Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Я маю ТСM роздільний, на теплу погоду, і якщо в машину, з машини, в магазин, а теплий на пуху шукаю щоб гуляти, на санках, ну і на холодну погоду. Якось так.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Я теж шукаю практичний суцільний комбінезон на прогулянки, роздільний вже є. Знайшла шикарний новий Тімберленд, але був впритик, так прикро, а розмірів більше не було. :girl_sad:
    Теж сподобались Охара, 700 грн. досить демократична ціна.

3. Ная

Ная Well-Known Member

Дівчата,хто купляв діткам вельветові речі з "одягайка",ви вже їх прали? Софійчині штани,котрими дитина дуже тішилися так всілися після прання,шо ми тепер їх навіть не защіпнем((( Прала при 30-ти градусах... То тільки нам так не повезло,чи їхні вельветові речі варто зразу брати на 2 розміри більші?..

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ого! а термостельки B&G всього 18 грн(до 26 р), Ніколь писала що була ними задоволена, то ж я саме їх сьогодні і замовила:)

5. Сяночка

Сяночка Active Member

B&G на стафі розмір 21/26 з достакою получились 26 грн

6. Donata

Donata Active Member

в сина були вельвети з "одягайка", правда років 2 тому, то не вскакувались, купила ще зимові йому, але не прані поки. Я тим одягом дуже задовлена була, невже попсулась ТМ?

7. Ная

Ная Well-Known Member

Я теж була задоволена поки не попрала,порівняти не маю з чим,бо речі цієї тм купувала вперше.

8. zabawa

zabawa Member

Ну, так - значно дешевше...
    А в магазинах, де є взуття ВG є такі устілки?

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не знаю, в нас на Шуварі є кілька магазинів, треба запитати...
    я теж на кідстафі брала.

10. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, де крім Антошки продається одяг Ленне?

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в Mothercare вчора бачила:girl_wink:

12. Provizor

Provizor Well-Known Member

Бачила термо комбінезон в CHICCO в ТЦ Інтерсіті. Розмір 74, ціна зі 40% знижкою 670 грн., останній залишився. Дуже гарненький!
    На вихідних трохи обновляли гардероб дітям. Ось такі демісезонні чобітки трапились мені в ПЛАТО. Це те що я довго шукала на Анютіну вузеньку і худеньку ніжку!
    Ще купили такий роздільний комбез LENNE для Марка

В роздумах щодо зимового взуття. Те що з гортекс мембраною - однозначно. Для Марка подобаються такі primigi [​IMG] Хто поділиться карткою інтертопу з 20% знижкою:girl_in_dreams:

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Там ціни на комбінезони вищі від Антошкових на гривень 200!

13. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Прошу сказати, комбез на дівчинку чи хлопця, ми теж в пошуку

14. Ная

Ная Well-Known Member

ми мали минулого року,взуття тепле,в дитини ноги не мерзли,не промакає,але намокає,якшо постояти в калюжі,то зверху взуття потім мокре і довго сохне. Ну і однозначно не варто купували світле таке взуття,ми мали білі чобітки,то бруд погано відчищався і коли висихало,то утворювалися плями. Разом з тим цього року ми теж будем мати B&G),тільки іншу модель.

15. Provizor

Provizor Well-Known Member

Комбез хлопчачий. Навіть знайшла щось схоже в інеті. В комлекті ще рукавички.

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а скільки тоді з тих 26 грн. доставка, бо зазвичай 12-15 грн Нова пошта просить?
    і мене цікавить ще 32 розмір..вони набагато дорожчі?

17. TATA

TATA Well-Known Member

Термоустілки ще є SALTON, дуже гарної якості, як і засоби для взуття. Минулого року купувала в Антошці. Вчора бачила в Ашані по 33грн.

18. zabawa

zabawa Member

Заходила я сьогодні в магазин, що торгує взуттям BG, питала про устілки.Значить, були там з супінатором, внизу дирчаті (як взуття джеокс) - то ціна таких - 12грн.(р.29). А з фольгою, в нас такі були минулий рік, то там великі - розмір універсальний, треба вирізати потрібний (там є помітки) - ціна -25грн. Ось так.

19. Сяночка

Сяночка Active Member

доставка 8 грн укрпоштою, устілки 18 грн. 32 розмір 20 грн

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

так вони йдуть універсальні на кілька розмірів 21/26, 27/32.....і т.д. Якщо ціна 25 грн то звичайно купити і не паритись, просто в нас нема магазину з цим взуттям

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то де саме?

Статус теми:
Закрита.