Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. liubomyra

liubomyra New Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Я би брала на 86 см. Моя була на 3 місяці молодша від Вашої, то до кінця березня ми вже з трудом влізались в 80.

2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я б теж порадила брати більший розмір. Повірте, малюк швидко росте, і так комфортніше мало б бути.

Останнє редагування: 17 Липень 2014
  3. Talya

Talya Well-Known Member

а що краще купити новонародженій дитині на зиму? взяти демі комбез + конверт на овчині чи просто зимовий комбез? нам народжуватися в листопаді. попереднього разу ми з жовтня одягали комбез на овчині (капюшон з кишенею) і під низ я вбирала лише бодік+чоловічок. в сильні морози ще колготки. а якщо зима буде така як минулого року, то в овчині буде жарко. і до чого придивлятися?

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

Моя мала з березня. За зиму виросла від 70 до 74 см.
    взимку мала суцільний комбез Войчек 74 розмір. Був не гігантський в грудні і не малий в березні.

5. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Як на мене, сучасні утеплювачі кращі за овчину, враховуючи останні зими. Овчина мені особисто не подобається взагалі, вона об"ємна, жорстка, не бачу змісту. Малому брала Ленне (правда, зимою мав півроку), + конверт на овчині, але ми не купували, дали родичі покористуватись, на сильний холод

Відносно Нексту і НМ. Обидві марки для нашого сина (нехуденький хлопчик) великомірять/ йдуть в розмір. Раз лише НМ піджак замовила через нет, був надто слім-фіт)

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Дівчата, хтось бачив босоніжки (26-27 р) за нормальною ціною? в ідеалі екко. Малий ходить в минулорічних, вже в притик, та й на наступний рік можна купити, поки знижки

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

То я так розумію Дарусі...А з Ромчиком от що робити.
    Всеж схиляюсь до 116, щоб знову не ходив, як з молодшого брата. Але от по розмірній сітці войчика пишуть, що на 5 рочків потрібно брати 110 розмір. Карочь, я запуталась.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

ми десь теж так мали, думаю можна 80 брати, але 86 точно завелике буде:)

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну так в 5 рочків діти різні бувають. Я би брала 116, в крайньому випадку штани підгорнути можна.

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

то ще залежить від особливостей дитини і розмірної сітки, ми з 9 місяців носимо бодіки 86, але роздільне нам 80 досі добре
    зиму і початок весни провели в суцільному Реїма 68+6, вже коли реально потепліло то був впритик.. то на рочок цілком би була 74+6

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, хто мав такі курточки з НМ - Softshell jacket
    [​IMG] [​IMG]
    що можете сказати про них? на яку температуру розраховані? чи промокають, чи утеплені, варті того щоб їх брати?

11. Megan

Megan Well-Known Member

Бачила такі в магазині в Польщі. Як на мене - то звичайна вітрівка. Виглядає як дощовик, зсередини утеплена флісом. На яку температуру - гм, навіть не знаю, мін. +7, ну може на +5 би вдягнула, залежить що під низ вдягнути.

12. katysik

katysik Well-Known Member

Що краще брати малому на зиму - суцільний комбез чи окремо курточку і штани-комбезики? В чому зручніше діткам 1,5 віку? І ще, ми зараз маємо 77 см, якщо візьмемо на зиму 86 розмір Рейми, то доходимо зиму? Там йде запас як в Ленне чи розмір до розміру?

13. Megan

Megan Well-Known Member

Ми приблизно одного віку, то планую купувати роздільний комбез. Напевно 86. Хіба би був якийсь супервеличезний, але не думаю, що візьму 80. Навіть якщо в 86 запас буде, то й що, до весни ще виростуть.
    Я ото думаю над осіннім взуттям. Як взяти так, щоб на весну хватило. Зараз маємо 21 розмір. Брати вже 23? Чи 22 досить?

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

напевно ніяк, хіба ніжка буде повільно рости
    якщо зараз маєте 21 то в 23 буде конкретно дитина шпоратись, ну і воно вам треба?
    Ну і кагбе можете полюбому не вгадати)
    У нас малий минулого літа був як ваш ( різниця в рік і місяць рівно ), то половину літа носили 21, половину літа вже 22 розмір. Осінню носив 23 ( ну я також купила щоб так с запасом було) а він взяв і переріс, і зимою носив вже 24, весною 25, а зараз в 2 рочки носить 26. І от попробуй вгадай ))

15. Megan

Megan Well-Known Member

Та я так і знала, але ж надіялась на краще)))
    Що діти носять восени? Черевики, глибокі туфлі, кросівки??? Чесно, забула як старшого взувала, але в них різниця в сезонах, то старший мій ще в першу осінь не ходив.
    А, ну і цікавить Екко для таких маленьких, чи варто, бо гарантії, що буде рухатись, нема, а на санки, то захолодно... Купувати 2 пари? Йой, як тяжко))))

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

точно рухатись не буде? ми пробігали всю осінь і зиму

У нас на осінь були кросовочки легенькі, кросовочки такі типу осінніх, і чобітки злегка утеплені флісом, щоб вже на похолодання.
    І на зиму мали 2 пари взуття.

17. Megan

Megan Well-Known Member

Ну я написала, що нема гарантії, що буде рухатись. Ну бо я не знаю який він буде. Зараз сидить в візочку, а що буде зимою - звідки я знаю.

18. katysik

katysik Well-Known Member

Ой, зі взуттям то взагалі ціла катастрофа :), тоді як з одягом ще більш-менш вгадати можна, а взуття купити наперед, то, мабуть, нереально, ми на разі ще 18ий розмір носимо, але вже бачу, що впритик, а я далі буде, невідомо

19. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ми тому вирішили, що на зиму купляти будемо перед самим сезоном. Зараз малий носить 19 розмір. Сьогодні прийшли наші кросівочки з нексту 20,5, то запас приблизно на 1 палець, думаю осінь відходимо. Ще маємо черевички 20 розміру, і ще одні замшеві 21, але думаю, що от якраз вони пролежать нерухані, от, що значить купувати наперед.
    Я от то думаю, що з мокасинами, які ми купили недавно, ми теж пролетіли. 23 розмір...Є ймовірність, що весну походимо або осінь??

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

порадьте, що вибрати:)
    які демари зимові найпрактичніше купити. мене цікавить чи на шнурівку отакі
    чи отакі
    власне цікавить чи зручно одягати останні? чи ніжка добре пролазить?
    вагаюся...

Статус теми:
Закрита.