Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Adelaida

Adelaida Active Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Я думаю, що роздільний варіант кращий. В той же магазин зайти чи швиденько в туалет сходити. А якщо є можливість, я би брала два комбінезони. :) Суцільний поганяти десь, на санчатах поїздити, і роздільний для решти випадків.
    У нас наразі минулорічний роздільний Коламбія 3Т і суцільний Коламбія 4Т. Сподіваюсь, роздільного вистачить до кінця зими.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я трохи неправильно висловилась. Теж однозначно хочу роздільний, але курточку краще не подовжену чи таким пальтішком майже до колін чи за коліна?

3. natorella

natorella Well-Known Member

моєму 11 місяців буде на днях

4. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ми в свій час в листопаді мали 1рочок, відповідно попереду була зима, так маляві вже в цей вік купили зимові чобітки.:girl_yes: Вона в нас швидко пішла( 10міс), і в зимовий період просно гонила:girl_claping:

5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Дівчата- мами донечок, прошу поради-приглянувся мені комбінезон КІКО для донечки (взимку буде 6 років,ріст 122), але я щось вагаюсь -один маємо з минулого року..чи є потреба у купівлі ще одного ,чи краще пальто до колін?Ціна комбінезона і пальта майже однакова..

6. Adelaida

Adelaida Active Member

Як на мене, головне, щоб дупця була прикрита :)
    Таке пальто маєш на увазі (справа)? Для своєї дитини я б такого ще не брала, здається загроміздким буде разом із штанятами на 2,5-3 рочки.
    А от варіант зліва мені дуже подобається :)

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

:girl_yes2::girl_yes2::girl_yes2: Якраз такого плану. Воно було б добре на не дуже холодну погоду до якоїсь спіднички або звичайних чи утеплених штанів. А от до штанів від комбеза таке пальто дійсно загроміздке.

8. Златка

Златка Well-Known Member

Саме так, Златка в леннівському пальті відходила цілу зиму - чоботи практично до колін і спіднички в теплішу погоду, звичайні вельвети утеплені в холоднішу. Взимку їй власне виповнилось 3 рочки. Було зручно. Ну але на санки в нас був суцільний комбез.

9. Oksamyt

Oksamyt New Member

я шукаю свому ,бо він вже так гонить по площадці, що не думаю, що зима буде для нього перешкодую в бажанні потопоти, але звісно це індивідуально.

10. kati

kati Well-Known Member

Приїхали обувки моїм пацанятам.
    Вже перевірені Страйт райт для Дімки і крокси

[​IMG][​IMG]

А Саші отакі кроси найк

11. Holly

Holly Moderator

Я би обрала пальто
    Моя Яринка з 3 років без комбінезонів. Тепла зимова куртка + утеплені вельветки/джинси. В комбінезоні їй було не зручно, та й не хотіла вона тих комбінезонів.

12. Owlet

Owlet New Member

Ми брали минулої зими Лене роздільний 92розм на наші 89см був трохи великуватий,а зараз приміряю на 96см він сидить ідеально,до зими побачим)))

13. nonstop

nonstop New Member

Хто знає, коли в Антошці буде нова колекція Ленне?

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в антошці на науковій вже частково є нова колекція, дівчачі курточки/пальтішка, хлопчачі комбінезони-комплекти.

15. Romanivna

Romanivna New Member

в центрі є багато нового

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

на Науковій купа - нині були вранці

з розпродажу запамятала 62й дівочий суцільний ленне осінній 179,60 грн (нажаль, Марті малий буде, а 68-го нема і 86й фіолетовий дівчачий роздільний осінній ленне 525 грн (на Софію малий, 92-го і 98-го ма:girl_cray:)

Словом, фарту нема:) а ціна 179,60 грн то просто мЕчта:)

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

дивилась нині на ті пальта
    вони дуууууже громіздкі, може інших фірм інакші, Софія би змучилась таку ношу нести на собі
    у Тоні минулого року була куртка-пальто польської фірми чи то Маріквіта чи Дадак, то воно таке важке не було, а то і дуже дуте і таке враження, що дитина в ньому буде неповоротка. Така моя думка.

17. Сяночка

Сяночка Active Member

а такого плану є вже моделі ? яка ціна [​IMG]

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

є, ціни не памятаю

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

є такі комбезики, я ще зауважила що якраз такі як ви з Уляночкою обговорювали.
    Але здається що там висіли такі куркти а штани до них окремо, бо ж вони не йдуть комплектом. Курток ціна була в межах 700-850 грн, не скажу точно, щоб не збрехати.

20. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Нам в листопаді було 11 місяців, ходили ліише за ручку, то ми вже купляли чобітки. Малий в колясці часто сидів, інколи несли на руках, то чобітки були одягнені на нозях.

Статус теми:
Закрита.