Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Порадьте будь ласка, яке взуття потрібно брати на весну? Думаю кросівки, якісь черевички, чи може ще щось?

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а хто має see kai run, то на стопу 16см треба 9 америк?

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ні, Оль, буде малий.
    Треба мінімум 9,5 а з запасом і 10.
    Артему з стопою 15,5 см, 9 був вже впритик.

4. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Заінтригована рекламою, зайшла глянути, звичайно, хлопчаче. Вибір невеликий, але нашого розміру класні черевички пригледіла. Не купила, бо хотіла ще якісь кроси придивитись. І, за законом підлості, ті черевики розкупили.
    Я в дитячому взутті не дуже розбираюсь, тому, порадьте якісь ТМ з якісним шкіряним взуттям.

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Як казала тобі раніше, раджу легенькі кросівки з гнучкою підошвою. Це було наше перше взуття якраз на весну.
    Купляти краще у Львові, щоб можна було приміряти. Нехай малюк походить в них трошки, щоб бути впевненим у зручності.

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Хелп, у нас катастрофа. Мій синуля виріс зі всього з чого тільки можна було вирости. Але от власне, що виріс, а поправлятися ну ніяк... Мами худеньких діток де ви замовляєте одяг? На що варто звернути увагу? Я йому більше верхній одяг замовляла, а штани боюся бо треба міряти, дупця манюня.

Отправлено с моего kf026 через Tapatalk

7. La esposa

La esposa Moderator

Дівчата, а як правильно англійською називаються такі комбінезони, які мають всередині просту підкладку, потім трошки якогось синтепону (чи чого там..), а верх махровий/флісовий/плюшевий/чебурашка/ короче не плащовка?

8. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, де можна купити гарні-чорні-шкіряні-класичні туфельки для хлопчика на ногу 15 см?
    поділіться досвідом:) бо я щось ніде не можу їх знайти

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

у нас такий був. як називається, не підкажу. фірма пише ТМ Bebetto.
    ми носили його від 6 до 9 міс приблизно. демісезонний. все натуральне. ніби весь котоновий. він бомбезний! я ним дуже була задоволена.

9. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Baby pram, one piece outerwear, one piece suit - по різному їх називають

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

аліекспрес, на мого сухарики всі сідають супер.
    Він у мене худий а довгоногий)

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

хотіла запитати, а як ви доглядаєте за шкіряними чешками? чимось мастити? а запах? бо малий ходить в них без шкарпеток.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Мами дівчаток, де ви у львові купуєте курточки? Зтикнулась з тим що на весну нам треба щось середнє між демісезоном ( теплим) і вітровочкою, ну Антошка відпав, бо там весняне щось вивісили, але ассортимент взагалі ніякий.
    Глянула на Провесні, переважно все щось таке в стилі "свято на селі"... ну більш-меньш по якості і візуально непогана, без жмені стразіков, бльосточек і т.д., в общєм на фоні того всього кльова курточка - ціна 699 грн :girl_crazy: прифігіла і пішла дивитись ще ))
    Де дивитись, де є ассортимент, де вміняємі ціни?

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В інтернеті)))))
    Я купила ще зимої на кунді весняні, але для мене в фаворі на холодну весну-осінь Некст або Марк і Спенсер, до +12
    на нексті є такі по 360 грн.
    [​IMG] [​IMG]
    Спенсер по 25 фунтів
    [​IMG] [​IMG]
    чи Мазекеа, Зара, Бенеттон, Кунда - на любий гаманець
    А в звичайних магазинах -то трабл, ціни - космос, тому все замовляю завчасно.

Ще є трохи модельок в Чіко в Магнусі до 400 грн, але там все швидко розгрібають.

14. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

цього року ціни точно невміняємі, шукали курточку після зимового ленне то купили на шуварі в "Амадео" за 500 грн., дешевшого нормального на вигляд і з нормальною якістю не зустрічала, і паралельно дивилися, на таку

бо на весну ще маєм, але би здалася на зміну і + була б на осінь, але такої ще не знайшла

тут була сьогодні, також дуже розчарувалася, вже від січня дивилася по німецьких сайтах, також нічого не сподобалося, тому далі в пошуках.
    на південному також ціни напевно зашкалюють, краківський не переношу
    залишається привокзальний і перехрестя (сюди далеченько їхати, але знайома задоволена верхнім одягом, який там купує )
    ще на стафі є модельки з кунди минулого сезону, то в 250-300 грн. можна вкластися

а в нас ще додалася проблемка з джинсами весняними, понашивали всі такі бедровки, як на дорослих, замочок має 3 см і такий карявий, що не знаю як ті діти мають розщіпати/защіпати самі в садку, та й взагалі вони не зручні для дитини, як на мене, з суцільною резинко пару знайшла, але також дуже низька посадка, мала сама казала, що такі не подобаються, тому з питанням також зайшла в тупік

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Оль, у нас ще біда в тому що по віку їй би ще пішли ну чуть дитячі моделі, як от та некст перша, але при наших 122 росту на даний момент, я хочу їй брати 128 ( бо ми ж і не худенькі, нам треба понорозмірне зі всіх боків ))), а тут вже починається інша категорія одягу, ніби вже не така дитяча але і не підліткова, і не можу знайти підходяще...
    До +12 у нас є куртячок, якраз на початку зими в Остіні був розпродаж то ми там взяли малій, от на днях вона в ній ходила, коли в леннівській куртці вже гарячо, то в тій в сам раз. Але після неї у вітровіку переходити ще рановато.
    І я в неті також купую дітям можна сказати все, але власне куртку хочеться пощупати по товстоті, бо по картинці не завжди зрозуміло на яку плюсову вона температуру.
    Ще в Зару забіжу, там ніби щось є весняне по нормальній ціні... в неті в каталозі є, може і там вже є.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

я для малої методом проб і помилок знайшла ідеальні джинси на асді, по суті всі джинси переважно ми маєм звідти, і так добре як Юлі підходить джордж більше ніяка фірма не підходить...
    Бо вот зараз мала має 122 ріст і 25 вагу, то на неї джордж джинсики р. 6-7 впритик, носити може але якщо на голі ножки, на колготи хіба з вазеліном )) а р. 7-8 добрий і на колготки і без них, чуть вільніше але все рівно не великі.
    Ще НМ і некст підходять, але вже залежить від модельки.
    Пару спроб робила знайти дитині джинси на південному, але нічим хорошим не закінчились. Або ціна нездорова, або

16. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

в нас з тим також проблемка, бо зараз без колгот не походиш, хоч бачила в нашій групі діток, які цілу зиму так проходили і в морози, штани на флісі і все, і машиною їх ніхто не возив

а продавцям лиш би продати, скільки того холоду, скоренько можна і без колготок, але й ціна 300 грн. на джинси для дитини задорого, як на мене, бо брала на кунді по 9 є, а цей раз мусіла відпродувати бо взяла 122 р. на 115 см зросту, і завузенькі, але й 128 р. не було

аналогічно, те що подобається, розмір не підходить

17. liubomyra

liubomyra New Member

Купила малій на 6pm в період новорічних знижок такі босоніжки фірми Primigi.
    [​IMG][/IMG]
    Гарно підійшли на високий підйом, м'яка шкіра, три липучки(дві спереду, одна ззаді), добре прошиті. Брала 24-й розмір, довжина по устілці 16 см. Початкова ціна була 55 дол., мені дістались за 18.

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і я, замовляла з французького сайту через нашу форумлянку,обійшлась 190 грн здається, я мега задоволена

19. silvia

silvia Well-Known Member

приїхали наші сандалики BEEKO з амазону [​IMG][​IMG]
    ( але файно пахнуть, ванількою..) але, знаючи, що маломірять трохи ( мали осіннє), взяла 24 р., то таки великуваті в повноті, треба сильно стягувати липучки ( або навіть вшити їх, щоб сильно так не тирчали), ближче до літа побачимо, а ні то продамо.

20. kati

kati Well-Known Member

Я взяла 24 розмір черевички Беко, то там весь 26 повний....от і знай

Статус теми:
Закрита.