Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Ми , минулого року, так ходили - влітку 19, 20 розмір, восени 21, зимою 22, а на весні вже 23, то думаю, що ще може поносите.

Якщо ніжка пухкенька, краще зі шнурівками. Ми минулої зими мали такі як на другому фото, то вже коли ножка ще не доросла до "впритик", то вже складно було натягнути.

2. raspberry

raspberry Well-Known Member

В нас такі були, одягати зручно, але в дочки худа нога. Якщо ж нога повна, може бути не дуже зручно.

3. Milady

Milady Well-Known Member

Khrystik, ми мали такі як ці перші, тільки голубі. То їх можна гарненько затягнути по ніжці, щоб і зручно було і тепло.

4. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

ми такі мали, в малої була пухкенька ніжка і досить широка, тому треба було щоб регулювався підйом і легко взувалися,
    і доречі мали 2 зими такі, вони не протікали і не промокали (бо раніше писали дівчата що інші моделі демарів промокали) і ніжка не потіла, але взували після екко на мороз нижче -5 градусів, милися/чистилися дуже легко
    ще й за такі гроші

5. raspberry

І ті другі з овечкою теж не протікали, не промокали, носили ми іх в сильні морози, то ноги не мерзли. Супер чобітки за такі гроші.

6. opel

opel Well-Known Member

Зараз в Інтертопі знижка +50% до ціни розпродажу на босоніжки. Купили сьогодня малій такі [​IMG] за 300грн, дуже тішуся)))

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

питання по некст:
    хочу замовити малій штани, мала 2,5 роки 86 см має зараз, мені теба так,щоб відходила мінімум осінь. Думала брати 2-3 роки, але там здається на більший зріст.... то брати який розмір краще?
    наприклад такі

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

маємо ідентичні 2-3 роки, замовляла минулої осені, були добрі, носить до тепер). зараз катрусі 3р. і зріст десь 95 см. вони класні тим, щоб еластичні, то коли ледь великуваті, то цього не помітно.

9. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Дівчатка не можу оприділитися з розміром костюму зимового на Сашка.
    Заглядаюсь на фірму Columbia. Я так розумію 12-18 міс це 80 см??
    Малий в 11 міс мав 74см, зараз не знаю точно. Мені просто здається що в комбезі 18-24 ми втопимся, а 12-18 міс, щоб хоча б зиму доходив...Я запуталась
    І ще... Чи не захолодно малому буде з 150г?

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

Маскування обдертих носиків

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. katysik

katysik Well-Known Member

От і в мене аналогічна проблема... Але ми дивимось на рейму. Якщо купити 86 розмір, то чи не втопимось у ньому (в малого зараз ріст приблизно 76 см), але якщо взяти 80 (+6) чи доходимо??? Дилема :)

12. tuti

tuti Well-Known Member

Минулого року мали ось такий
    Малому в жовтні був рочок, зріст 77 см. Я щось теж побоялась брати 18/24, взяла 12/18 і всю зиму думала чи треба буде купляти ще один) Під кінець зими штани вже були чуть короткі, рукава в куртці терпимі. Тому радила б вам навіть не думати, а брати 18/24. Комбінезончик гарно регулюється, рукава теж мають манжет, який можна регулювати.
    Він дуже легкий і не такий обємний, як Лене (друзі мали).

МИ всю зиму відходили або колготи + комбінезон, на дуже сильні морози колготи +флісові штанята + комібеноз. Малий ніколи не мерз, але він в мене має шило в одному місці.

були з малим в Австріі на лижах, то на горі був сильний вітер і десь -10, але всеодно синочок був тепленький.

Ще й ціна на нього зараз приємна)

Останнє редагування: 27 Липень 2014
  13. Vероніка

Vероніка Never give up

Купила малому термокурточку H&M. Підкажіть, що саме одягати під низ на мінусову температуру - фліс, термобілизну?

Ще маю дилему з зимовим взуттям, ніяк не вирішу - брати звичні універсальні Ессо чи Columbia, які тільки на мінус?

[​IMG] [​IMG]

Нажаль, малому було захолодно першу зиму - він переважно тихенько сидів у візку і рухався мінімально. Тому цей варіант дйсно для активних дітей.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а то термокуртка?
    на сайті вона кажись називається софтшел джекет, я тут за таку пару сторінок назад питалась, сказали що типу демісезонки, при чому не на холод.

бери і то і другоє ))
    хотя якщо обираєш екко і коламбію. то можеш взяти просто екко.
    Бо я останнім часом екко малим не беру, зато беру суперфіти ( ті що зимові) на демісезон і чуть чуть мороз, і коламбію на зиму. У Юльки такий комплект стабільно останніх років 3.
    А малому вот взяла свіссеси на демісезон і теплу зиму, і коламбію на мороз..

А хто мені підкаже. Треба малим джинси нат флісі, на Юльку на 128 і на малого на 98-104, діти не худенькі, де шукати?
    Минулого року на мазері взяла, зараз їх там немає ще взагалі. В картерс, геп, мої діти просто не влазять. Де ще можна на флісі дивитить?

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а ще хочу порадитись...
    у малої нога рівно 20 см, на зиму взуття їй взяти з устилкою 21 чи 22?

16. Furiya

Furiya New Member

Я би порадила брати 22, особливо з огляду на те, що на півсантиметру ніжка до зими точно виросте.

17. raspberry

Порадьте, що купити на дівчинку 4 роки на зиму з одягу. Просто куртку, пальто чи напівкомбінезон з курткою і якого виробника/розмір. Вона худа, має рівно 1 метр зросту, дуже активна. Минулі роки мала комбінезони з штанами. Але ті штани такі об'ємні. Можливо краще, та й гарніше буде в куртці і штанах чи джинсах утеплених? А зі взуття що краще на такий вік дивитись?

18. fiesta

fiesta Well-Known Member

Моя коліжанка минулої зими купляла малій своїй подовжену куртку типу півпальто пуховичок, щоб і до штанів, і до спідниці було.

19. Bulbuljator

Bulbuljator New Member

Комбінезон зимовий Reima

Дівчатка, не впевнена, що потрапила в потрібну тему, але всеж в мене таке запитання: хто купував своїм діткам зимові комбінезони Reima? Не холодно було взимку на морозі, цікавить відповідь саме львів"янок, так як внас тут висока вологість і мороз пробирає до кісточок.

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Минулої зими ми мали Swissies i Ecco, по якості я сказала б ідентичні.
    От тепер вагаюсь, чи брати Коламбію - більшість схиляється, що вони на конкретні морози.

Статус теми:
Закрита.