Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

на науковій і в центрі було пар півкомбезів але чи ще є не знаю, цінуправда не дивилася

2. olangel

olangel Well-Known Member

то я як раз такі і замовила, вони мені дуже практичними здались.
    я так одразу і подумала :) але хочу на гудзички ті лямки пришити, щоб можно було знімати їх як не треба.

3. mokhnatska lesia

була сьогодні на науковій, уцінених немає, є від 98 до 116 розміру для хлопчиків, але ціна не акційна від 400 до 425 грн.

4. Hanny

Hanny Active Member

А я в центрі, тільки нова колекція!!!

5. nonstop

nonstop New Member

А як ті лямки будуть в штанах Коламбія виглядати, там же штани без резинки, прямі. Хіба під штаниною є резинка, якана чобіт натягується, то до неї можна пришити

6. arkka

arkka Well-Known Member

я теж так думала але щось я вже на тих американських сайтах неможу знайти такого комбеза нашого розміру. Там ще була класна колекція з двосторонніми куртками... але нажаль на розпродажах вже теж нема потрібного розміру. Вчора на кідстафі надибала Рейму минулорічну колекцію, по дуже класних цінах!!! Якщо ще буде 80розмір, то певно візьму :girl_tender:

7. nonstop

nonstop New Member

Часом не зауважтли, чи привезли шапки зимові Ленне?? Бо в центрі тільки панамки)))

8. olangel

ну на скыльки я розумію, то там йде під штаниною ще одна штанинка з резиночкою...
    а приїде наступного тижня костюм до нас от і точно буду знати, що до чого, от і відпишу...
    ми як раз такий і замовили)

9. mokhnatska lesia

ні, сьогодні до обіду ще не було

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

всьо про зиму, про зиму:)
    а ми прикупили осінній беретик на джимборі
    у Софійки мода на червоне, будем мати осінню трускавочку)

11. Adelaida

Adelaida Active Member

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дівчата, підкажіть, будь-ласка, де можна купити нормальні шкіряні туфлі для дівчинки-першокласниці??? (Антошка не підходить, ібо ціни ну шалені просто!)
    Раніше купували взуття в Карапузі і в інших таких магазинчиках, але в ниш саме шкільно немає, тільки для дошкільнят. Обходили всі магазини в себе в районі і нічого путнього не знайшли. Чомусь більшість продавців завіряє, що туфлі за 150 грн 100% шкіряні, і устілка в них шкіряна, і все таке супер-мупер! А смердить те взуття жахливо!
    Нехочеться витрачати час на об"їзд базарів, бо зазделегідь уявляю, що там та сама китайська "польща", що й в нас на районі.
    Підкажіть де ви купуєте.

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як я вас розумію, вчора, пів дня витратили на пошуки туфлів для Юсті. З "Антошки" почали, нею і закінчили, я думала,що у них дорого, але після кількох магазинів на Південному, я зрозуміла, що це далеко не так.
    Купили ось такі, дуже мені сподобались, а головне і Юстинці.

Тепер у пошуках кросівок :girl_in_dreams:.

14. LuBimaya

LuBimaya New Member

Ми теж такі бачили, але хочемо однотонні і бажано матові.

Щодо кросівок, купили на Сихові на тому величезному базарі (не знаю як він називається, бо була там вперше) за 140 грн оригінальні Кларкс новюсінькі, повністю шкіряні, пінка, легенькі, гнучкі, з супінатором і твердим заднічком. Те, що треба для ф-ри.

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

дівчата, організовую СП одягу з Тайланду, гляньте, може кому щось треба,а то збираємо ростовки і ще є вільні речі)))

18. Adelaida

Adelaida Active Member

Дівчата, а зорієнтуйте мене по гумачкам, будь ласка. В нас Демари, але щось я ними не дуже задоволена. В нас розмір 22-23, в малої зараз 23, але у внутрішньому черевичку ніжці замало місця, т.т. треба вдягати без нього, а так ніжки замерзають. А розмір 24-25 ще точно буде завеликий.

19. olangel

А я так хотіла під зелений дощовичок малому замовити зелені крокодилячі Демари(((
    А, що саме не так?

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а яка в тебе модель?

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

ми купили лора ешлі
    прочитала в неті непогані відгуки і замовила з 6пм (вартість сайту 13 доларів)
    ще не прийшли, прийдуть напишу відгук

а ше ми замовили комбінезон - дощовик Софії з кунди роздільний - то якраз разом буде для дощової погоди, а то джинси вічно мокрі до колін

або замов з джиму - теж незлі відгуки

Статус теми:
Закрита.