Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

ми маєм, вже одну зиму відносили, і на цю ще буде нормальний. Ні разу мені доця не сказала, що їй холодно в ньому, ми задоволені, добре переться. В нас такий:

2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Підкажіть, який розмір Демарів брати малому? Ніжка 15 см, думала брати 24-25, але в нього нога росте швидко + широка дуже. Маємо 24 розміру Суперфіти, то по ширині малі вже. Сьогодні міряла на тонку колготку - ледве ножку запхала і всі зморщилися, Дмитрику явно було не зручно.

3. silvia

silvia Well-Known Member

у 24/25 -стелька 16 см. у 26/27 вже 17 см. Напевне 2 см. запасу то вже забагато... але може краще поміряти і подивитись з яким запасом йому буде зручніше. + взимку ніжка не росте аж так.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

то як в кого
    минулої зими нога скочила на 2 розміри, в лютому докупляла чобітки:)

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Аналогічно, декілька раз перемірювала - не могла повірити:)

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

Минулого року теж мала такі вагання, і також мали ніби біля 15 +-, але прийшла купляти, побачила 26-27,то навіть міряти не стали - вони були величезні.

6. KitiKet

KitiKet Member

Мерили сегодня такие B&G termo.
    Кто знает чем они отличаются от демаров? На сайте пишет что они идут от +10 до -30. Демары от 0 до -20 (модель которую нам удалось померить). Дополнительной пары на зиму пока не планирую. Что лучше взять? Кто носил B&G termo? Ножки в них не мерзнут?

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас така ніжка, то взяла 24/25

8. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Не знаю відносно конкретно цього взуття. А щодо демарів (мали минулого року і цього теж) - при температурі + дитина запариться, при +10 точно
    Тому, імхо, дивіться, яке зараз маєте осіннє, якщо достатньо утеплене, то можна відразу в демари і, на крайній випадок, в машину напр., на перезувку зимою. Минулого року мали екко і демари - малий приблизно такого ж віку був, як Ваш - то демари виручали, так як гуляв ще не дуже актично, напр. на санках ноги в екко термо мерзли

9. Soleil

Soleil New Member

В малої зараз ніжка 15 см., то ми взяли демари 24-25. 26-27 навіть не міряли, бо вони виглядали дуже великими.

10. Ная

Ная Well-Known Member

Забрали сьогодні Софійчині зимові чобітки Khombu
    наразі дуже ними задоволені і я, і дитина :) Мають бути теплі і чудово виглядають!
    В нас обов"язково має бути зимове взуття "до спіднички" )
    розмір 13, довжина устілки 20 см.

11. ljalechka

ми мали минулого року 15см ніжку, то також брала 24/25р.весь сезон відбігали:girl_yes2:
    і в нас цього року будуть чобітки цієї ф-ми, тільки правда до комбінезона

12. Iryna

Iryna Well-Known Member

хочу купити малій лосіни з утепленням, порадьте які кращі і де можна купити\замовити?

13. ljalechka

великий вибір лосін з утепленням бачила в магазині Кузя, навпроти пологового на Джамбула, і ще їхній магазин є на Краківському ринку.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І ще Кузя є на Науковій і на Сихові біля Іскри.

15. Iryna

Iryna Well-Known Member

оо а тут можна точніше, я б завтра туди навідалася

16. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Магазин Кузя на Науковій знаходиться біля Ощадбанку, там ще є Секонд-Хенд, а на куті біля нього цей магазинчик. Орієнтовно навпроти колишньої кінцевої тролейбуса.

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

о якраз сьогодні говорила з подругою про зимовий одяг то казала що куртка зимова супер а у взутті нога мерзла.
    Шукаю якісну куртку на осінь і ще одну на зиму. Сьогодні запропонували войцек(не знаю чи правильно написала) але ціна 680 грн на 4 роки, це нормально чи дорого?
    ну і де можна купити термо куртки типу лене або пуховики найдешевше( через інтернет також підходить)?

18. Magnolia

Magnolia Active Member

А ще Кузя є в р-ні Балатону, вул. Мазепи,11:girl_wink:
    Маю на візитці їх телефони, якщо ліньки буде йти, тоді :girl_phone1:
    243-05-20, 067-67-22-508

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Я малій купувала куртку зимову Войцек на 2 роки, то заплатила 620 грн, наповнювач ізософт.

20. Logos

Logos Member

а де є гарний вибір курточок на 2 рочки дівчинці на зиму, через інтернет не хочу купляти, бо ми дуже худі і все треба міряти, для прикладу куртка ленне 80 на нас дуже велика,

Статус теми:
Закрита.