Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

цією фірмою торгує супермаркет "Антошка", дуже гарний та якісний в них товар!

ми купуєм, маєм одні парадові світлі черевички, на даний момент, і одні темні буденні

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нас зараз 43 см

Купую, ходимо вже практично до перших приморозків і від температури 10 і нижче. Цього року мій муж купив поки я не мала можливості, суперфіти, дуже класнючі, надзвичайно легкі і зручні, я задоволена.

3. Naturals

Naturals Well-Known Member

Знайшла цікаву статтю по цьому взутті. ось

4. Holly

Holly Moderator

мені якраз в антошці приглянулись одні

5. Donata

Donata Active Member

у мене на коробці є напис російською, і нема на підошві логотипу :girl_sad:, клеєм не воняли і прошиті хоть, але не оригінальні, як я зрозуміла :girl_cray:. Не ходіть в той магазин на Дорошенка

6. Holly

Holly Moderator

Ось тут є, а взагалі хочу глянути в антошці, може буде. Бо без примірки боюсь брати

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

ого, крута стаття.... справді, потрібно добре придивлятись до minimen

8. Donata

Donata Active Member

все, суперфіти - моя любов, правда дорога, з дешевших - Little Deer :connie_pull-pigtail

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І ми. Маємо ще Ecco mimic wink - вже писала про те, що я просто мегазадоволена ними. Дяка Богу, що вони на нас ще добрі. Так от одягла я їх коли було +15, думала ножка спотіє (інші малий намочив) - а ні, ніжка сухесенька і тепленька. Так що демі взуття обовязково - аби якісне було.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

аналогічно. демісезонне взуття обовьязково, бо в кросовках вже/ще може бути холодно, а в зимових ще/вже зажарко.
    Хоча звичайно що по часу це взуття значно меньше носиться ажі літнє чи зимове, бо демісезону в нас як такого два-три тижні в кращому випадку.

11. kolobok

kolobok Member

Я весною купила кросівки Суперфітовські на гортексі. Вони розраховані на темп режим від +15 до 0. Ми носили від морозів незначних (тоді з носочком тонким) і десь до +13. Якраз добре на осінь-весну, бо не промокає і гумачків не конче, хіба дитина калюжі міряти хоче )). Зараз ще добрі, то знов думаю до морозів буде носити доня.

12. Holly

Holly Moderator

а можете фоти показати? Нам якраз і кросівки треба, а так би вбила двох зайців:girl_haha:

13. Holly

Holly Moderator

І я такі купила, дуже мені сподобались.
    А от зимового суперфіту мало, не було з чого вибрати

14. kolobok

kolobok Member

Наші схожі, тільки фіолетові. Щось не можу фото в неті знайти. Але нащі ще з минулої чи ще навіть позаминулої колекції, бо весною я вже їх на роозпродажі брала.

Останнє редагування: 16 Вересень 2011
  15. Holly

Holly Moderator

Я теж на такі (чи подібні)дивилась, але Яринка вибрала світлі
    Цікаво, яка їх вартість була на розпродажі? Я за наші сьогодні віддала 400грн.
    доречі, кому цікаво були звичайні замшеві кросівки всього за 250грн. Я рахую як для суперфіту, то не дорого

16. kolobok

kolobok Member

Теж 400 :). Оригінальна ціна стояла 575, вон якраз дивлюсь на коробку, щоб не здурити.

17. Holly

Holly Moderator

капець який розпродаж. На наших на коробці тільки одна ціна 399грн.
    А ще хтіла запитати, хто має зимові суперфіти. Яка там підошва? Сьогодні дивилась в Антошці, то щось я засумнівалась. Бо чобітки виглядали як підробка. Неакуратна підошка і майже без візерунку. От на кросівках зовсім інакша, і значок суперфіту є.

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Дівчата, читала що багато хто шукає гумачки - сьогодні була на Іскрі то там гумачки DEMAR по 110 грн:girl_claping:!
    Дуже хотіла своїй малечі взяти, але стрималась бо на цю осінь ще гумачки маєм, а на весну боюсь не вгадати з розміром...

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Дуже мені ось ці сподобались [​IMG]

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

також для дівчаток ще були рожеві з блактним, а для хлопчиків сині, зелені та камуфляжні! Питала про розміри - казали що ніби ще багато мають!

19. Сяночка

Сяночка Active Member

Натрапила на кідстафі на такі ось черевички COOLCLUB [​IMG] Хто мав взуття цієї марки поділіться враженнями. Бо маю апетит на Екко мімік, але не знаю як вгадати з розміром щоб і на весну були, а вони не дешеві, а ці можна купити на пару тих осінніх тижнів )))), а навесну побачимо

20. Aster

Aster Well-Known Member

А де саме на Іскрі? Там же купа різних магазинів. :)
    Чи були там зимові Демарчики?

Статус теми:
Закрита.