Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Я вчора вже скинула замовлення на чобітки Columbia, чекаю відповіді. Будуть іти з Америки, то треба буде почекати трошки. Але за таку ціну, то можна чекати.

2. Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Дівчатка,порадьте будь-ласка,вчора побачила нову колекцію ф-ми Войчик.Комбінезон так сподобався. Хочу купити,але доці тільки 1м. і не знаю який розмір брати 68 чи 74.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я би брала 74, не меньше, бо те що він буде спочатку трішки завеликий не біда. Дитина все одно лежатиме, не ходитиме, а переважно на вулиці буде спати. То і немає різниці чи він якраз чи з запасиком, зато точно до весни він ще буде добрий.

4. Yoda

Yoda New Member

І я б так брала, коли спить чи просто сидить у візочку то і з підкоченими рукавами, штанами нормально буде. І як варіант підстраховки може бути і на наступну осінь.То залежить як дитинка виросте, бо ми один такий комбез маємо - купляла на зиму, а він і зараз трохи великий, на осінь думаю буде нормальний.

5. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Однозначно 74. В мене малий теж літній, навіть менший за вашу доцю був, бо липневий. так от носили ми його у віці 4-8 міс. Якщо на початку сезону він був трохи вільнуватий, то в кінці чуть не тріщав на малому:xaxa:.

6. Adelaida

Adelaida Active Member

Я б також брала 74. Ми минулої зими взяли Ленне 86+6 розмір, то він був добряче великий (Алісі 1 рік був перед Новим роком, зросту десь 76см). Але яка різниця, якщо вона у возику сиділа? :) Тим тепліше їй було (і то використовували раз на два тижні). Ніжки і ручки закривались повністю. Як раз сьогодні приміряли цей комбінезон, ще є трохи запасу. Так що до весни нам його вистачить :) Рахую, що цей комбез дуже вдала покупка, тим паче, що купляла на початку листопада з минулорічної колекції, по гарній знижці. :)

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

І ще допоможіть з розмірами Коламбії. Сподобались ці чобітки, замовлятиму певно з Сієри. Але вагаюсь з розміром....
    Зараз довжина ніжки 13-13,5, це 7 розмір. Брати 7 (довжина по устілці 14см) чи вже 8 (довжина по устілці 15см)? Чи то може одразу 9? о_О

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

І ми сьогодні купили Ortope. Дуже якісні, гарні, підошва мякенька. До того ж, на касі виявилось, що на другу пару розповсюджується знижка 70%. Так що взяли ще одну... Загалом дві пари взуття Ortope обійшлись у 200грн. :) Акція в них до кінця серпня.

Останнє редагування: 21 Липень 2011
  7. Лідочка

Ну взагалі то це не 7 розмір, а 5,5 - 6. В нас Ессо 21 розмір (5) то там стелька 13,5 см. А в Коламбії 7-15 см, а 8- 15,5см, так що різниця невелика. Дивіться по дитині, на скільки інтенсивно росте нога.

8. Adelaida

Adelaida Active Member

Та ось весною був 5 розмір, зараз 6. Думаю до зими буде 7 чи вже 8 :)

9. Ная

Ная Well-Known Member

а чого спішити,якшо колекція нова,ніде не дінеться,все одно нічого не економите на тому,а дитина підросте,тоді зрозуміло буде з розміром. І треба мати на увазі,шо одяг цієї фірми переважно великомірить на один розмір.
    з нашого досвіду нога в дитини росте якось періодично,якийсь час без змін,а далі швидкий ріст. На минулу зиму брала Софії взуття на початку осені,ніби розрахувала розмір 26,а вона до нього ще і дотепер не доросла,нога по довжині така ж як більш ніж півроку назад. Тому цього року зимове взуття купуватиму ближче до зими(якшо те минулорічне вже буде замале))))

10. Iryna

Iryna Well-Known Member

переміряла я доні ножку....вже має 14 см, тобто повний 22 розмір.
    маю можливість взяти дешевше зимові демари і от питання.... якого розміру... 24-25- 16 см?, бо вже маємо одні 26 розміру (приблизно по устілці 18 см) і вони скоріш за все будуть завеликі нам ще на цю зиму(((

11. Лідочка

ну якщо 25 - 16 см має, то сміло можна брати.

12. Latane

Latane Well-Known Member

Доня зараз має 78 см росту - який розмір роздільного Ленне буде добрий 80 чи 86 на всю зиму (на початку березня буде 2 рочки)? Дівчата порадьте :)

13. Лідочка

Я би брала 86. Хоч вони йдуть +6, але все таки то зараз 78 до зими вже буде мати 80 точно. А так. можливо навіть ще і слідуючу зиму походить.

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Марко теж в рік мав 77 см..тепер мо на 1-2 см більше..планую брати 86,але не ЛЕННЕ,правда..і вірю,що мо на наступний рік ще вліземо,бо то що я хочу-недешеве,тому і роздумую,як краще зробити...п.с. ще й тільки на фото бачила той комбез,а в наявності нема..треба чекати,щоб помацати....певно,за місяці 2 аж буде,нє?

і зараз шукаю Любчикові черевички-і на зиму,і на осінь..ЕККО...мо де є знижки?

15. Leila

Leila Well-Known Member

Уляночко, а чого не Ленне? вони гірші? чим? який плануєш купити?

16. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Привіт, бачила на Любінській в Інтертопі кілька моделей на осінь зі знижкою.

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В Ленне куртки як на мене мають той +6см а штанці не дуже, ми брали малій на 1,5року 86 розмір, то в куртці ходили і наступну зиму, а штанці я купувала 98 окремо і до кінця зими були нам впритик, при тому що маємо 94 зріст.

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну ні..не гірші..просто вони якісь такі,що по дизайну мені не дуже подобаються..спортивно-лижні якісь....а я цяцькані люблю...поки один з нової колекції Войцика сподобався, але їх ще нема,щоб вживу побачити..

19. Adelaida

Adelaida Active Member

Ще додатково на кожну другу пару 70%. Якщо дві пари по різних цінах, то знижка йде на дешевшу.

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

така акція була/є в Плато, а в Інтертопі до 3 серпня знижка 200 грн, якщо набереш на 500 грн.

Статус теми:
Закрита.