Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

+ 100. Вони суперові. Дуже сподобався їх фліс - дуже тоненький і приємний.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

через них. Але я не через львівських замовляю. Замовлення десь місяць йде. Мені не горіло бо замовляла літні речі ще коли сніг лежав, тому й на терміни не дуже звертала увагу.

Ну і похвалюсь. Шукала малій курточку трішки утеплену, бо у звичайній велюровій від спортивного костюму моя дитина в ці прохолодні дні мерзла. Перерила весь кідстаф, нічого путнього не могла знайти щоб і по грошах і по якості нормально було. І поїхали на південний, і в дитячому пассажі купили малій джинсову курточку Глорії Джинс, на флісі, з капюшончиком, Глорії Джинс і за смішні гроші 180 грн. Довольна як слон :)

3. Ная

Ная Well-Known Member

Підкажіть де можу зараз купити гумове взуття по фасону типу кроксів на свою Софійку,розмір 26-27? Нам треба терміново а часу всюди шукати нема.
    Купляла на кідстафі отакі українського в-цтва
    ге рідкісне,бо липучка на защіпці зовсім слабенька і вони при першому ж кроку розщіпаються,дитина в них ходити не може(((

4. kati

kati Well-Known Member

d вчора на шуварі бачила...одразу як їти від " булок" перший взуттєвий по правій стороні.
    п.с. правда хто виробник незнаю

5. Ная

Ная Well-Known Member

Дякую),мені не конче фірмові,важливо лише шоб защіпка надійна була.

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В Антошці акційна ціна зараз на крокси - 49 грн., та й розмірів достатньо було ще:)))

7. Alexx

Alexx New Member

А на 21р такі бувають? Бо де тільки не дивилась і всі чомусь з 24 бачила....

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

є ще вибір у Плато, але по 99 грн були)

9. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, а у Львові взагалі можна придбати взуття на осінь/зиму без супінатора, без супер твердющого задника, з гнучкою підошвою, легкі по вазі? Які ТМ, бренди, виробники???

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

начиталась я тут про крокси, і вирішила своїй малій купити перед поїздкою на Світязь... обходила багато магазинів - в Антошці тоді ще були поза 100 грн(а так як я вважаю що крокси то не є взуття на щодень, а на якісь дуже рідкісні випадки, то дорого не хотіла платити), в Плато від 24 розміру, то вже в останній день знайшла оці на Шуварі - виробник Київ ф-ма ViTaliya(якось так), ціна 25 грн, мені теж не дуже содобалась та ліпучка, але за такі гроші я їх купила, і досить навіть задоволена, тим більше що на наступне літо й так вже будуть замалі! за ті кілька раз що доця в них ходила - ліпучка ще тримає, і я бачила що їй зручно! Але, якщо чесно, можна було абсолютно безних обійтись - по пляжі вона ходила виключно боса(не давала нічого взути), по території - в босоніжках переважно, а коли падав дощ і були в калюжі - то в гумачках!
    все таки гума є гума(скорше то якась пінка) - і я б таке взуття часто не вдягала!

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Нає, якщо їдете десь на море не в Україні-то там усюди такі дитячі шузики по 3-5 євро і від 18 розміру.
    В нас на Сихові бачила в стоковому, проте по цінах не дивилась і по розмірах, але Сихів вам далеко - шукайте в свому р-ні.

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

на секонд-хенді:girl_blum:
    Зара має дитяче взуття непогане, можна і там глянути. Якшо ніжка стандартна-краще замовляти через інтернет таке взуття, бо якшо важко підібрати на ніжку і треба міряти-то важче і у Львові з тим проблематично. Хіба шукати вже в дівчат,що відпродують користоване.

13. Michela

Michela New Member

а можна детальніше?! :rolleyes: ДЯКУЮ!!!:girl_smile:

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата, чула, що непогане взуття фірми Kickers ..маю пека на одні черевички...але хочу почути відгуки тих, чиї дітки уже відносили такі капці....

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Де можна купити якісну і гарну шкільну форму? :girl_flirt:

16. Сяночка

Сяночка Active Member

а ви десь бачили взуття цієї марки вживу? Прочитала ваше запитання і зайшла на їхній сайт глянути, вроді таке нічого...

17. natorella

natorella Well-Known Member

то ж не крокси
    крокс - фірма
    а нашо називати кроксами гумові капці?

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви мені нагадали як одна моя знайома каже, якщо я сиджу в гаражі і піпкаю, або брррркаю то я машина?

На кроксах збоку намальований крокодильчик, це їх фірмовий знак і вони явно 25гр не коштують. Для дитини що найменше $15-20. Моя мама також купила в магазині де все за доллар такі капці, правда за них захотіли аж два. То вони ґума-ґумою і до моїх кроксів їм як до Києва пішки. Крокси ногу масують, а то і в палець тисне і по-довжині коротке, і форма неправильна.

19. natorella

natorella Well-Known Member

сашці минулого року купила 2 пари (одну знайшла на секонді, заканало - саме крокси, з дзюрочками в формі мікімауса, червоні), то він і минулого року ходив в них і цього року ходить
    і дууууууууууууже їх любить

я ніц не маю проти гумових тапок (біля хати, на пляжу, по потребі), але не називати всі кроксами

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Уляночко, і я заглядаюся на них, ще з Дмитрового народження:) Але мабуть куплю їх вже малому на слідуючу весну, бо на цю осінь маємо ще Ессо і Рediped. До речі, здається на 6рм вчора на них бачила знижку, бо вони є ще на Нексті, але там вони дуже дорогі 45-50 фунтів, задофіга трохи, як для мене http://www.6pm.com/search/brand/2688/filter/txAttrFacet_Gender/"Boys"/zc1/"Shoes"/sort/price/asc

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Дівчата, може хтось колись своїм дітям брав, підкажіть. Придивилася зимові чобітки малому Columbia ось такі [​IMG]
    Що скажете? Взагалі, як взуття їхнє? НЕ холодно в ножки, якщо наприклад дитина буде їхати в санях, то не буде зимно? Там пише що до -25 - 30 градусів, але я ніколи не носила таке взуття тому й не знаю.

Статус теми:
Закрита.