Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Я взяла на 1,5-2 роки, через декілька днів буду мати на руках, то розкажу. Я би на вашому місці брала на 1,5-2. Буде хоч на два сезони. Не думаю, що втоне, може буде трошки запас, але то ж добре:)

2. Сяночка

Сяночка Active Member

Ой, як добре, відпишіть обовязково як там по розміру буде. То я перепутала, подивилась їхню таблицю розмірів то на 1,5-2 роки йде ріст 86/92 )))), 92/98 то 2-3 роки.

3. Angel

Angel Well-Known Member

мала купити собі шапку,а купила набір Терезі в Accessorize

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В парку біля університету зараз є виставка храківських виробників. Там багато простої бавовняної білизни, футболочок, гольфиків за ціною виробника. Є піжамки в садок, прості і байкові, а ще колготки дитячі махрові дешеві

5. magic

magic Well-Known Member

дівчатка, може хтось замовляв вже для діток зимові шапки з Нексту (або схожих сайтів)? бо, знайшла гарний комплектик, на флісі всередині, ззовні в"язаний - от і думаю чи буде він теплий для нашої зими? чи це скоріш для прохолодної осені підійде??

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Приїхала сьогодні курточка для Терези. Дитина тішиться - любить вона в нас червоний колір.:girl_spruce_up::girl_tender:

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

8. kati

kati Well-Known Member

я закохалась в Gymboree. Вперше робила замовлення з цього сайту, якість просто супер.Трикотаж дуже якісний, пошиття акуратне, розміровка відповідає ...і подобається що там одразу пропонуються до кожної речі варіанти комплектів.

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

а я люблю їхні знижки:)
    до речі, одяг з crazy8 нічим не гірший від gymboree
    і ці два сайти мають дуже подібні колекції одягу (принаймні для пацанів).

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і я "присіла" на них..до речі, Іро, ти брала малому там взуття-як там з розмірами...нам на весну 32 треба, то я не орієнтуюсь, який американський брати?

п.с. не раз питали в кармі про шапочку Марчика-це моя улюблена фірма MAXIKIDS...просто чудо, а не шапки..вже кілька відносили мої хлопці, а вони, як нові...ціни орієнтовно 120 грн, розпродажні бл. 80 грн (та,що на фото саме така-77 грн)

11. bioland7

Улянка привіт, брала і тканинне (вже юзали влітку) і замшеве (ще не носили,бо великуваті).
    якщо плануєш брати тканинне взуття, то його тобі мабуть хватить
    на один сезон...взуття гарне зовні,але от не дуже стійке (ну та й ціна відповідна).
    Брала 11 то наш прибл. 27-28, і 12 - наш 29-30.

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Дівчата, хтось носив оце взуття, фірма Outventure, устілка шкіряна. Фірма не розрекламована, але мала має пуховик цієї фірми пошитий бездоганно, тому звернула увагу на сандалики. І ціна - 100 грн:khomyak:

13. zetta

zetta Well-Known Member

купила сьогодні шоломик Керрі , така мала в ньому смішна)) але він класний.
    [​IMG][/URL]

14. Holly

Holly Moderator

а я нарешті знайшла на Яринку штани. З тим у нас проблеми. бо вона худенька і всі штани постійно злазять. Шукала такі, щоб замість поясу, була резинка. Джинсів не знайшла, але купила гарнюні вельветки. Хоч вони і на флісі, але не виглядають об"ємними. Правда ціна :8: 270грн.

15. Ная

Ная Well-Known Member

То може підкажете де є хороший вибір утеплених джинсів чи вельветів? Я вже шось не ризикую на Софію через інтернет штани купувати без примірки... Маєм на зиму комплект від Wojcik при +1-2 градусах дитина в ньому приходить з прогулянки вся спотівша навіть при тому,що під низ вдягаю лише одну футболочку на довгий рукав і тоненькі колготки. Якшо звичайні джинси,то переживаю шоб не застудилася,бо любить посидіти на холодних качелях,а то і на землі. Так що шукаю утеплені джинси)

Ше хочу похвалити цьогорічне термовзуття Little Deer,в порівнянні з минулорічним воно стало набагато кращої якості і досить тепле,я дуже задоволена Софійчиними чобітками. Правда,виглядають трохи об"ємно,під спідничку не підходять,тому ше хочу докупити їй щось елегантніше),напевне з замші.

Останнє редагування: 17 Листопад 2011
  16. SoLana

SoLana Well-Known Member

17. Holly

Holly Moderator

вибір не дуже, але нам підійшли. В новому ЦУМі, 8 зал. То турецькі, але якість дуже хороша, шви кольори. тканина ідеальні

18. zetta

zetta Well-Known Member

з нету......

19. VERO

VERO Well-Known Member

Підкажіть, хто вже замовляв з цих сайтів, вони мають повні розміри?

20. bioland7

Так всі розміри повномірки, ідуть на вік,який зазначений на етикетці одягу.

Статус теми:
Закрита.