Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

ні при якій ))
    якщо ходити - то шкарпеток не треба
    якщо сидіти у візочку - посадіть малого в конверт на овчині і буде тепло.

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

ой, дочитала що ви й так в конверті...
    а ви ножки дивились прям щойно роззувшись вдома чи через пару хвилин?
    Бо ми в демарах також у візку їздимо. І оскільки ми ще й по 3 години у візку спимо на прогулянці то їздимо в конверті на овчині. Так от якщо потім проснувшись малий чуть походить і далі в конверт, ніжки впрівають чуть чуть, і якщо щойно з візка витягнути і ноги щупати - то вони теплі, а через пару хвилин вони вже прохолодні бо до того були вспітнілі і остигають швидше. Але то справа кількох хвилиин, бо вдома знов нагріваються.

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Якщо тільки возитесь, то в екко і при +5 будуть холодні(принаймні в нас так).
    Вчора гуляли в екко, гуляли активно, ноги були дуууже теплі.

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

сьогодні теж малий на прогулянці був в екко, але більше в ерго сидів, ніж ходив, тож ніжки були прохолодні. Дійсно, вартувало взути його в демари, на майбутнє врахую

4. Януся

Януся Well-Known Member

Хто бачив в продажі дівчачі колготи з шерстю, здайте точку :)

5. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

коли я такі шукала, то на мене в магазинах дивились як на дурну :) Казали, що таких не буває, бувають лише махрові. Знайшла в Антошці, павда, то в Ужгороді було, але, то ж мережа магазинів, повинно і у Львові бути.

6. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Потрібно купити новий комбінезон, бо нам вже замалий(6-9 міс). Думали проходить зиму, та яке там, вже впритик. Зараз ріст 70 см. Якщо купимо розмір 80, то доходимо ту зиму?Чи краще вже брати 86?

7. silvia

silvia Well-Known Member

ріст 86 см. це середньостатистичний ріст для півторарічної дитини. Думаю, що втопитесь. а зрештою як візьмете в руки 86 розмір, то самі все побачите.Також все залежить від самого комбеза.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ну але тут дитина в 4 місяці вже має 70 см! Тому варто добре подумати. Моя напр. в 6 міс. ще немає 70 см.

9. Bulbashka

Bulbashka Active Member

:8: шось ми ростемо надто великими темпами. Дійсно треба піти глянути по розмірах. Добре хоть знижки починаються, а то 2 комбези на зиму то трохи круто. Купляли курточку на весну(теплішу), то думаю треба сховати чим подальше. Досвід вчить, що купляти верхній одяг заздалегідь, то не наш варіант.

10. silvia

silvia Well-Known Member

спочатку може йти скачок великий у рості, не думаю що в рік дитина матиме зріст 92 см з такими темпами...
    дівчатка переважно чомусь мініатюрні і ви йдете "по графіку")))) 6 міс. +- 68 см.
    Ви краще потримайте в руках і один і другий і самі побачите.

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

ги-ги. Ми теж влітку купили комбез Ленне і в серед. осені мусили продавати, бо штанці були б короткі до кінця зими)))

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Все залежить від виробника ще. Ми як малому купували зимовий комбез, то планували взяти 74, але таки 80 глянули....То 80 такий величезний був, що моя дворічна похресниця напевно влізла б в нього))) Так дивно...така велика різниця між розмірами.

12. Tanju

Tanju Well-Known Member

Минулого року брала комбінезон на цю зиму для молодшоі доні. Взяли 74. Переживала потім чи не замалий буде( бо зараз малій 1,4). Але він цілком нормальний , сподіваюсь вистачить до кінця зими, хіба би мала дуже виросла за зиму. Мова йде про суцільний комбінезон lessie( то якась трохи дешевша лінія від Reima). Напевно трошки великомірять вони.

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

А я щаслива як слоник, сьогодні в Єврошопі, купила шлемик Рейма новий

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ви таки взяли 92 розмір в результаті?
    Я донедавна все думала що наш 92 розмір таки величенький, ну звичайно не топимся в ньому, але міг би бути і меньшим. А малий за осінь скакнув в рості на 4 см, і тепер 86 має, і нам наш ленне 92 сидить чудово, є запас, але вже навіть таким великим не виглядає, якраз куртка попу закриває.

15. silvia

silvia Well-Known Member

Штани взяли Ленне 92 розміру, курточку передали з-за кордону, але один в один по замірах як куртка Ленне 86 і ще має запас. Таке враження, що штанці в комплектах Ленне не так сильно великомірять як куртки.

16. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Сьогодні пішли по магазинах, шукали комбез. Заспокоїла себе. В мазеркеа комбез 74 розміру нам завелекий так добре, що думаю зиму проходили б. Як висновок той комбез, що зараз носимо маломірить, і то так добре маломірить. А то б чоловік поїхав до Польші, і купив би нам 80-86 розмір :girl_haha:

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, тільки дуже не смійтеся з мене, але поясніть мені ну дууууже темній в цьому питанні - що означає: "Термочобітки Superfit з системою Gore Tex" ?
    Просто нам їх подарували як зимові, але я там ну геть нічого зимового не бачу... :girl_crazy:

18. silvia

silvia Well-Known Member

взуття з гортекс це мембранне водостійке термовзуття, розраховане на активноходячих діток.

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

напишіть таке в гуглі і додайте "температурний режим". там гарно розписано як їх носити і коли. у нас поки що працює така схема, але ще нижче -5 не опускалась тем-ра.

20. olangel

olangel Well-Known Member

Superfit - це бренд, Gore Tex - це система яка складється з трьох шарів: зовнішньої тканини, мембрани і підкладки. Та система діє коли людина в русі. Як що дитину взути у такє взуття і посадити на санчата, то ніжка буде мерзнути.

Статус теми:
Закрита.