Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alexx

Alexx New Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

)))) Моя дитина більше мордується від того що не можна добряче по калюжах вигонитись, або якщо і набігається, то одразу до дому тре йти.... ((( бо з мокрими ногами не погуляєш. А якщо дощ цілий день, то дома застрелитись можна. Я б з радістю купила дитині гумаки, але звісно що не як основне взуття, а на годинку побігати і отримати купу насолоди то сильно ноги не запариш, але стикнулась з проблемою яку поки не можу вирішити..... і тому цілий день вдома сидимо (((. Хіба то корисніше?

2. alfochka

alfochka New Member

Я своїй малечі купляю вже 3 роки поспіль гумачки B@G і дуже задоволена .

3. Gala

Gala Well-Known Member

4. olangel

olangel Well-Known Member

Це Ви серйозно?!
    Ну дійсно, нехай дитина закатує істерики, що хоче гуляти і мама "за", але ніхто не пійде, бо погода така як сьогодні на вулиці? Або йти гуляти в кросівочках, нехай мокне? Може і дощовичками не користуватись? ;)
    Ну а як серйозно, то за цей недовгий час, що дитина в них поганяє, страшного не буде :)

5. Сяночка

Сяночка Active Member

В мене питання про h&m, хочу малому регланчики, флісову кофту і штани, і ще дещо, і шось з розмірами не надумаю. Ті позиції, що я обрала, йдуть 92 і потім здвоєний 98/104, от думаю при рості 91-92 який краще брати (враховуючи невеличкий запасик, дитина росте)

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ми до цих пір носимо реглани переважно 92 р при зрості 96 см. ті що мають в своєму складі хоч трохи спандексу дуже добре тягнуться. але джинси переважно 98р носимо.

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

а можна поцікавитись в чому ваша дитина ходить взута в таку погоду??

7. Fast

Fast Well-Known Member

Є таке. Купила більшого розміру. Може то і не дуже правильно, але ліпше ніж дома сидіти. І ще - купила ті, що без внутрішнього черевику.

8. Златка

Златка Well-Known Member

Ми минулого року мали гумачки демари - Златці зручні були, хоч і досить вільні, бо я трошки з розміром прогадала - але на швидкість її руху то не впливало :girl_wink: Брала б їх і цього року, але так як теперішній період дощів нас застав зненацька, а маємо купу погоденьок з доцьою цього тижня, то вчора купила гумачки в інтертопі - braska kids. Теж ними задоволена. Так само і як дощовиком, який колись замовляла на kiabi - утеплений флісом, супер на холодну осінню погоду.
    До речі, Alexx, підйом в гумачках браска трошки вищий, ніж в демарах.

9. kati

kati Well-Known Member

а з якого розмыру йдуть?

10. Fast

Fast Well-Known Member

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

останні наші гумачки куплені в Єврошопі за 35 грн, то вони якраз підходять на високий підйом бо в тому місці якраз досить таки широкі... може пошукайте по цих точках?

12. olangel

А десь можна поміряти/помацати ті Демари, чи тільки через нет замовляти?
    А ще хочу малому такий дощовичокhttp://new-life.in.ua/raincoat/dozhdevik-zeljonyj.html його спокійно і не тільки на комбінізончик можна вдягати :)

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

на Шуварі купа є, і на Іскрі

14. Iryna

Iryna Well-Known Member

на південному теж є

15. zetta

zetta Well-Known Member

ми такі вже прикупили

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

а наші пошуки туфель привели нас в Пелікан. Я щось і забула про цей магазин, аж сьогодні з ранку побачила в себе в гаманці (в надрах гаманця точніше) їхню картку дисконтну. Вирішили з"їздити. Не дарма. Придбали гарненькі туфельки шкіряні, всього за 265 грн (знижка була 30% бо остання пара і минулорічна колекція). Шкода, що в них завіз товару осіннього буде лише на початку вересня, якось не продумано трохи. А на хлопчиків бачила там багатенько взуття до першого вересня.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а я наші виставила на продаж, щось в нас з ними не склалось...
    Ми їх минулої зими купили, але маючи коламбію, демари так і не вдягали ні разу, тепер теж коламбію купили, а на фоні них демари щось зовсім мені перестали подобатись.

18. Osya

Osya Active Member

А де саме Демари там є?, бо щось небачила

19. olangel

а чого? Бо я вже замовила Коламбію, а Демари збиралась ближче зими

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну бо коламбія настільки універсальна що демарам поруч просто немає що робити.
    А на 0/0+ в коламбії жарко, але і демари не для цієї температури і тим більше не для слякоті ( на мою думку і для моєї дитини)...
    тому я їх продаю а хочу замість них екко чи суперфіти, на крайняк терміки B&G

Статус теми:
Закрита.