Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

В нас всі зимові комплекти були цієї фірми,жодного разу не купувала на два сезони,на наступну зиму спробую,бо Софія вже не так швидко росте. А взагалі зробила висновок,шо в їхніх комплектах штанці по розміру,а курточка більша.Тому планую купувати поокремо,шоб взяти штанці на розмір-два більші,з тим вже при примірці буду визначатися.

2. In4a

In4a Well-Known Member

А в нас навпаки... Штанці ще на цю зиму, напевно, нормальні будуть, а куртка замаленька. Теж Wojcik.

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ви який носили?
    міряла я нині і 86 і 92..шось вони мені зовсім не великомірки..особливо куртка....вона,порівняно з БІЛЕМІ, коротка....ну і рука (вн шов) - 24 см я наміряла..штани - 31 см...прийшла додому і виявилось,що то трошки (см 2-3 ) більше того,що носить Марко...та й матеріал щось мені в куртці не зовсім довіру внушає...який простий,не виглядає вологовідштовхуючим..ну і товщина виробів менша,але то,мабуть, наповнювач такий,бо не думаю,що в них зимно комусь...поділіться досвідом щодо цієї фірми..

4. Person

Person New Member

Скажіть, будь- ласка, може хтось знає, де можна знайти зимові штани з термотканини (надіюся правильно написала) розміру так 104- 110 на хлопчика. І чи таке взагалі буває? Може хтось має, поділіться досвідом....
    Куртку я купила, фірми Кокобело, але штанів в комплекті не було. В магазині сказали, що не буває.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мож враження що великомірка чи маломірка залежить від дитини.
    Скажімо носли минулої зими півковбез НМ, то 92 розімр бів якраз 92, не більше і не меньше, ну хіба зовсім чуть чуть великомірив. Був при цьому не надто грубий зато дуже теплий.
    Маріквіта, великомірить загалом, але куртка більше великомірить за штанці. Хоча це може залежить від статури дитини, бо в когось ноги коротші в пропорції до тіла, а в когось довші. В когось руки і т.д. Комбез не надто грубий і не не люті морози. Я би сказала на європейську зиму в сам раз.
    На цю зиму вже підготувались, маєм маріквіту знов ж таки, але не 98 а вже 104 (+6) розмір, і прикупила на конкретні морози комбез Diwa Club, з утеплювачем холлофайбером ( значиться на бірці) ну то той комбез він не до порівнянні грубший і маю надію тепліший за нашу маріквіту. І знов ж таки взяла 104 розмір, а він однозначно ще +6 в реальності.
    в антошці, повно термоштанів до термокомбінезонів, скоро виставлять у продаж.

А мене цікавить коли в антошці починають продавати зимові шапки. Бо настроєна цієї зими прикупити шлемік максікідс, і хочу попасти коли ще буде ассортимент і вибір.
    І може хтось знає де бувають шлеміки зимові крім антошки ( і крім фірм рейма і ленне), і які саме вони.
    Бо те що називають шлеміками і продають в антикризі мене не впєчатляє...

Останнє редагування: 30 Липень 2011
  6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Придивилась я комбезик Білемі. Цікалять відгуки про цю фірму. Великомірки/маломірки, аскільки теплі, яка якість і загальні враження. Буду вдячна за інформацію

7. Ная

Ная Well-Known Member

я на кідстафі купляла рос. в-цтва,теплий і гарної якості,але не вгадала з розміром,брала на 1 рік,ну то в рік Тая якраз до нього доросла але то вже був кінець березня)

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а яка фірма? як на голові лежав? наскільки великий отвір для обличчя, тобто на дрібне личко чи на крупне?
    також там шукаю, але наразі крім ленне/рейми/хуппи, та українських дайсів нічого не бачу. А ту-ту шлеміки якісь мені не альо, чи то такі просто модельки попадались.......

9. Уляночка

я писала день тому-ми мали 2 цієї фірми(виставила фото)..і похресниця два..кожен носили по 2 сезони..реальні великомірки..Любко навіть минулого року ще в 98 заліз (куртку)..перуться чудово, теплі,зручні..одним словом ціна/якість -ідеально....

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

На ..стафі)). Уляночка, а з яким наповнювачем ви мали комбезики?

11. Ная

Ная Well-Known Member

якшо на помиляюся,то "Котік",в рік на Таюсю був ідеально,на личко крупне напевне,бо навіть на Софію той отвір був в сам раз)

12. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, як вибрати потрібний розмір взуття Лонсдейл? Якщо потрібен 24 дитячий та 37 підлітковий?

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

офіційний сайт

14. Сяночка

Сяночка Active Member

Якщо по їхній розмірній сітці то на 24 європейький 7 англ., пишуть С7, про підлітковий не знаю, поки не цікавимся :girl_wink:

15. Уляночка

чи хтось мав/чув відгуки/ про комбінезони канадської ТМ Colimacon?

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я дуже зла останнім часом на то все! по-перше, почула що в Пелікані знижки -50%, і тільки я зібралась туди - виявилось що ні на Сихові ні в Н.Цумі цього магазину вже немає, а щоб на Городоцьку поїхати треба пів дня затратити:girl_devil:
    по-друге, ціни в Інтертопі і в Плато на дитяче демісезонне взуття:girl_impossible:!!! Минулого року купували в Плато ось таку модель за 180 грн [​IMG], а зараз вони біля 500 грн коштують! Я залишилась дуже задоволена цим взуттям, на цю осінь-весну знову хотіла б подібну модель, але навіщо такі страшні націнки ставити??

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Щоб потім зробити гарну знижку і так само заробити:)

Мені смс прийшов від Пелікану, що в них тепер одна адреса, по якій вони знаходяться...
    Була там в суботу, вибір був розмірів достатньо великий.
    Купила малому джинси фірми Дадак (Польща) за 150 грн.(знижка 50:wacko:. Це єдині джинси,які я знайшла, щоб лягли на малого нормально, всі решта фірм просто як мішок виглядають спереду на ньому.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я тобі можу порадити, якщо ти на стафі дивишся, пройдись по тих темках де їх пропонують, знайди по відгуках тих зто їх купив минулої зими і попитай відгуки особисто в них.

19. Сяночка

Сяночка Active Member

Дівчатка, в кого є кросівочки адідас 22 розміру (UK5), яка довжина устілки?

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

Куди порадите йти дивитися за шкільною формою для першокласників?

Статус теми:
Закрита.