Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Я устілку виймаю)

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як на мене, то і 1 см буде достатньо :girl_in_dreams:.

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Я теж більше запас не брала б. Просто не уявляю як дитина взимку буде ходити у взутті на розмір більшим.

4. zetta

zetta Well-Known Member

Лідочка, за 9ть років я вже намацялась їх ого-го... і навіть купувала. Тому і кажу своє відношення до них. Так водо і повітрянепроникні і більше нічого... моя дитина в них трясеться як осинка. Для чого себе мучити якшо вибір величезний всього... наше всьо то пуховик довгий, куртка і утеплені штани.

5. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Обведіть ступні дитини на цупкому картоні (щоб не гнувся), виріжте відбитки і вставте в черевики. Попхайте картонку вперед, у носок і побачите, скільки запасу лишається в п'яті.

п.с. І я скажу на захист Ленне - ми мали суцільний комбез на холофайбері (не "термо"), ну дуууже теплий! Ще й легенький, затишний такий і страшенно симпатичний. На цю зиму теж замовили Ленне, тільки вже роздільний.

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Синок носить ортопедичні устілки, ними і міряю:)

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Зараз півтора, в грудні один, а до кінця зими?.. Не маю ще зовсім досвіду із зимовим дитячим взуттям, але мені здається, що того буде замало... Хоча, може, взимку нога так швидко не буде рости, але хто його знає...

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

І я не уявляла :) поки не взула синульку у 25-й (на три розміри більший). Судячи по тому, як жваво він тікав від мене поміж рядами в магазині і як довго ми його ловили, дискомфорт якщо і був, то мінімальний.

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

я виймаю стєльку і ставлю її в сандалі малого - враховую що саме взуття чуть більше ніж стєлька. принаймі я так хоть трошки маю представлення як він там тою ногою поміщається... але то треба щоб була можливість зняти стеєльку і мати сандалики в розмір ноги /мало хто має літні сандалі що пасують на ногу зимою...

я підкажіть як правильно одягатись під термокомбез?
    перший шар то має бути обовязково термобілизна чи може бути коттон? далі фліс і далі куртка, так?

а на ноги - що теж 3 шари? мені здається що як одіти і колготки і фліс а зверху ще штани то по перше грубо дуже а по друге ЖАРКО... я собі під лижні штани одіваю колготи 40 ден - мені супер якщо ходити як стояти то грубі колготки конте.

і які шкарпетки в термочеревики одівати? в нас гор-текс куплені.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В Антошках є в Бебізон на Вашингтона продають Ленне окремо, в неті дивись олдне-гап.

9. allusya

allusya Well-Known Member

Дівчатка, може хтось порадить хороше взуття водонепроникне, питу гумачків, але утеплених, щоб можна було вільно ходити в дощову погоду і коли мокра зима :)

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Columbia, ну а не на зиму - ті ж утеплені гумачки:)

11. loreniya

бачила на кідстафі демар резинові утеплені, але вживу не бачила і практики носіння теж не було
    маю дике бажання помацати оте лене... вчора на південному не знайшла але там половина було вже закритих...

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я ще на Південному Ленне не бачила, тільки в магазинах.
    Про ноги, то в термовзуття в нас тільки колготка, склад котон-поліамід, ніколи нічого не одягала більше.
    Під куртку - котонова тонка футболка на довгий рукав, фліска або тепліша кофтина і куртка.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Уточніть будь ласка, в вас був термо (на мембрані) чи на холофайбері - бо то дві величезні різниці. Те саме, що сказати що осіння куртка і пуховик - то те саме.
    Вистачить:) от побачите, не беріть 25-й (або можете взяти, то будете мати на слідуючу зиму:) але дитині в них ходити важко буде).

Дівчата, підкажіть, чи ніхто часом не організовує СП Демарів, взяла би малому гумаки утеплені на слякоть і чобітки на овчині на морози.

14. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

І у мене моя сестрика цікавилась демарами.
    Богданко, часом не плануєте організувати СП як у минулому році?

15. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

на Малечі є організоване СП Демарів, брала Снов Мар а за 167 грн.

16. loreniya

мені здається що літом нога росте швидко а зимою дуууже помало, принаймі в нас так і в подружкиної малої теж. так що я підриму 25 то задуже...

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Оригінальні комбези Монклер - ціна від 500 у.о., якість шикарна, дорогі матеріали і хутро.
    Те що у нас продають - це фейк, якість звісно не порівняєш, але бувають непогані моделі.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А там точно холофайбер? бо пишуть що
    а теплота комбеза залежить від кількості того ізософта:
    щодо емебрани, то
    джерело

а стосовно дитячих суцільних малишкових комбезів, то я стикнулась з тим що вони є різні.
    В антошці щупаючи комбез - він був такий товстенький, пухкенький, легкий, але обьємний.
    Ну і з метою зекономити на стафі знайшла не точно такий але також з малишкових комбезів суцільних. Ще всередині крім утеплювача було штучне хутро, ну і я звичайно його купила. А в результаті - він виявився значно тоньшим ніж той що я щупала, хоча також позиціонується як зимовий комбез.
    і вже потім дочиталась що
    .
    тож наощупь я би ніколи не сказала що це зимовий комбез, але всі продвці стверджують що він якраз такий і в ньому тепло.
    Подивимось. На крайній випадок у нас ще є вомар на овчині, і ще комбез некст, який судячи з його плотності на зиму також підійде чудово.

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я думала що то те саме......В нас 330 гр. в куртці і 150 гр. в штанах. Тканина справді водовідштовхуюча. Не знаю чи ізософт чи холофайбер - але теплющі.

Малий встане, то я подивлюся, не хочу зараз там лазити, бо розбуджу.

20. zetta

zetta Well-Known Member

але мають свої недоліки теж.

та власне, і я про їх теплоту говорити не буду, ніби мамочки не нарікають... а от для старших.. ну не гріємось ми в ньому. Може з причини неправильного нижнього одягу, ну але як дитина йде до школи то я її не одягну у термобілизну і тд, а всетаки у шкільну форму.

дуже рекламований продавцями в Антошці.

Статус теми:
Закрита.