Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

і я думку гадаю: пальто зимове чи комбінезон. Таки комбінезон ;)
    У Насті були тільки Войцековські, притензії до них у мене жодної. Легкі, навіть повітряні я б сказала, не промокають, перуться супер, сохнуть лічені секунди. Я не мацала Ленне ніколи. Дівчатка, хто мені може порівняти ВОЙЦЕК і ЛЕННЕ?

2. Olenya

Olenya Active Member

Можливо Ленне здається громіздким через те, що надворі літо)
    Ми маєм не пальто, а подовжену курточку, чуть-чуть нижче дупці, то якщо розмір в розмір, то зовсім воно не громіздке і дуже легке. Але то в нас минулорічна колекція, можливо цьогорічна інша.

3. Сяночка

Сяночка Active Member

до 98 розміру йдуть комплектом, потім окремо куртки і штани

4. silvia

silvia Well-Known Member

допоможіть розібратись, може завчасно але все ж треба пошукати...
    нам 6 міс у жовтні, 9 міс. у січні , який верхній одяг мені треба мати? 68 р. осінній і два зимових 74 і 80... ?? на зиму аж 2 темплих комбези?

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

нашо?
    80 на 9 місяців - то забагато, здається. моя дитина аж тепер так має.
    74 має вистачити з головою.
    але я в таких розмірах мало розуміюсь, в нас все в місяцях пише :).

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

То варто дивитись по дитині, але здається мені, що 80 розмір буде задуже. Ну і дитинка ще не ходить, відповідно не брудниться. То нащо два теплих комбези?

7. kati

kati Well-Known Member

на осінь так,68- вистачить повністю.
    а на зиму 74 -не більше.Хіба у вас дитинка дуже крупна.
    Нам 1.4, 8800ваги, ми дрібні, то 80 розмір нам ще великуватий..а я теж на зиму 86 накупила...подивимось чи доростем))

І два комбези вам точно не треба, дитина ще навіть,скоріш за все,не ходитеме- суцільного комбезу вистачить

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

для меншого-супер варіант, сама минулого року брала войцек, через легкість іповітряність:) Але старшій дитині я б не брала, надто вже тканина делікатна зверху.
    Ленне набагто цупкіші.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

залежно яка дитина...
    Юля наша в 6 місяців була 71см, в 9 же у нас був скорше 80 розмір ніж 74, хоча як яка річ....
    Андрюша в свій майже місяць 62 розмір носить і то в сам раз, без запасу ( Юля для порівняння такий розмір носила в 2,5 міс)
    Так що маємо на зиму суцільний ленне 74 розміру, але він реально 80 розміру бо йде 74+6. А зимою якраз буде пів року ну і там далі до потепління якраз думаю його відносимо.
    А ще на нексті замовила комбезик, але він полегше ніж ленне, на осінь-єврозиму, то також 6-9 місяців розмір брала.

9. silvia

silvia Well-Known Member

а що значить оте 74 + 6....

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

що розмір но бірці 74, але великомірить ще на розмір, і відповідно фактично має розмір 80.

11. olangel

olangel Well-Known Member

А хтось щось може сказат про взуття фірми "ШагоВіта" ?

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Бялоруси - валєнкі і всякоє такоє... :)
    на стафі багато їх пропозицій
    моя думка - це білоруський аналог котофея

13. olangel

хє хє..я поки початківець у цьому)))
    просто на зиму думала брати якісь коламбія/екко/суперфіти, щоб ходити і Демари, так, для санок/візочка, але наткнулась на Шаговіта і думаю, може то на заміну Демарам...чи не варто?

14. nonstop

nonstop New Member

Нащо вам 2 пари зимового взуття??? Якщо купите Екко, то їх з головою вистачить. Моя думка. Ми вже 2 зими підряд купуємо черевики Екко, і все. Нащо більше? Вони не промокають, не холодно, сенсу не бачу в ще одних, тим більше, що в них комфортно і при +5 і при - 20.
    Дякую, дівчаткам, що відписались про Ленне в Антошці:girl_in_love:
    Сьогодні купила малій костюм, такий як хотіла, рада як слоненя!!!!
    До речі, на них вже величезний попит, поки я міряла на малу костюм, то за мною вже двоє бажаючих було взяти цей костюмчик)))

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Які параметри дитини і який розмір взяли? Я теж сьогодні міряла і заплуталася остаточно. Мала зараз має орієнтовно сантиметрів 76-77. Поміряла 80 розмір, курточки прикриває дупцю, рукавчики довгуваті (ну то таке), ширина зараз якраз трохи завелика. Поміряла 86, довжина курточки відповідно трохи вище колінка, рукави як на мене надто довгі, по ширині не дуже від 80 відрізняється:girl_in_dreams: Що то робити? Якщо взяти 80, то не буде їй на кінець зими вузька куртка? Але той 86 як мішок на ній через довжину. А так якщо приміряти, то довжина штанів на 2-3 см хіба більша в 86 розміру.

З приємного: купили демісезонну курточку Reima за 285 грн. Така класна, що ну, була одна тільки і розмір наш.

16. nonstop

nonstop New Member

на 100 см зросту взяла 104р. 110 навіть не розглядала, бо втопилася би в ньому))
    В 104 рукава довгі, майже повністю закривають руку, довжина куртки прикриває попу якраз. По ширині курточка нормальна абсолютно, хоч мала в мене крупненька досить і пузік добрий має

17. olangel

та бо думаю, що як сидіти в візочку, санчатах нерухомо, то думаю буде холодно(мені особисто дуже холодно в моїх коламбії) тому і хочу щось на хутрі ще.

18. nonstop

nonstop New Member

В мене дівчинка не дуже рухалась взимку, навіть любила собі присісти на коліна і лопатою сніг колупати))) і хоч би що, ноги були теплі, при чому ніколи не вдягала додаткової шкарпетки. Прості звичайні колготи. Ви в санчата посадите, мабуть, в якийсь конверт на овчині, чи хоча б коциком замотаєте, то не має бути зимно. Коламбії не мали, Суперфітів також, перша наша зима наступила в 8 міс, то мали лиш такі пінетки на хутрі Ленне, бо мала ще не ходила, а вже наступні дві зими в Екко, нарікань не маю, цієї планую також їх купувати

19. Olenya

Olenya Active Member

Дівчата, хто де бачив зимові чобітки Еко, чи Суперфіти за помірними цінами(розпродажними)?

20. Milka

Milka Moderator

Дівчата, потрібна ваша порада, точніше відгуки про шапки-шльомики Ленне. Я минулого року купувала рейму то мені не сподобалось....коли мала повертала голову вушка залишались без шапки. Брала на розмір меншу, так як радять, і вона була досить в обтяжку. Як щодо ленне, одні кажуть що це теж саме що рейма.

Статус теми:
Закрита.