Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

дивися
    Софія худа, зріст 93-94 см
    Я беру куртку 98-го розміру, а штани 92-го.
    Штани з кунди всі мають гумку на поясі, могла би брати штани (по зросту) 98й розмір, але нам дуже заширокі, ми 92й вшиваєм, тому так.
    Але куртки/топи/светри вже замоляю 98й.
    Кунда трошки великомірить в верхньому одязі, по моїх спостереженнях, бо решта на мій погляд іде в розмір.

---------- Додано в 06:36 ---------- Попередній допис був написаний в 06:34 ----------

найбільше лю
    геп теж не зле, ош-кош можна дешевше купити, якщо є на сейлі

2. Сяночка

Сяночка Active Member

Хтось купував своїй малечі в садок молдавські тапки Флоаре, як вони вам, не важкі?

3. Іриска

Іриска Well-Known Member

не знай, які ці в носці, але я знову купила малому Зетпол... мені по якості/ціні вони зе бест))) на шуварі брала по 65 грн. носяться довго, перуться добре... брала якось інших дві пари, укр.виробництва, то була не задоволена
    мам питання по шапках Пупіл, чи є на Шуварі і чи завезли на Південний нові колекції?

4. Tanju

Tanju Well-Known Member

Нові шапочки бачила в Інтерсіті на Сихові в магазині Кай і Герда.

5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Бачила замові дівчачі шапки на Південному в "Метелику",але ціна...317 гривень..Були і на хлопчиків..

6. Ная

Ная Well-Known Member

Може хтось підкаже де у є Львові вибір дитячого верхнього одягу "Кіко"? Хочемо поміряти і подивитися на якість/ціни. І якщо хтось мав то яке враження в вас від якості речей цього виробника.

7. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Ми мали зимовий комплект (комбінезон і курточку), Якість супер, тканина не вигоряє. Відносиди дві зими і стан залишився дуже хороший. Купляла на південному в Метелику.

8. Lamara

Lamara Well-Known Member

я купувала старшому малому на рочок роздільний комбез Кіко. це було майже шість років тому. так як я тоди не мала досвіду взагалі ніякого, то купила перший ліпший який вгодив в руки.
    сказати що при носці я була не задоволена - то ніц не сказати. важкий, твердий, куртка і штани - таке враження що вони з різних розміровок, штани ми ледве доносили бо короткуваті були, а от куртка на наступний рік (тобто у 2 роки) ще була з запасом (в мене син середньо-статистичний).
    не знаю, за 6 років у цієї фірми щось змінилось, та я її все-рівно обходжу стороною.
    хоча можливо на старших діток ці комбезики і хороші

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Цього і минулого року купляла комбінезони Кіко, на холофайбері і пуху - задоволена дуже. Після цілого сезона виглядали, як нові. Прання не потребували, витирала вологою губкою. Тільки потрібно бути обережним, тому що багато підробок.
    Купляла в ТЦ Шувар.

10. Ная

Ная Well-Known Member

А моя менша має, минулої зими один раз одягнули, мали ще "Войчик", то по зручності не до порівняння з тим комплектом "Кіко" . Старшій хочу купити на зиму пальто і найгарніші моделі таки від "Кіко", сьогодні ходили придивлятися, то якість на висоті, кольори і тканини дуже гарні,а от "Войчик" тепер шиють з не надто хороших тканин, я їх шанувальниця але чим рік тим гірша якість, а ціна висока.

11. zetta

zetta Well-Known Member

а ми чекаємо на такі комбезики
    [​IMG][​IMG]
    а старшій така шапка тільки вона хелоу кітті замість сніжинки вибрала.

12. ryzhulka blond

ryzhulka blond New Member

"от "Войчик" тепер шиють з не надто хороших тканин, я їх шанувальниця але чим рік тим гірша якість, а ціна висока"

Це правда. Останннім часом дуже розчаровуюсь Войчиком, якість залигає бажати кращого. В ньому хіба ще хороша окрема лінія- Церемонія, але вона більше нарядна і переважно на маленьких діток.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

обираю між коламбією і просто симпатичним комбінезоном. схиляюсь більше до першої
    [​IMG] [​IMG]
    і ще, чи мав хтось олдневівську курточку таку?

14. ryzhulka blond

ryzhulka blond New Member

Що це за комбінезони? А шапочка якої фірми? Я щось схоже (шапки) бачила в Кай і Герда в Інтерсіті на Сихові.

15. olangel

olangel Well-Known Member

ми купили коламбію. На разі задоволена, бо легкий, не громіздкий і дитині легко в ньому буде, ще й підкупили штанці з флісовою жилеткою :)

16. zetta

zetta Well-Known Member

http://ritta-shop.ru/category/zimnie-kombinezony/

шапочка на фото це ручна робота, масса моделей, будь який колір ниток та помпонів, підклад -фліс.

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

це для мене теж пріоритетно, ну і крім того всі коламбіївські примочки.
    сама не люблю ходити, як колобок, і здається, дитині перший раз по снігу не дуже зручно було би в грубому одязі.

18. Улянка

Улянка Well-Known Member

А я з комбезу коламбії болото відіпрати не могла минулого року. Перед тим був Ленне 2 зими, то там болото можна було вологою губкою зняти. А в коламбії за раз знизу все обхляпала, і так не відіпралось до чистого повністтю

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а яка приблизно ціна виходить?

20. olangel

olangel Well-Known Member

ага, і я таке шукала. Ну і на собі перевірена якість :)
    ну по зовні я б так не сказала, але на практиці видно буде. Ну і в насхлопчачий варіант - темний, може сильно видно не буде :)

Статус теми:
Закрита.