Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

де можна знайти комбінезони Коламбія на 4-5річних дітей?

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

на Кідстафі бачила різні.

3. Holly

Holly Moderator

я теж бачила, мені треба у Львові

4. Adelaida

Adelaida Active Member

У Львові не купиш, тому що ні Мегаспорт, ні фірмовий магазин Columbia їх не возять. Правда, я весною питалась. А чому кід-ф не підходить?
    Можна ще замовити зі штатів через посередників, як ми і зробили. Вийде суттєво дешевше, але треба чекати. Сидимо, чекаємо. :)

5. Сяночка

Сяночка Active Member

Ось в пошуках тапків на кідстафі натрапила на крокси оригінальні, от думаю, чи то може вдох зайців спіймати, зараз замість тапок, а літом на вулицю-пляж..., там подвійні розміра, думаю до літа будуть нормальні ще... Так гарно пишуть в неті, що в оригіналах нога не потіє, легенькі та не розмножуються бактерії. Ми в основному босі чи в носочках, але на зиму якесь хатне взуття треба інколи, ще й мама живе на одній площадці, то регулярно курсуємо між квартирами )))) Хто мав чи має, поділіться враженнями. Бо ми мали не оригінали, купляла на пляж на стоку, то по фасону зручні, тільки ножка волога в них...

6. natorella

natorella Well-Known Member

маєм оригінал. але в нас потіє нога
    я б для дому не брала. однозначно.

7. kati

kati Well-Known Member

Пригледіла сьогодні для Дімки комбезик войчик..сподобався і ціна приємлива-560 грн

А на сайті ще сподобались окремо такі штани-нам би теж були добрі, бо маємо окремо ще куртку. Але в магазині нажалть немає

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

я вчора на Південному дивилась малому костюмчик спортивний войчик, такий простенький - 400!!! грн..... то краще певно дитині комбез купити))))

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

доречі, на початку червня купляли похреснику костюм спортивний в Адідасі в ЦУМі, фірми Рібок - 250 грн., і якість знааачно краща, за войчик

10. kati

kati Well-Known Member

Рібок не мали...але мали звідти два костюми адідас.Перший відносили два сесони ідеально. А от другий після першого ж прання весь катишками вкрився...

11. Knopka

Knopka Well-Known Member

Нам дуже треба треба півкомбез Ленне на зріс 98 см, під блакитну куртку. Вже все обдивилася, або окремо не продають, або розмір чи колір не підходить. Може хтось десь бачив?

12. Дана

Дана Well-Known Member

в нас дві пари оригінальні, ніжка не потіє, все літо проходила, але для дому я би не брала.

13. natorella

natorella Well-Known Member

вона може потіти а може нє, але нема такого шо точно не потіє
    бо за 2 роки носіння знаю точно - потіє. і ше в колєгів сашиних тоже

14. Ніка

Ніка Well-Known Member

а гума не дуже чімось відрізняється. різниця - це що в одних запатентовано, в інших - сперта модель.
    додому як тапки хіба з мякою серединою брати, а в звичайних літом або в шкарпетці нога все одно потіє.

15. Іриска

Іриска Well-Known Member

дівчатка, тут вивчається попит і збирається сп на класні польські шапочки, може комусь треба, а то треба ростовки назбирати, а бажаючих замало

16. zetta

zetta Well-Known Member

а ми вже в сп купили на зиму пуховичок... шось переносили ті всі новомодні синтетики і ше не мали пуховика.

17. Лія

Лія Well-Known Member

В нас не потіла літом ніжка, але мала дома не дуже хочу бути в них

18. kljysochka

kljysochka New Member

дівчата, підкажіть де можна ( крім сихова, бо нам далеко і зовсім незнаю того району:girl_blush2:) купити осінню курточку дівчинці 1,8р. і в mothercare, і в антошці нічого не знайшла (були, правда ленне 2-3 модельки, але 600-800грн. за курточку трохи нам за круто). все шо є дуже якесь вже тоненьке, а нам би по типу ленне- зверху непродувальне і в серединці шоб тепленьке... шось таке існує? дуже-дуже тра, бо мерзли нині:girl_in_dreams:

19. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Поділіться враженнями хто мав гумачки всередині утеплені хутром?
    Ми маємо звичайні,то нам восени ніжка мерзне в них відразу, а на хутрі ніколи не купувала, чи не пітніє в них ніжка?

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В нас такі, там поліестерова шкарпетка - класні, сьогодні малий цілий день в них бігає (на тонесеньку шкарпетку) і ножки теплюсінькі. А з хутром - не знаю бо поки не маєм, але хочу прикупити на зиму такі ж Демари тіки з хутром.

Статус теми:
Закрита.