Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. oreol

oreol New Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

А вот линк на нову коллекцію на Джимбе. Тільки там зараз не олені, а лосі (для хлопчиків). Коли побачила лосей, зразу згадала серію "Інтернів" (як Люба зв"язала Левіну светр):girl_haha:
    peekasku.com/SKU%20day/Gym_2011_10_31.htm

2. Сяночка

Сяночка Active Member

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата,допоможіть визначитись..який обрати..хочу всі..купити можу 1:d23:

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Мені найбільше подобається перший - досить практичний універсальний колір, під любі джинсики, на гудзички, ще й з капюшоном (які я обожнюю). :girl_wink:

5. In4a

In4a Well-Known Member

Мені подобається останній, з ведмедиком.
    І горло закрити ним можна...

6. LILY

LILY Well-Known Member

1 або 2, я б напевно взяла перший

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мені подобається 2 і 3. В дурому колір - супер, в третьому - ведмедик:)

8. aknelitta

aknelitta New Member

Мені також подобається більше найперший - універсальний - під все підійде, якщо в приміщенні зажарко - можна розчепити, якщо раптом протяг, чи похолодало - напинув капюшон (як на мене він найбільш універсальний, і особисто мені найбільше подобається)

9. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

для хлопчика 1,6р. мені найбільше подобається 3-ій варіант, такий ведмедик гарнюній, а 2-ий для старшого Вашого:girl_wink:

10. Уляночка

а стосовно капюшона-практично хіба під комбезом?

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

не практично, але ти про "під комбезом" не писала. Та й ти хіба береш светрик на пару місяців? Я би чуть с запасом брала щоб ще на весну був.
    Кстаті той светр с воротом на запах с ведмедиком також не дуже під комбез, може на груді та під шийкою бути надто грубим.
    А ти дітям на зиму светрики береш з відкритою шийкою? Бо я чомусь всі зимові варіанти малій купую виключно зі стієчкою або гольфіком. Відкрита шийка вже на весну.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Нам ніби капюшони ніколи не заважали під верхнім одягом, але це індивідуально. А чому не практично ?

13. Angel

Angel Well-Known Member

Перший однозначно.! А кіпішон я часно на шапочку одіваю,або коли він зайвий,витягаю наверх,і складаю вдоє "пляцком" )) і ззаді голови виложую,а тоді вже капішон від комбеза ,або куртки вдіваю

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

А я чомусь не люблю гольфів,навіть не маєм жодного. Завжди "манішку " вдіваєм,або шапку-шлем

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а нам капюшони заважають. Може просто вони в нас такі обьємні, не знаю, але тоді ворот на затилку топорщіться, і мала його постійно відчуває, він їй заважає.
    А вот весняно-літньо-осінній гардероб у нас практично всі фліски, чи светрики з капюшонами.

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

ми тепер тоже маєм шльом, класна штука, але гольфіки не відміняєм )))
    Кстаті, яку манішку маєте? Може і нам треба, бо у нас друга зимова шапка не шльом.

15. Лідочка

На НМ теж олені рулять:)

16. Уляночка

ну та...светрики зараз треба...тоді з запасом перший не вийде..він на 78-84 см і усьо...
    ну ми маємо і відкриті і закриті..в машину,тобто в гості, в кафе і т.д. можна і з відкритою шийкою

17. aknelitta

aknelitta New Member

я під осінню куртку часто вдягаю з капюшоном, просто капющон витягую на зовні. Мені наприклад з капюшоном зручно, бо коли ходили з малим на заняття, то в коридорі інколи було прохолодно - так швиденько накинули і все.... Правда в нас светрик не з оленями, то осінню чи весною часто брали з собою в коляску на випадок похолодання/вітру. Мені так зручно було. Але це вибір кожного. Можливо під зимовий комбез і не дуже зручно буде

18. oliv

oliv Active Member

Ось такі олені були в Coccobello :girl_wink:

19. Лідочка

Я теж так одягаю, зручно. Просто зимою сніг може падати і капюшон намокне.

20. Alexx

Alexx New Member

Я замість шарфика чи маніжки маю таку ніби "хустинку" виглядає воно як трикотажний трикутник з внутрішньої сторони підшитий фліс і на двох кінцях набиті кнопочки. Застебається на шийку. Ця штука дуже зручна. Швиденько одягається і не заважає дитині. Там є дві позиції кнопочок і тому можна застебати і під одягом (якщо светрик з вирізом чи комірчик розстебнутий) і також на одяг (светрики з капішоном, щоб не задувало). Ми купували, але думаю, що таке можна елементарно пошити. Якщо когось цікавить така штука, то зроблю фото.

Статус теми:
Закрита.