Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

кх-кх...можете хтось мені, необразованій сказати - шо то такоє і з чим то їдять?

2. LILY

LILY Well-Known Member

класна річ,теж шукаю синулі

3. kljysochka

kljysochka New Member

я таку штуку ( себто манішку) малій зв"язала. минулого року носила добре, дуже зручно, мушу сказати- гольф на дитині, чи нє, а шия закрита , і нема шаликів з гудзами на півголови. але тоді манюня була, ше не доганяла ніяких одягових нюансів , а тепер здирає з таким криком ніби я ошийник їй п"ялю...:connie_pull-pigtail

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я так собі подумала що річ буде хоч деколи нам корисна, і тепер ми теж маєм манішку :d7:

5. Gala

Gala Well-Known Member

Дівчата ваші дітки мали таке зимове взуття http://www.kidstaff.com.ua/tema-1836947.html Рейма? Як воно носиться,не парить ніжки?

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Буду хвалитись - це все я купила малій на зиму в Польщі, за ту саму ціну, за якою розраховувала в нас купити лише лижний костюм - пощастило попасти на акцію - при купівлі штанів куртка була за третину ціни. Лижні рукавиці правда не в тон, зате такі як я хотіла - минулі мали на всі пільці, то трохи мерзла, а "варежками" якраз, вона і так їздить без палок.

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]
    Ну і ще пару колготок, легінси, задоволена - не те слово.

7. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Вибираю якісне зимове взуття для діток. Ото надибала корисне. Поділюся.http://splyuh.livejournal.com/80831.html

8. kati

kati Well-Known Member

Ех, а мене тут зраненька Оля льоля потішила, що костюм Нм,який я сашці замовила зовсім не грубий, а типу термо:girl_cray: от, тепер я знову в пошуках зимового одягу для дитини:girl_mad:

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а що якщо "термо" то не може бути зимовим одягом?
    ті ж рейма такі тонюсінькі що аж страшно, а багато хто їх дуже хвалить...

10. kati

kati Well-Known Member

Воно то так, але ...от маю я куртку лижну...мені в ній просто гуляти холодно взимку. В карпати їздили, де активно рухалисб-то так не змерзла, а якось вділа на прогулянку з малим то закачаніла. Тому і з малим думаю так само- на санки, в гори може й добре, а просто гуляти холоднувато

11. zetta

zetta Well-Known Member

точно, я теж мерзну дуже. Настюха в Ленне мерзне .... цього року ми всі в пуховиках- провірено в них тепло.
    а ше я десь читала таку фішку шо якшо термо - то тре вдягати всі синтетичні лахи, якшо пуховики чи шубки то навпаки натуральні.

12. LILY

LILY Well-Known Member

дівчата а хто бачив десь нормальні хлопчачі шлемики? а то все шо я бачила, то лоб відкритий то бомбом жахливий то расцветка не альо...

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я купила два - костюм на лижі/санки, і той пуховичок що на другій фотці до школи. Чесно кажучи я так кожного року купувала по два - минулого року мали кмбінезон лене і зимовий плащик, гуляти було нормально, а от на лижі було загрубе - мала трохи пріла, а фліс ж не знімеш.

Дійсно, термобілизна і фліс, які ми вдягаємо під лижну куртку то ж 100 % синтетика.

14. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

І ми також так маєм, правда нам прислали з далекої Гамерики). Одну курточку термо, а другий пуховичок:girl_dance:

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А в Антошці Ленне шлемики бачили, не підходять?

16. LILY

LILY Well-Known Member

Буду нині в КК гляну,дякую що нагадали за ленне

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Я просто свому мацьопіку купила там шлемик Ленне десь 2 тижні назад,
    тоді вибір був достатньо великий і ціни на них були такі ж як на кідстафі.

18. Alexx

Alexx New Member

"Термо" це і є зимовий одяг, але для активного проведення часу, а не постояти, посидіти. І такий одяг потрібно правильно одягати. Одягатись "трьохшарово", тобто перший шар- термобілизна (переважно синтетичні волокна, тому що вони не вбирають в себе вологу і можуть швидко висохнути від температури тіла, а от вовна дуже гігроскопічна (така яка дуже добре вбирає вологу) і відповідно довго сохне. Вовняну термобілизну виготовляють для спортсменів екстремалів, які ходять далеко в гори, а не для активного спуску на лижах/санках/біганини.) Другий шар це фліс (синтетика без варіантів, по- перше тепла, по-друге легка і не така обємна як вовняні светри). Ну і на сам кінець це так званий мембранний одяг (куртки, штани, комбези). А про мембрани то взагалі окрема історія. Переважно мебрани мають два показника на які треба звертати увагу це водонепроникність (починається від 3.000 до 30.000 ( 30.000 це можна стояти під душом в такій курточці і не змокнеш) і другий також дуже важливий показник (тільки дорогі мембранні тканини ці показники мають високі) це паровідведення (тобто наскільки вдало тканина може випустити надлишкове тепло, щоб тіло не пріло). Переважно всі звертають увагу на високий перший показник і думають що це хороше мембрана, а насправді важливіший є саме паровідведення.
    І весь мембранний одяг тонюсінький, деякий то взагалі як вітровочка виглядає, деколи навіть без підкладки.
    Такщо треба мати два варіанти (а для дітей і три-чотири) щоб дитина зимою комфортно себе почувала і активно проводила час. Бо просто комплект навіть самого дорогого мембранного одягу зимою не спасе. Пуховички ніхто не відміняв ;).

19. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а це ми купили головний убір до нашого плаття, виставляла його вище, тепер в нас образ завершений:girl_dance: до ДН
    [​IMG][​IMG]

20. solomka

solomka Active Member

Я своїй малій до такої самої шапочки і рукавиць з Хелло Кітті купила ще й шалик.

Статус теми:
Закрита.