Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Так Демари це зимове взуття на грубій овчині. На весну явно жарке і для перших кроків взагалі не підходить як на мене.

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

В мене Артем минулої весни "ходив" в так званих пінетках.

Він ще не ходив, а для постояти на лавочці, карусельці, погойдатись більшого мені не треба було. Тим більше, що весною ми дуже активно носились в рюкзачку, то було дуже зручно з ними, але і для візка непогано. Повноцінне взуття вдягнула як вже потепліло, десь місяців в 10-11 Артемчиних.

3. olangel

olangel Well-Known Member

ножка просто спариться, то виключно на зиму і то таку холодну зиму, бо Марко в -2 в шкарпетці не грубій, при хотьбі, приходив до дому з мокрою ніжкою. Ліпше якесь легеньке і гнучке, з натуральної шеіри. Як що на весну і дитина вже буде пробувати сама ходити, а не просто постояти на землі, то бажано, щоб вони не дубові були і дитинці комфортно було.

А я щось з розмірами заплуталась))) Малий зараз має 14,2см ніжку, якщо брати кросівочки на зараз і весну, то 16,5 буде дуже завеликі?
    а то пригледіла кльові, а 24 розміру нема((( тільки 23(15см, я думаю, що замалі будуть) і 25 розмір (16,5см) і не знаю які брати? :sad:

4. Nastylove

25 я б точно не брала, 2 см. запасу, як на мене забагато. А 23, якщо Ви хочете тільки на весну то, певно, можуть бути. Думаю що ніжка з 4 міс на 1 см не виросте)

5. olangel

Просто подумала, як що зараз має 14,2 + шкарпетка, чи 15см не впритик?
    от того я не знаю, кросівочки які я купляла в кінці серпня мали 12см, тобто з осені ножка виросла на 2см.

6. Nastylove

В нас в вашому віці теж був такий стрибок в рості ніжки, з липня по жовтень, змінили 21 розмір на 23. За останні 4 місяці ніжка виросла на 0,5 см, а то й менше. Просто на мою думку, що одним темпом ніжка не росте, колись більше, колись менше. Але вам видніше. Ідеально певно було 24-й) Може ще пошукайте, та знайдете щось, що сподобається, та буде 24-го розміру)

7. olangel

та я теж схиляюсь до 23)))) бо всерівно не одна пара взуття буде, а в демарах вже дуукже Маркові гаряче, як швидко малі стануть, то продам))).
    24 нема( вже третій день шукаю)

8. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я купляла на Кідстафі. Ціна - чудова і якість класна! Мені дуже подобається, що вони гарно тягнуться і після прання не збігаються. Але треба брати розмір в розмір. Бо вони сильно великомірять.

9. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

якщо комусь цікаво то в кінг кросі в інтертопі є 23,24,25, 27 розміри чобітків екко за 299,70 грн. (як на мене ціна дуже смішна)

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Кому підходить -рекомендую, в мене є такі 2 пари, 24 і 26 розмір. Нам би на аступну зиму 29 треба було б, але такого розміру вже ніде немає(

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

А на хлопців там такі були?
    Заодно трохи похвалюсь, прийшло з VIP NEXT така жилетка на 5-6 років, сіла ідеально))
    ще чекаю до жилетки таку курточку
    а також на таку куртку і спортивний костюм від Пума(тільки в іншому кольорі)
    [​IMG][​IMG]
    Для молодшого ,нажаль, вдалось тільки викупити ось такі красовочки
    Зато вчора забрала його Олдневівську курточку,
    дуже класнюча по рекомендаціях взяла 3Т, то буде ,аж на осінь :-( Тому там не все маломірить.

12. olangel

Я теж думала такі замовити :)

13. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

чесно, не знаю, бо не звертала увагу, але можете подивитися на сайті інтертопу

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дівчата, хтось має взуття puma. Цікавить чи великомірить/маломірить. В малого ніжка 15,5 см. Думаю який розмір брати. І як вони взагалі в експлуатації :).
    На такі придивляюсь кросівки

15. olangel

В нас кросівочки були, то йшли розмір в розмір. Ну відходили в них один сезон)
    там нема

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

У нас є кросівки Пума у старшого, в експлуатації суперові, але трохи маломірять, у старшого зараз повний 30, то літом носили 31, незнаю навіть чи цього літа влізим, хоча на етикетці пише на 18,5 см.

17. zetta

zetta Well-Known Member

найкраще це лізти на оф сайт там дивитись їхню сітку розмірів.
    наприклад
    http://shop.premier-football.ru/tables/puma.php
    але спортивне взуття як правило схильне маломірити. що до якості не думаю що буде погана.

18. olangel

Дівчата, а підкажіть, як адідаси? Я щось заплуталась. В малого ножка 14,2, який ліпше розмір брати, англійський С7 чи С8?! а то вже все в голові переплуталось :sad:

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Я купила малому на весну дві пари Geoх, кросівки вже мали такі - дуже задоволена. Він зараз носить чобітки р.26, а ці 27. Але щось ніжка в нас останнім часом повільно росте, сподіваюсь це не великий запас.

20. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Отримала я такий зимовий светрик з джимборі

Класний, відносно розміру - я б сказала, що йде розмір в розмір.
    Також прийшла малого футболкак з віп нексту, на жаль, більше нічого не вдалось замовити. Якість, як завжди, супер. Фото вже нема на сайті.

Також чекаю на куртку і шапку з НМ.

А, і ще. В суботу була в Антошці, КК. Були на хлопчиків ленне комбези 86 р., 500 з чимось, роздільні. Суцільні теж були, розмірів не запамятала. Також комбези ленне і рейма бачила в Мазекеа на знижках. Можливо хтось шукає

Статус теми:
Закрита.