Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Переміряла ногу малого- 12.5 см. 22 р. Екко по устілці 13.5 см,малму вони в сам раз,враховуючи заокруглену пятку в еко лишається десь 0.7 мм.

silvia якщо вже зраза ніжка 11 см, то 20розмір буде в сам раз, так з запасиком до 1 см,але то нормалний якраз запас

2. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Екко суттєво маломірять. В мене мала ходить в зимових 21 розміру на колготи без шкарпеток додаткових, при тому, що домашнє взуття в неї 19 розміру. Малому на весну маю ботиночки 22-23 розміру, то там дійсно максимум сантиметр запасу від ніжки 12,7 см.

3. Іриска

Іриска Well-Known Member

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

цікавить взуття C & A. зараз має довжину ступні 11,5 см. треба взуття на весну-літо (типу туфлів). по їхній таблиці на 12,5-13 см треба розмір 18-20. дійсно так? не великомірить?

5. zetta

zetta Well-Known Member

в нас тільки тапки їхні, 23 розмір. але то вам напевно на орієнтир не підійде.

6. я_тут

я_тут Well-Known Member

дівчата, чи хтось брав скечерс кросівки, що світяться?
    малий дуже просить, вони хороші чи краще в якихось інших виробників пошукати?
    якщо хтось хороші носить, порадьте

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Я задоволена як дитячим, так і дорослим взуттям цієї фірми, але оригіналом звісно - купую в Інтертопі і на 6 пм.

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

а скільки см ніжка?

9. Януся

Януся Well-Known Member

Ми маєм білі з рожевим. Загалом задоволені, мала лише трохи пообдирала носки на дитячій машині.

10. я_тут

я_тут Well-Known Member

дякую
    розмір дитячий на 6пм йде по розмірній сітці?

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Якщо чесно, сітку там не дивилась - міряла в магазині потрібний розмір, такий і замовляла, співпадають.

12. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, хто замовляв зимові чобітки Коламбія в неті, здайте вигідні точки і підкажіть, вже час розпродажний чи ще чекати?

13. zetta

zetta Well-Known Member

23 розмір таких тапочок [​IMG] має 14 см по внутрішній устілці.

14. silvia

silvia Well-Known Member

тут мені радили на весну ( носити через 2 міс) брати 20 розмір взуття . зараз у нас стопа 11 см. Але ж гляньте який він величезний той 20 р. це точно занадто...
    [​IMG][​IMG]

15. zetta

zetta Well-Known Member

ну поперше ви поставили ніжку на один рівень з краєм підошви, а вона ж буде не там.. а як мінімум пів см вище, подруге ніжку дитинка зігнула і добре не видно.. і третє.. де ще весна ..

16. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

І по-четверте, ніхто так ніжку до взуття не міряє, треба ставити ніжку на тверду поверхню, тобто дитина має стояти, бо тоді нога ще "розлазиться" на півсм десь. А ще + шкарпетка. Ну і з півсм запасу ще теж має бути.
    Витягніть устілку, поміряйте її; поставте ногу дитини на ту устілку (але поставте, а не прикладіть поруч у горизонтальному положенні, бо так ніхто не міряє) і якщо є 1 см запсу - то якраз ваше.

17. silvia

silvia Well-Known Member

чи правильно я розумію, що перше взуття ( в нашому випадку це весняні черевички) мають мати хороший задник ( твердий) мати супінатор і бути високими щоб добре фіксувати ногу....

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Це спірне питання. я так не вважаю. Пошукайте в попередній темі взуття для перших кроків. в нас були перші шушузи і сікайрани

19. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Фіксувати ніжку має добре, щоб ніжка не "болталася", а інші дві вимоги, то і справді спірне питання. Зазвичай такі вимоги до дітей, в яких проблеми зі стопами, а для здорових - не обовязково, а інколи й шкідливо.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

І ще: яке саме ви взуття хочете купувати - черевички чи кросівки? Бо діти по вулиці ходити починають десь з року переважно, а коли вам буде рік - то вже, практично, навулиці буде тепло, я би брала тоді якісь кросівки легкі так, щоб на нормальну весну, холодне літо

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

як на мене неправильно, але то особиста справа кожного
    ми не мали, мали шушузи, сікайрани, педіпеди
    весняні черевички сікайрани
    а нашо супінатор?
    а не всім підряд, і особливо як перше взуття дітям

Статус теми:
Закрита.