теж хочиться придбати щось новеньке і гарненьке:girl_flirt:

18. Уляночка

а мені пощастило..все викупилось..і заплатив за то муж..подвійна удача:connie_pull-pigtail

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

для тих, хто в танку, дайте посилання пліз.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я тепер теж замовляю сама. По-перше виходить дешевше, не платиш комісій, доставок, вагу і т.д. Доставка безкоштовна. По-друге - не треба чекати місяць (я вже чекаю на останнє майже два:girl_devil:), приходить все за 5-7 днів.
    Єдине - немає розділу розпродаж. Але так як я на Нексті купую тільки дитяче, на вік 3-4 роки щось вхопити дуже-дуже складно і виходить що весь той сейл, то якась одна футболка чи шорти - то це ніяк не вигідно.
    Коротше мені зручніше і фінансово вигідніше.

Статус теми:
Закрита.