Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

іншого кольору, але тієї ж моделі купувала таня-гуталінчик олексієві чобітки
    тримала я їх в руках - мені дуже сподобались
    а детально - запитайте в тані, вона підкаже

2. olangel

olangel Well-Known Member

Не знаю як дитячі,але маю такого плану свої на зиму.В них кльово поки ходиш,не промакають,а як з пів годинки в них постояти,то нога замерзає бррррр.І як,що не туго їх затягувати то натерают кісточку,або вище..

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я можу сказати:): купила собі такі на минулу зиму, так я я страшенний змерзлюк - в ноги мерзну ЗАВЖДИ і всюди, перепробувала за роки найрізноманітніше взуття і лише в цих єдиних я спокійно всю минулу морозну зиму гуляла з дитиною і в мороз і в слякоть, їздила в Карпати і т.д. - так що для мене то велика знахідка! тому дуже хотіла на цю зиму і малій такі купити [​IMG], але в нас в магазинах нема, а поки я чекала розпродажів на сайтах, не могли вже підібрати розмір, тоді почався розпродаж в Інтертопі і я за гарну ціну купила Ecco, дуже боюсь не пошкодувати...
    Отже моя думка(випробувано на собі) - однозначно вартує купити таке взуття на зиму, мало того що витримує найсильніші морози то ще й в мокру погоду за рахунок калоші зовсім не протікає! Інша справа ціна - свої я купувала у нас за 900 грн, для малечі на Кідстафі минулої зими були від 500грн, але якщо я їх буду носити ще довго і нудно, то для дитини на 1 сезон як на мене трохи дорогувато...:girl_sad:

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

і яка зараз ціна там де придивились?

4. Ольга

Ольга Well-Known Member

а мені не сподобалися з OshKosh речі, порівняно з Carters явно гірша якість була!
    Carters просто бездоганні речі для новонароджених має - так і хочеться ще дітей :d25:

5. olangel

Але в них треба рухатись,а коли ножка не рухається як що просто в санчатах,то думаю,що холодно буде..

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а для малечі на 1 сезон будь які інші фірми з наших магазинів, типу екко, суперфітів, джеоксів в тому ж ціновому діапазоні.

А таку зимову коламбію ще купувала Angel своїй Терезі. Можна в неї відгук спитати. Я минулого року памьятаю їх назвала гумаками, і щось на них скептично дивилась. Але цього року в мене кардинально змінилась думка щодо них, і в нас на зиму будуть одні Екко і другі така Коламбія. Бо теплі і сухі ноги в дитини набагато важливіші ніж ціна на це взуття.... або мене перемкне і я візьму літл діри зимові мембранні як один з двох варіантів.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас вже минулої зими був один суцільний рух, навіть якщо на санчатах то не довше 15 хв, і тої зими буде ще більше руху...:girl_yes2:
    не думаю що існує взуття в якому можна мертво стояти більше як пів години морозі і не замерзнути! я вже писала - я, на диво, не мерзну лише в них!:girl_claping:

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

ну я купила в Інтертопі зимові Екко зі знижкою 300 грн, і вийшла ціна також 300 грн :girl_dance:!
    за повну ціну в 600 грн мабуть би не купила...

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну тобі просто повезло що в малої ніжка делікатна, а якщо як в моєї... за першу зиму нога виросла з 20 до 22, а в другу зиму з 24 до 26, то тут страшно наперед взуття брати на наші ласти ))))

Ну і коли в малої в суперфітах минулої зими нога мерзла, а в екко не мерзла, то відвалити 600 грн за них мене теоретично смущало, але практично ні.

9. olangel

Я так само шалена змерзлючка і зимою вони спасіння особливо за те,що не мокнуть)))
    А для непосидючих малят,спасіння)

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я тебе ще більше заспокою коли пораджу замість тих звичайних стелечек покласти термостельки..... і відчуєш різницю :)

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

44 долари. Думаю брати. Тільки думаю який розмір, зараз в малого повний 21 або 5,5, там розмір 6 або 7 думаю все ж що до зими 6 може бути тіснувата або впритик, а то ж зимове, мабуть 7 буде краще. Що скажете?

13. Сяночка

Сяночка Active Member

Коли вже зайшла мова про зимове взуття, то порадьте взуття для дитини посидючої, щоб ніжка не мерзла. Всю минулу зиму задивлялась на Демари, але малий ще не ходив, і в нас були чобітки, то другу пару купувати не стала. Малий любітєль в міру порухатись, а потім і в калясці поїздити, побалдєти...)))) Вот і думаю чи у Екко, Джеоксах, Суперфітах і т.п. не буде ніжка мерзнути, хоча на зміну напевно і такі підшукаємо...

14. Лідочка

Мені здається вам би файно підійшли валянки, Котофей наприклад, памятаю Біоленд7 про них гарно відзивалася. Вони тепленькі і сидячи в візку думаю дитина не змерзне. Бо ті всі мембранні все ж розраховані на рух. Ну, принаймні мені так здається, але тут є більш досвідчені мамусі, то порадять вам.

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

скорше всього що буде мерзнути, бо це є термовзуття і щоб воно гріло треба у ньому рухатись.

П.с. поки писала вже мене випередили ))) про валянки теж правда. Але хоча я не сумніваюсь що вони теплі і гріють, тримаючи їх в руках і щюпаючи той войлок, я досі не можу повірити в їх теплість.

16. Сяночка

Сяночка Active Member

Доречі також дивилась на них, прикольні такі, не те що у нашому дитинстві....

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Джеокси однозначно не купуйте. Я так тішилась ними, що ніжка тепла, але до першої хляпи. В них ноги промокають. Знайома теж доньці купувала Джеокси зимові, і теж промокали. На наступну зиму маємо Екко (купила в Інтертопі зі знижкою, тепер надіюсь, що на теперішній 29, взимку підійде куплений 31 :)).

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дійсно супер ціна! а з доставкою дуже дорожче вийде?
    думаю однозначно якщо зараз має 5,5 то на зиму треба 7, тим більше в зимовому взутті завжди повинен бути запас!
    от в нас зараз повний 23 р, а ці зимові Екко 25р, думаю до зими буде якраз добре щоб і стельку додаткову і пальчики рухались :)

19. Лідочка

з доставкою десь 500 грн вийде......
    Може хтось знає якихось ще посередників? Де дешевше?

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

подіяли на мене розмови про зимову коламбію.... а також згадки про холодні ноги в дитини, і замовила малій отакі чобітки
    як отримаю, поділюсь враженнями
    наразі зі слів продавця вони великомірять, замовила 11 розмір - устилка 18 см, сподіваюсь що на зиму будуть якраз.

Статус теми:
Закрита.