Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Karrizo

Karrizo New Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Дівчата, хто знає як на укр.Next відбувається оновлення товару? Приглянула речі для малої, вже третій тиждень заглядаю туди, а потрібних розмірів все немає в наявності:sad: Чи там потрібно встигати ловити речі, коли тільки приходить нова колекція?

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Мені ще не траплялось, щоб з'являлись розміри. Теж бувало таке, що запізно взялась купувати і потрібних розмірів вже не було.
    Найкраще купувати одразу з оновленням колекції.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Взяла сьогодні малому на осінь чобітки
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    В Антошці, Swissies, від сьогодні там розпродаж весна-літо, правда не на все, але чобітки за пів ціни, були 785, зараз вони по 349 - однозначно за такі гроші варті уваги.
    Всередині подібні на звичні термочобітки, тому думаю на осінь і теплу зиму будуть в сам раз.
    Якщо когось цікавлять, то на Науковій ще були 26, 28, 29, 30 розміра.
    Ми взяли 27, чуть навиріст, 26 був на зараз.

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вчора без задніх думок) зайшла в Єврошоп і купила малому Clarks Doodles за 80 грн

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Я купляла такі на зиму, тільки високі - дуже задоволена. По якості схожі на Ессо.

6. silvia

silvia Well-Known Member

я мега задоволена ними. На наст рік на щодень тільки такі!

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я теж задоволена, бо на щодень, то файний варіант. Ми вперше їх купили, думаю буду задоволена вже з того, що всередині не шкіра, а гума і мити легко).Ну, і сподіваюсь малому буде в них зручно

8. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Порадьте,де можна купити босоніжки 32р. на щодень для дівчинки за розумну ціну...
    Ніжки раптово виросла -31 малий....Була на Провесні- є за 385 грн-подумала-подумала - вирішила пошукати ще десь...У Єврошопі не бачила, замінника не хочу, в комісійних(була в 3) нема...Порадьте хтось щось..Чи купити суперфіти за 385? поки є....

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

однозначно

10. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

звичайно що так, такий розмір і за такі гроші ще знайти треба, якщо хороша модель в плані зручності то я б не вагалася

в антошці сьогодні суперфіти на знижці за майже 700 грн. бачила (28-30 рр.)

11. Gavil

Gavil Member

Не знаю чи в цю тему, якщо ні - перенаправте. Дівчата, хто купує Next, скажіть, чи не виникало у вас проблем з оплатою? Трьома різними картками пробували проводити оплату, постійно якийсь збій (всі картки Привату, лімітів немає). Може там є якісь нюанси?

12. Fistawka

Там точно є нюанси. Я через приватівську картку ніколи не оплачую, але десь вже то обговорювалось, що в приваті потрібно дозволити оплату за кордон.

13. KitiKet

KitiKet Member

Зайдите в приват24 и там сбоку есть окошечко - задать вопрос. Я раз так не тот CVV2 код вводила, от другой интернет карты. Пишу консультанту - что не проходит оплата. За 5 минут выяснили в чем дело. Вам там точно скажут что не так делаете или что с картами. Так же рассмотрите вариант с открытием интернет карты - это бесплатно и занимает до 10-12 часов на активацию. И все это не выходя из дома. С интернет картами приват банка проблем нет.

14. Havronia

Havronia Well-Known Member

Оплачую приватівською інтернет-карткою, проблем не виникає. А з кредиткою щось не виходило.

15. Fistawka

Бачу тут дівчата дуже задоволені кларксами doodles.
    Чи має хтось 5-й розмір, або 4,5?
    Мені треба знати довжину устілки.
    Напевно і нам такі куплю, бо з попередніх босоніжок успішно виросли. А тепер треба дві пари. Окремо в пісочницю і окремо в люди, бо з вулиці ввечері приходимо як чортенята)))

16. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, хочу малому на осінь купити хороше та якісне непромокаюче взуття на холодну та мокру погоду. поділіться відгуками, якими марками ви задоволені.

17. Сяночка

Сяночка Active Member

дівчата, за зимові екко на хлопчика 27р. 730 грн це нормальна ціна, брати чи шукати дешевше?

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Якщо нога зараз 16см, зимові екко брати 27 чи 28, хто знається?

18. Януся

Януся Well-Known Member

мами модниць, де у Львові можна купити роздільний купальник з Мінні Маус?

19. chinchila

chinchila New Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, чи мав хтось зимові курточки від українського виробника МОNE? Де їх у Львові можна подивитись-пощупати? Мені там сподобався зимовий комплект куртка і штани чорного кольору) але в мене всі в хаті дибом стають, як можна дитину 3 років одягати в чорне!!! А цей набір такий гламурний і практичний.

20. silvia

silvia Well-Known Member

добавите яскраву шапку і шарф і буде люкс.

Статус теми:
Закрита.