Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іриска

Іриска Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

однозначно згідна! малий ходив у екко на двір весною і у високих твердих тапочках вдома, це не допомогло уникнути проблеми з ніжкою.
    Мала ходить вдома в чешках або взагалі боса, їй дуже зручно і ходить чудово... думаю проблем не буде, бо нема нічого кращого, якщо з ніжками все окей, ніж ходити босоніж!
    Але те, що перше взуття має бути якісним -згідна на всі 1000%

2. Tree

Tree Member

дівчатка порадьте,якої фірми купити взуття для дівчинки на зиму,а то цієї маємо демари і суперфіти і одні і другі не підходять/демари чомусь протікають,а в суперфітах мерзнем,от думаю на наступну зиму що купити???

3. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

дивно, бо ми маєм одну модель, тільки різний розмір вже другу зиму і ніколи ніжки не були холодні і тим більше не промокають, в нас модель снов мар а, може це від моделі залежить.

4. Vероніка

Vероніка Never give up

З термо-взуття - Ессо, Elefanten, на сильні морози Colambia.

5. Tree

Tree Member

в нас демари JOY b,а минулої зими були сноюмари то було все добре і тепло і сухо

6. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

в них верхня тканина інша, напевно тому і промокають

7. grape

grape New Member

Нарешті я вибралася написати схвальний відгук про нову для мене марку взуття. Влітку малий мав їхати в гори, тому вирішили йому купити якісь недорогі кросівки(шкода Geox-ів за 500грн. нищити було). Пішли на сихівський базарчик секонду і купили там абсолютно новенькі шкіряні кросівки шведської марки Vincent (менше 200грн.). Як виявилося дуже непогане взуття. Вони не тільки пережили Карпати, а й потім чудесно відходили до кінця сезону. І найдивніше для нас - малий потім сам сказав, що йому в них найзручніше і просив знову купити такі ж лише на розмір більші. Однозначно рекомендую!!!

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

маєм демари і тімберленди
    не промокають ні одні ні другі

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І в нас вже друга пара демарів - жодного разу не промокли, при чому малий може ходити по калюжах по щиколотку. А наші минулорічні ще й похресник вже цю зиму відходив - теж жодних нарікань. Племінниці брала також - все супер. Знайома має демари - теж дуже задоволена.

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

Мої діти і діти друзів всі у Вінсентах.
    Ми давно зацінили це взуття. Маємо всі можливі види (на всі сезони) - дуже задоволені.
    Але шкода, що в Україні воно не "прижилось"

11. Iryna

Iryna Well-Known Member

зацінили:girl_claping:, дійсно шкода, що не прижилося, ми теж брали кросівки, то якість суперова та ще й за таку ціну.

12. olangel

olangel Well-Known Member

щось в Марка за зиму ножка підросла)))) Як що в нас зараз 14см, то взуття тре брати 15-15,5? Чи то такий запас тільки на зимові?

13. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

а не підкажете де можна купити Демари у Львові? бо нам треба перші черевички на весну купувати, а базарного мотлоху не дуже хочеться))

14. olangel

olangel Well-Known Member

а ви Демари, як взуття на весну плануєте брати?!

15. kati

kati Well-Known Member

А в кого є взуття камік? можете поміряти устілку в см, чи відповідають розмірній сітці

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

кать, маємо каміки босоніжки 35 р.,взяла на літо,але зараз ще досить великі..Любчик зараз має ногу 21,5 см..а там десь 23,5 см

17. kati

kati Well-Known Member

ну от і я дивлюсь на оці

і незнаю який розмір взяти... В Сашки рівно 20 см нога, згідно табл. 2 напевне( а в тебе 35 то який америк.?)

я взіла такі страйт райт, 3 амер., мали б бути 21.5 см, а в реалі 23 см( то напевне аж через рік будуть)

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

19. Bebi

Bebi New Member

Може хтось підкаже в яких магазинах їх можна знайти?!

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я цієї фірми взуття бачила на Зеленій, там є ринок із стоковими речами , та в Інтер Сіті на Чорновола(1пов. в дит. магазині).

Статус теми:
Закрита.