Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Редвумен

Редвумен Active Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

вони вартують цієї ціни! рекомендую. ми вже третій рік купуємо цієї компанії-виробника

2. Златка

Златка Well-Known Member

3. Іриска

Іриска Well-Known Member

дівчата, чи бачив хто десь на Південному демари зимові? братова спохватилась, що теж хоче - а СП закінчилось... чи може ще десь продають, хто знає?

4. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Та в нет-магазинах їх як кажуть "до вибору, до кольору":)
    На Південному була якось минулого тижня, то в очі взагалі не попадались.

5. geregala

geregala Member

Я бачила, навпроти магазину "Масяня" там така стойка скляна велика з дитячим взуттям, але ціна космічна, на звичайні СНОВ РАЙДИ - 370 грн.

6. kati

kati Well-Known Member

можливо і вартують, за якість теж не сперечаюсь...але все ж вважаю що це задорого як для штанців на 1 рік. За цю ж ціну виходить цілий комплект на НМ.

7. bioland7

Ще ось ці по якості хороші зимові костюми.
    Взяла малому на наступну зиму, якщо доберуся до фота сьогодні-завтра,
    то виставлю реальні фото костюму.:)
    Правда з ромірами не зовсім "альо", бо їх досить швидко розкупляють...

8. Vероніка

Vероніка Never give up

kati, на Стафі тої Рейми до кольору, до вибору - в районі 1100 грн. можна цілий комплект придбати. Така ціна за одні штани - це трохи занадто.

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Купила своїй Лялечці такі тунічки :)

10. kati

kati Well-Known Member

Була сьогодні в тигресі- думала подивитись за зимовою колекцією маріквіта і ін. Нажаль нічого не купила( Доля дівчаток дужже гарні комплекти, а от на пацанів якось мрачнуваті- сірі, темно-сині, оливка....а в мене душа просить свята:)

11. Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

А ми ще без зимового взуття. Була сьогодні в двох магазинах, бачу вже проблема з розмірами. Підкажіть, де можна купити нарядні чобітки на дівчинку 24 розміру.

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В нас в Червонограді в магазині бачила дуже гарні Маріквіта кольору гнилої вишні, дуже мені сподобалися. Якщо треба то я можу подивитися.
    Якщо я не помиляюся то такий
    [​IMG][​IMG]

А я мабуть не буду купувати суцільний НМ-івський комбез, а обмежуся просто меншою курткою. Бо штани Леннівські знову поміряла - досить нормально, трошки під низ підкотила і добре. А от куртка величенька.
    То буде напевно ше така

13. kati

kati Well-Known Member

був такий але темно-синій.
    Але мені такого плану штани не підходять- Саня вже не хоче ходити в комбезі суцільному, тому шукаю звичайні , максимум з підтяжками.

в нас салатова така. Я ре дуже задоволена якістю( Пошиття гарне, подобається як під шию зроблена- такий дутий комірець, файно до шийки прялягає...Але тканина зверху..дешевий тонкий балоній, що підкладка куртки що верх з однієї тканини.

14. Лідочка

Блін шкода...от і думай що робити...В мене просто сестра в Іспанії може купити, от я їй і кажу хай купить, бо мені треба ще щоб і подешевше було, але як ти кажеш що не дуже то я вже і не знаю...Нам аби біля хати ганяв, то я не дуже за якістю женуся, ми маєм якісний Ленне, але все ж я вже сумніваюся. А як вона по теплоті? Мені треба щоб була для активних прогулянок. В санки і візок - Ленне.

15. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Вставлю своїх п"ять копійок. Замовляла малі таку малинового коліру. Дійсно якість так собі, тканина якась дуже тоненька. Як на мене то вона трохи залегенька на зиму, хоча виглядає на фото доволі теплою. Я брала її на холодну осінь. На зиму маємо пуховик.

16. kati

kati Well-Known Member

нормальна. на осінь зажарка, ну ми точно в таких восени не ходим.
    Лід, вона нормальна, абсолютна, ціна взагалі смішна, і мене смущає навіть не сама иканина як така, а те що мені здається якщо пару раз проїде з горки, товона просто може порватись

17. katrinka

katrinka Well-Known Member

ми вже на зиму запаслись, ось такий комплект купили
    написано до -20, але він мені до -5, максимум -10. ще доніло маємо ну дуууууже теплий. взуття тільки бракує, шапулю докупити і дитина одягнена... з маминим гардеробом гірше :)) :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 25 Жовтень 2011
  18. Лідочка

Ясно. Значить думаю, що на наш вік таку можна брати, ми ще з горки на пузі не будем зїжджати:) Власне, що мене приваблює ціна, бо то ж фактично на одну зиму походити, тим більше, що якісний і теплющий варіант в нас є.

19. bioland7

Катрусь привіт,
    а який виробник костюму, а то я по фото не розберу...

---------- Додано в 08:20 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ----------

Я теж завжди так брала на одну зиму, ну може трошки з запасом невеличким....
    а виявилось, що останнього минулорічного костюму 110розміру нам і на цю зиму
    хватить:)

20. Лідочка

Та я минулого року трохи переперестрахувалася:) Але от сьогодні малому поміряла її знов - і бачу що до кінця зими та куртка не буде аж така велика. Хоча думаю, що і та запасна, як візьму 92 ще буде нормальна на наступний рік, добре, буде змінна.

Статус теми:
Закрита.