Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Їдуть до нас ось такі обновки
    [​IMG][​IMG] [​IMG]

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

3. Osya

Osya Active Member

Я теж би вязла босоніжки і якісь мештики

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Інтернет, то й жеж 6 рм.

5. Talya

Talya Well-Known Member

дівчата, а хто купував дітлахам Primigi Kids на 6 рм? як там з розмірною сіткою? бо якщо почитати на стафі, то на наші неповних 15 см потрібно брати максимум 24, а якщо на сайті пріміджі - то 26.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

так і є. В нас були пріміджі. В 26 втопитеся.

7. Лідочка

Так, я за порадою....
    В малого зараз ніжка рівно 16см. Хочу йому взяти взуття на Нексті, от думаю чи буде їхня 9-ка добра? Там пише шо то амер. 10, європейський 26,5. Цікавить, скільки то десь по устілці - 17?

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і я за порадою....
    має малий дуже високий підйом і пухкеньку ніжку, ті наші кларкси на весну нам малі в підйомі виявились тепер і ми з ними пролітаєм. Міряла ще 2 пари черевичків - також підйом тисне.
    Дівчата, хто брав найменші розмірі, 20 зокрема, в яких чобітках підйомчик високий? Може хтось міряв/купляв конкретну фірму і модель?
    Бо я с трудом уявляю як буду малого таскати і приміряти на нього купу взуття, бо як виявилось, навіть здавалось би є місце достатньо, а міряєм, і потім на ніжці бачу вмятінку, значить тиснуло.

9. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Думаю будуть великі. Маємо демісезонні черевички 9-ку. Тільки що поміряла -18см (в малого ніжка має -17,5)

10. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Ніколь, а яке саме взуття Ви хочете? Наш малий з червня, то я йому купувала перші капці сікайрани мештиками, які він носив теплою весною і літом, поки нога не виросла, тобто вони зовсім легкі.
    В малого теж високий підйом/повна ніжка, то вони нормально защіпались, не тиснули (правда, я відкупила нові їх в форумлянки, тобто мала можливість міряти) Мештики ці були на липучках. Зараз (проблема з підйомом і повнотою залишилась) планую спробувати Stride rite, гарні відгуки, наших форумлянок і в неті загалом. І в них є різна ширина XW найбільша, на 6пм малі розміри є

Я була в Антошці в суботу. Шукала малій взуття. Ціни захмарні. Розпродажів ніяких.
    Шукаю щось більш прийнятне по ціні. Якщо хтось буде щось бачити, повідомте, будь ласка. /не працює цитатник/
    В Антошці на Науковій минулого тижня було взуття маленьких розмірів для хлопчиків, окрема стійка Острів знижок чи якось так.

Відносно цін на взуття в інтертопі - навіть не буду коментавати, хіба купувати, як знижки є. На кідстафі моніторила туфлі екко 400-450 грн, маленьких розмірів можна і за 300-350 знайти.

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Таку модель на кідстафі бачила (теж відгуки читала дуже добрі)- до 400 грн в нашому розмірі. Але вирішила зекономити і випробувати карімори.

11. Лідочка

Брала малому 21 Ессо міміс то там супер. http://www.google.com/imgres?imgurl...a=X&ei=-Fg2UfPJKoiXhQfRwIHABw&ved=0CB8Q9QEwAQ
    Теж мали таку проблемку.
    то стелька 18, чи вже весь чобіток?

12. Іруня

Іруня Well-Known Member

Хм.... Не знаю хто там що радить, але я Ленне перу звичайним порошком для кольорових речей ( щоб був без відбілювача ), при 30 градусах і на програмі Синтетика. Викручую на 800-1000 оборотів і витягаю новеньку чистеньку курточку, яка сохне з вечора до ранку при кімнатній температурі. Теж пробувала користуватись тими рекомендаціями і витягала брудні рукави..... (

13. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

привіт.Допоможіть розібратися з розміром, як правильно вибрати.:http://www.hm.com/gb/product/04783?article=04783-B хочу такі штани, малому 2 з половиною носим штани по внутрішньому шву 41 см і по зовнішньому 56 см(на етикетці пише 98см ще маєм одні джинси де пише 104см)думаю який краще взяти на вік 2-3 чи 3-4. http://www.hm.com/gb/product/04416?article=04416-A і хочу такі малій 5 років , які краще брати 4-5 чи 5-6 , замовляла кофтини взяла на 5-6 то великі то думаю аби з штанами не пролетіти.Порадьте щось

14. Ная

Ная Well-Known Member

Нашій Таюсі жодне взуття не підходило аж поки почала самостійно ходити, тоді нога поступово сформувалася. Тому я почала одягати їй взуття вже коли вона могла сама ходити по вулиці, до того часу носили пінетки або просто шкарпетки :)

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

справа в тому що малий потрохи за ручку вже ходить, і йому це явно подобається, бо зі всіх положень ( сидячи, лежачи, стоячи на колінах, він встає на ноги і починає топати). Зараз сніг зійде ну і ще місяць я його втримаю у візочку, а дальше полюбому прийдеться ставити на землю. І вот не можу підібрати те в чому буде топтатись навкого мене і візочка.
    хочу щось типу мокасінчато-кросовочного, але достатньо закритого. Щоб на весну. На літо куплю ближче до літа.
    от власне, в нашому випадку без примірки брати не ризикну
    О, дякую, завтра заїду гляну

16. Ная

Ная Well-Known Member

може щось таке підійшло б ?
    [​IMG] [​IMG]
    ми шушузи мали першим взуттям, дуже зручні, легенькі,м"якенькі і ніде не тиснули.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ага, дякую, але якщо можна тицніть мені де вони є, бо я щось туго соображаю де крім стафа їх можна купти, на стафі щось з ними туго...

18. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

так, це 18см по устілці.

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Чи хтось замовляв дітям взуття Каррімор? Як воно по якості?

20. Лідочка

Ну так, трохи будуть великуваті.......Розумієте, тут ше така проблемка. Мені впринципі треба щоб були трохи великуваті, бо мушу малому поставити ортопедичні стельки, а вони так в взутті займають багато місця. Напр. якщо літом малому в сандалях був запас десь до 0,5-0,7 см і я поставила стельку - то було дуже тісно і він не міг ходити. І то на босу ногу. А то ж черевички...
    Навіть не знаю якщо чесно. І не хочеться щоб завеликі були....
    От зараз взула його в мазекеа 7-ка, то якраз впритик (без стельок) і без запасу. Тобто зараз треба взяти 8-ку, але як бути з тими стельками.....

Статус теми:
Закрита.