Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

в мене так само :) Таюся в комбез від Войчик на ріст 74 і в 10 міс не влізала вже, а Софія в одязі того ж виробника того ж розміру ходила в півторарічному віці.
    Чим менша дитина тим вона швидше росте і не завжди темпи росту можна вгадати.

Якшо купувати на виріст, то точно не суцільний комбінезон, а напівкомбінезон і курточку, щоб можна було довжину регулювати лямками і була передбачена можливість підкотити рукави і штанини. В багатьох моделях нема передбаченого широкого допуску на підгин, особливо то стосується штанів, бо в куртці манжет майже завжди є. Я так минулого року вперше купила Софії зимовий комплект з більшим запасом на виріст, півкомбінезон внизу закочували і та вся підкладка і край штанів протерлися до дирок, ше й дитині незручно було в великому ходити Цей комплект по розміру буде добрий ще і на наступний рік але вже на цю зиму змушена була докупляти півкомбінезон, бо той вже зремонтувати нема як...(

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Полювання на знижки на дитячі товари

Мене певно вже не дочекається дівчачий комбез в антошці, але якби раптом, підкажіть який розмір стандартно дітки носять в рік-півтора? 80 буде досить? Комбези ленне цьогорічні йдуть 80+6см чи чітко по розміру?

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дівчинці на рік-півтора 100 % буде норм. Хіба штанці можуть впритик бути ближче к півтора, але то поправимо, перешиєте гудзички і все. Комбези йдуть +6 , бо в нас 86-ий, а Артем має 91см, то все як раз що штани, що куртка.

4. kati

kati Well-Known Member

5. HalynaKv

HalynaKv Member

kati, у нас теж Ленне. Купила до нього шапку-шолом, щоб не підв'язувати шаликом, ну і краги Ленне, вони майже до ліктя і під комбез ідеально. Але от ще б щось на ніжки придумати, снігозахисту там теж нема, а штрипки злізають постійно і не рятують. От вчора ходили на санки, то прийшли з мокрими колготками вище чобітків. В тому плані TCM комбінезони значно більше мені подобаються.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

я от вагаюсь між 80 і 86. Бо мала досить росла. Софія в півтора носила 86 розмір. Ну але водночас не хочеться, щоб дитина втопилась в тому комбезі.

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

теж так подумала. Ми в два роки носили ленне 98 розміру. І штрипики не злітали. Мали чобітки екко, то там була та виїмка. Ну і знизу штанка добре трималась за рахунок резинки. Була дуже задоволена тим комбезом

10. Tanju

Tanju Well-Known Member

Я в 2 роки Ані купляла Ленне 92 розміру, вона носила його в 2 і в 3 роки,а зараз в 4 роки ще носить штани, які на неї абсолютно нормальні, тільки перешила гудзики вже на максимум довжини і штанцята не підкочую. ( вона в мене дівчинка далеко не дрібна) На рахунок тих штрипок, мені дуже подобається, злітають скорше всьго через те що вільно зафіксовані, там можна також я думаю перешити гудзички.

На молодшу також думаю купити комбінезончик, але не більше 80,вона в мене дрібніша,думаю і 74 би вистачило на наступний рік.

11. HalynaKv

HalynaKv Member

Останнє редагування: 10 Січень 2013
  12. карапуз

карапуз Well-Known Member

А, чи не бачив хтось, штанці на хлопчика 122 см, ще є ?

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Хто бачив де ще можна купити демари 22 розміру?:sad:

14. Latane

Latane Well-Known Member

підійдуть - на широку і пухкеньку

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я бачила Демари на ринку "Провесінь" - центральніші ряди, не бокові, то буди й маленькі розміри.

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

взяла мештики і трошки вузенькі вийшли.
    там, де віночок з квіточок. шушузи ширші.

17. zetta

zetta Well-Known Member

шкода, гарні. шушузи моя не одягає ні як. так хочу купити і боюсь пролетіти бо вже таке мала.

18. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ми маємо Ленне 86 розміру. Мала зараз має десь 82 см росту. Не скажу, що великий, принаймі менший я б точно не хотіла.Трошки штани завеликі, але це поправимо гудзичками, я планую його ще носити наступну зиму. Горловина хоч і не має стійки, але мені подобається тим, що якщо повністю защіпнути, то в шию не задуває, бо тісно облягає, та й ми ще маємо шлемик леннне, то взагалі краса, бо ніяких шаликів мотати не треба. Щодо штанів - то ніразу не злітали зі взуття ті штучки - все добре тримає. І якраз за відгуками продавців минулорічні Ленне і цьогорічні не великомірять так, як колись.
    Я взагалі Ленне дуже задоволена.

19. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Мали перші туфлі - підійшли на пухку, широку ніжку з високим підйомом

дивно, наш малий 18 р. носив в 11 міс вже (в рік мав 10,8 кг і 76 см), зараз їх ще доношує і нові має 24 м. - не злітають. Думаю, від тілобудови залежить, син середнього росту, але *збитий* хлопчик

Як вже писала, практикую купувати не в притик (з метою економії, ага). От зараз обновка - джинси олдневі скінні (дуже файні, кращі, як на фото на сайті). Взяла р.2Т (малому майже 1р.7м) - штанку підкочую, це не проблема, в талії добрі, і довше поносить. Ясно, якщо одяг злітає чи заважає рухатись дитині - то вже інша справа. Шкодую, що не купила зимового комбезу (Ленне) минулого року в кінці сезону. Син минулого року мав 74 розмір, цього - 86 ,що можна було спрогнозувати. Правда, в нас стрибків росту\ваги ніколи не було.
    На 1-1.5 року Ленне я б рекомендувала 80. І ще - як добра знижка, таки варто взяти, у випадку чого продастся без проблем, як підійде сезон.

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Штани ленне теж нам не злітають гумки (у випадку чого можна прорізати петельку додаткову), модель з гумкою внизу краща. Я теж до комбезу ніяких зауважень немаю. Краги і шолом теж маємо ленне, краги вдягаю тільки на мороз, як не дуже зимно, то маємо рукавички на всі пальчики, малий їх більше любить.

Дівчата, здається. хтось мав таку куртку картерс. Як вона по теплоті? Шукаю демі варіант

20. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

бачила на провесні на вулиці були виставлені, як зайти від родинної ковбаски в ряд то треба трошки пройти і зліва є стійка з гумачками і демарами

Статус теми:
Закрита.