Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. marycherry

marycherry Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Підтримую! Коли шукала колготи на Краківському, натрапила на магазинчик, де купила гарнющі білі, з рожевою вставкою, колготи Rewon за 40 грн.(80-86 р.). Там ще Войчік був, великий вибір польських шапок (в т.ч. Пупіл) багато розмірів і моделей - видно новий завіз. Піду туди за шапочкою, бо не було часу добре роздивитися і ціни спитати.

2. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

на етикетках вказано чи термо, та й ви правильно зауважили, що термо є досить тонкими бо вони без наповнювача, тільки тканина цупка, принаймі мені так пояснювали, а звичайні, переважно об"ємні, але наприклад Ленне водночас легенький і не громіздкий і тееееплий (маю на увазі на холофайбері)

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

До речі, бачу в вас штанці з тої ж тканини що і куртка (в нас теж), бруд з неї просто злітає і вода також. А я заходила на днях в антошку, то бачила там є штани з іншої тканини, такої шершавої(якась так сірувата кашка), то видно що бруд буде дуже чіплятися і потрібно буде постійно їх чистити/прати. Ще подумала, що я таких би не брала. До речі за дві зими, я ще наших штанів не прала (ну першу зиму то мале тільки в візку було, в принципі). Тільки куртку десь два тижня тому випрала, якраз погодка була класна - висохла суперово.

4. Сяночка

Сяночка Active Member

Дівчата одяг Теско (бренд F&F) не маломірить часом чи навпаки, бо замовила пару кофточок на ріст 92 (18-24міс) малому так щоб зараз ходити, в нас якраз ріст 92, тепер переживаю щоб не були замалі...

5. zetta

zetta Well-Known Member

не признаю Ленне, як і лессі, і рейму. То для рухливих діток і то не всіх. Моя дитина в тому просто замерзає.
    Взагалі піймала себе на думці що слово "термо" мене починає напрягати, після того як купила собі оте термо.. ні ні. Нехай будуть і синтетичні наповнювачі але без тих не дихаючих покриттів.

6. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

не знаю, моя мала спала взимку в калясці і не змерзала, і нічим не кутала, тільки простий чехол зверху від коляски, та й багато знайомих навіть нічим не прикривали, і ніхто не скаржився

але ж вони є звичайні з утеплювачем, а є термо, от за звичайний на холофайбері ще не чула щоб дітки мерзли, за термо сперечатися не буду, бо не мали, та й би не резикувала брати, хоч моя мала дуже непосидюча

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

розмір в розмір..от ми негрубаси (12, 700 десь і 87 см) то носимо 18-24 м..підходять...

8. kati

kati Well-Known Member

костюмчики- це комбез? В нас є тополіно суцільний. Гарна якість, але він осінній, точно не на зиму

9. natiok

natiok Member

Ми вже також дещо на зиму маємо, а саме курточку Columbia й комбінезон OshKosh
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG], [​IMG]ще хочемо придбати ось таке взуття й маємо сумніви щодо розміру, якщо зараз в дитини приблизно 20, то чи не буде 22р. завеликим?

10. kati

kati Well-Known Member

в нас теж зараз 20 повний. на зиму маємо 22 ромір- дивлюсь і такі думаю 21 вистарчило б повністю..

11. Сяночка

Сяночка Active Member

12. Уляночка

та хто його знає..часто різні моделі мають різні заміри..не вішай носа....

13. loreniya

loreniya Well-Known Member

я вчора ще махнула ввечері на південний - цінами шокована - те що на кідстафі вартує 700 грн на південному вартує від 1000 до 1200, костюмчик діва клуб, котрий я виставляла і на фото він виглядає не зле виявився громіздким і не красивим. Бачила цьогорічний КІКО
    [​IMG] [​IMG]

дівчачий гарний, рівненький, яскравий, з гарним хутром і рядом страхопудало - пожмяканий, яскравий але не гарний і не акуратний хлопчачий, хутро може з єнота але не краща його частина - десь з пуза чи що, на дівочому хутро суперове було... на пуху 1095 грн, штанята холофайбер /так принаймі кажуть/

сподобався комбез фірми maximo але в інтернеті про нього нічого нема, чи я не так записала - 70%пух, 30 перо, легкий, хутро єнот, всередині фліс, є можливість підкотити штани і рукави. 950 грн.

а найбільше мені сподобалась куртка невідомої фірми за 450 грн... я влюбилась. думаю тепер чи то мусово має бути костюм чи штанята підберуться якось...

Сестра замовила дитині монклер
    хто має? тепло? і чи не маломірить?

14. Сяночка

Сяночка Active Member

Та може і так, побачимо, я замовляла 3 светрика то таки один взяла 2-3 роки ( на виріст на весну думала)))))

---------- Додано в 06:26 ---------- Попередній допис був написаний в 06:24 ----------

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а я не беру ще теплий, вважаю, коламбії буде цілком достатньо, при потребі можна ще один шар флісу під низ одягнути, чи тепло вкрити зверху.
    а так, нам цілком достатньо буде для активних прогулянок, в возику не спимо і довго не возимось і зими в нас тепер такі, що може 2 тижні морозу, а весь інший час "-2" -"0" - "+2".
    навіть згадуючи минулорічну зиму, коли дитина ще в люльці спала, в нас був самий звичайний комбезик не пуховий, накривались флісовим одіялком ,ніяких конвертів вовняних не мали, на -25 давала ковдрочку, і не мерзли абсолютно.
    і вважаю, що то трохи за бардзо на один сезон лиш на верхній зимовий одяг витратити 2-3 тис грн.

16. Уляночка

а ми брдовий маємо в Любчика..правда, то скоріше не светерик,а кофтина ... ще не носили, тому відгуку не залиишу..йде розмір в розмір

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та бо може і не треба, в нас не термо, а на холофайбері - то дуже тепло. Якщо до -5 то я даю простого котонового светрика, про фліс навіть мови немає.
    Якби мало термо. то напевно теж би не купувала, принаймні зразу. Хіба би дитина мерзла, то так. Але під термо ще треба правильно одягнути - тоді буде все ок.

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

Ви краще підіть (якщо цікаво) і помацайте ленне і рейму вживу - тоді зрозумієте, що різниця величезна. Якщо дитина малорухлива - то Ленне холофайбер - особисто я ще не зустрічала нічого теплішого і легшого. Якщо дуже рухлива - то Рейма.

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

і ми маємо таку курточку, голубеньку в білі горошки, до неї були штанці, але я їх не купила, бо хотіла комбез під низ, от тепер маю мороку, не можу знайти. Дівчата підкажіть, де можна купити окремо штани (комбезиком)?

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В нас щось з тими розмірами таке виходить... Зараз носить 22, міряли Екко і B&G зимові, то в 24-му буквально 1,5 см запасу, це зараз, а до зими ще 2 місяці. Мабуть, будемо брати 25-й.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Може, хто має ще Коламбію 25-й, буду вдячна за заміри.

20. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А як ви визначаєте, що там стільки запасу? Бо мені, наприклад, взагалі складно визначити, чи підходить дитині зимове взуття. Можу зорієнутватись лише по тому, на скільки легко заходить, а щоб там попробувати щось просунути і поміряти - то нереально з дитиною.

Статус теми:
Закрита.