Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Пов"язки я робила сама, пошукай, в інтернеті є багато МК квітів з тканини, їх робити просто, потім пришити до резиночки і готово, і неповторно :) А ще гарні пов"язки плетені гачком.
    Щодо трусиків, то дуже якісні але не надто дешеві я у Львові купувала в сілайні, ще задоволена якістю білизни з кіабі, якщо пощастить купити на розпродажі, то буде і недорого, а так там ціна близько одного євро за шт.

2. Сяночка

Сяночка Active Member

Підкажіть, який американський розмір літніх кросівок Columbia потрібно на ніжку 15,8см, так щоб запасик не більше 0,5см,

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а як ваші діти реагували на перше взуття, привчались до нього?
    в мене малий якщо не в чешках і тд, то скидує зразу з ніг, а як не може скинути то кричить (може заважке йому чи незручне)
    нам ще відносно рано за то думати, бо ще не ходить, але як почне, не буде ж босим бо вулиці ходити

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

реагували негативно :) намагались зняти.
    Вдома мій малий звик бути босим або в шкарпеточках, взуття категорично не хотів мати на ногах, взагалі відмовлявся ходити в ньому, сідав і не заспокоювався, поки не вдавалось йому скинути. Тому звикали до взуття дуже поступово - вдягали спочатку на пару секунд вдома, насильно не змушували бути взутим.
    Зараз на вулиці нормально сприймає взуття, а от вдома все ж йому зручніше босим.
    Не переживайте! Всьому свій час :)

6. katysik

katysik Well-Known Member

Дівчатка, маю можливість купити недорого малому ось такі демари на зиму, хто що може сказати доброго/поганого про них? І як з розміром, скільки максимум допускається запас у взутті для дитини, котра ходить? І розмір 22-23 це приблизно скільки сантиметрів устілка в демарах? Нам на зиму буде 1.4

7. silvia

silvia Well-Known Member

22-23 розмір -це 14.5 см. устілка. Гадаю, демари не на стільки дороге чи рідкісне взуття, щоб купляти його зараз. у нас форумі СП було по цьому взутті. Потім ділились відгуками і як завжди хтось задоволений, а хтось ні. У нас завжди були холодні ноги в них. Щодо запасу - оптимально 1 см., навіть можна і 1.5 але треба вже дивитись, чи зручно буде дитині ходити.
    Знову ж у кожного ніжка росте індивідуально, найчастіше влітку йде скачок.Тому зараз попасти в ціль на розмір зимового трохи ризиковано.
    До прикладу у нас зараз 14.5 ніжка, у нашого друга того ж віку доходить до 13 см.

8. katysik

katysik Well-Known Member

ага, я вже побачила :) Я чогось думала, що це значно дорожче взуття, але зайшла на стаф і побачила, що вони реально дешеві. Та й так як ви, silvia, кажете, може піти різкий стрибок росту і в результаті прогадаю з розміром, тому краще зачекаю до осені, дякую за пораду ;)

9. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Мали ми такі демари, то тільки на суху не дуже холодну зиму(
    Ноги промокали зразу, якщо +, у великий мінус ноги були прохолодні:girl_sad:
    Та й нога якось погано фіксується в них. Знайомі мали демари прорезинені, то були дуже задоволені.

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Купила малому на Провесні сині кросівки Ессо (ще є такі зелені, розмірів багато).
    Плюси - дуже комфортні і зручні, не парять, легко регулюються шнурком, на весну-літо хороший варіант.
    Мінуси - дихаюча сіточка не дуже міцна, якщо зачепитись може порватись.

11. mamasha

mamasha New Member

Підкажіть мені далекій, що то за Провесінь, що всі там купують брендове взуття?

Надіслано від мого GT-I8190, використовуючи Tapatalk

12. Redvisitor

Redvisitor Active Member

Дівчата, просвітіть, мене в танку про взуття типу шушузів-чешків :). Ми нарешті почали топати і я шукаю взуття на літо.
    Ваші діти по вулиці в них ходять чи тільки в хаті?
    Читала, що бувають на м'якій підошві і твердішій, типу гумовій - які переваги і недоліки одних і других?
    Якої марки оптимальні за співвідношенням ціна-якість? Є вітчизняні виробники чи тільки з-за кордону замовляти? І взагалі, десь в офлайні можна на них глянути?
    А оті шкарпетки з шкіряною підошвою, що в нас продають, то шось подібне? Нам подарували такі, але малому в них не було конче зручно, якийсь крій невдалий був, чи що...

То ринок біля Аквапарку, навпроти кінцевої трамваю 3 і 5 :). Там є сток - Взуття з Європи.

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Магазин №8.

14. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Гарна покупка! А яка ціна і чи є там щось нове з еківських босоніжок, цікавить 25-26 розмірі, не звернули часом уваги?

Дівчата, на Південному можна босоніжки дитячі за адекватною ціною знайти (планую вкластись в 300 грн), яких марок і де дивитись, підкажіть, буду там, то б глянула.
    Також цікавить, чи варто купувати дитині туфлі з замінника. Йдемо на весілля, шукаю "парадові", вряд чи часто буде малий їх потім носити. Дивлюсь, зара, скажімо, має модні модельки, але зі штучної шкіри... Чи краще купити шкіряні мокасини (кларкс чи джеокс), але певно в них буде в червні жарко, зате потім виходить.

15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

маю питання, до тих, хто недавно там був...чи завезли щось нове? хочу малій і малому босоніжки - 23 і 37розміри, бо як я там була, десь 3 тижні тому, то нічого не було - ні екко, ні джеокс, ні ні ні:)
    буду вдячна, бо далеко їхати і не хочеться без покупок вертатися:)

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Я ЗА мокасини!!!
    Нашо дитині ті парадові мьошти?! Я малому брала в Зарі 2 роки тому за 500грн темно-сині замшеві мокасинки, дуже гарні, модні і відходив три сезони - весну, літо, осінь.

Короче, я мачуха, мої діти ше без літнього взуття, а червень на носі:)
    Була нині в Антошці в центрі, о людоньки! За босоніжки малому тре відвалити поза 1000, малій від 450грн. Нє, тре шукати альтернативи...а де? підкажіть?! окрім провесня звичайно ще десь є адекватні ціни на якісне дитяче взуття?

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Кросівки 350 грн., розміри 26-36 - навіть собі думала такі самі взяти. :connie_pull-pigtail
    Була там в неділю, босоніжок дуже багато, особливо маленькі розміри 20-25. Не знаю, чи це нова партія - останній раз була там ще зимою.

Я також за мокасини - практично і зручно. Туфлі реально тільки на вихід, і хлопчикам не дуже зручно в них.

17. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Аналогічно)
    Малому босоніжки Бартек (ті, що сподобались більш-менш) на Південному в Метелику - 600 грн, в Євротопі кларкси порядку 450 грн

18. silvia

silvia Well-Known Member

я вже раніше писала про гумачки Демари, що протікають у мене і у діток подруг. Продавець запевняв, що вперше про таке чує і незадоволених ще не було. Вчора активно гуляли по калюжах, прийшли додому, а колготи знизу реально мокрі повністю. Зверху були гумові штанці, закріплені резинкою за підошву. Нога, що дотикається до штанів суха. У діток подруг теж та сама історія. Чому так? прийдеться на осінь шукати щось інше...

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Три пари зносили. Все ідеально.
    Тому навіть не знаю, що сказати.

20. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

у нас теж ноги сухі. і то при тому, що ганяє по калюжках добротно.
    але у мене гумачки від мого похресника. тобто їм більше 1 р.
    можливо то якась партія така попалася? може підробка?

Статус теми:
Закрита.