Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

я б спробувала їх, темку бачила, але не бачила де можна глянути/вибрати, тикніть мене носом ...

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

о, я знайшла і укр сайт їх, а то їх офіційний сайт

3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

4. kljysochka

kljysochka New Member

5. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну то вам сюди

6. kljysochka

kljysochka New Member

ше би про демари трохи відгуків почути.. як вони зовні (всередині пойняла шо теплі:)), не нищатся( бо там тканина ззовні, тому питаю)? розводи від снігу дуже помітні? а ножки не потіють, не мокрі?:girl_phone1:

7. Сяночка

Сяночка Active Member

Може хтось зорієнтує мене по цінах на Ленне на окремі штани на лямках, як хтось будете в Антошці чи десь інше, гляньте будь ласка... Не можу на кідстафі замовити ніде потрібного розміру і кольору, якщо різниця невелика, то не буду собі сушити голову ))))

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

до речі, хто знає чи в Антошці вже виставили на продаж зимову колекцію?(минулого року в такий час вже давно висіла)

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

відповім по черзі:): ззовні у нас зовсім не знищились, розводів від снігу зовсім не помітно, ножки також не потіли зовсім! але це все думаю через те що ми їх правильно використовували - вдягали на мороз нижче 3-5 градусів, в жодному випадку не раджу вдягати на хляпу - по-перше, тому що затеплі будуть(ніжка може спотіти), по-друге - води/мокрого снігу вони не витримають, там же немає мембрани - вони промокнуть, особливо думаю по швах буде заходити вода. тому, якщо хтось думає купити ці чобітки єдині на зиму і будь-яку погоду, то помиляється - зимові Демари розраховані саме на морози, на відлигу ми мали Джеокси з мембраною.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, в кого були минулого року терміки літл діри, як вони дощо відповідності розмірам? Повнорозмірні? часом не маломірять?

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, а дітки віку мого Ромка шапки якого розміру носять???

11. Angel

Angel Well-Known Member

48 напевно...

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в 2 роки 50 носили )))

13. Сяночка

Сяночка Active Member

Ми в півтора маємо об"єм голови 50см, так що краще поміряйте голову сантиметром...або шапку міряйте. Бо купили весною демі шапочку Ленне 50р, оказалась маломірка, міняли на 52, голова була тоді десь певно 49-50см

14. katrinka

katrinka Well-Known Member

дівчата, хто купував/купує куртки/комбінезони фірми "доніло" цікавлять ваші відгуки, думаю купити на цю зиму чи вартує? дякую

15. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ще давно старшому купляла ( років 7 тому) - дуже якісний. На цей рік молодшому взяли, пуховик, але не доростаємо до нього, мжливо, вони ще великомірять....Якість меня подобається. Легенькі. Але я не по нету купляла.

16. Latane

Latane Well-Known Member

Ціквлять відгуки про комбези ТСМ? Якість, як носяться, як обрати розмір?

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

у нас на зиму вони були єдині, жодного разу не промокли... не знаю... я ще мала осінні Дел-текс - то при найменшому контакті з водою ноги були мокрі, а Демари таки ніразу не підвели.... може й від моделі залежить

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Аналогічно. Мали тільки демари, всю зиму відходили з сухими ногами. Брала їх на виріст то, може, ще й цю зиму в них ходити будемо :)

19. Talya

Talya Well-Known Member

купила доці демари на цю зиму, запхала в воду - ніде не протекли - по швах сухо і тканина воду не пропускає :girl_bye:

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

У наших так само не пропускала :).

Статус теми:
Закрита.