Одеса і область - відпочинок

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Latane, 26 Травень 2014.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@pulpa до пляжу сходи)))) ті сходи довго загадуватиму )) в нас одні були з візочком , то той возик хіба носили верх вниз) загалом 10-15 хв. То з перепочинком на лавочці )
    На самому пляжі є два кіоска, біля пляжу база фенікс має продуктовий магазин. А також якщо до моря лицем і по пляжі йти наліво, то досить багато магазинчиків. З розваг - на лісотехніку кожен вечір щось було. Діти концерти робили, змагання. Потім дискотека. Є кафе на базі . Є мультимедійний зал))) там більярд , комп’ютери і Тд. В селі є базар . Ми там час від часу ходили . Є аптеки , піцерії і навіть перукарня) ближче до кінця пляжу надувні гірки і батути. Ну і приїжджають банани, тарілки і Тд.

• Подобається Подобається x 1
  2. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в колибі можна задихнутись. І там ніби вони на багато ліжок.Біля нас сусіди розказували, що їх знайомі мали 4 місця в колибі. Заїхали, там 6 ліжок. То їм ще двох взагалі чужих людей підселили. Туалета та душа там нема. Тільки загальні на вулиці.

3. algo

трохи Вам ілюстрацій з моря))
    IMG_6292.JPG IMG_6263.JPG IMG_6128.jpg IMG_6176.JPG
    --- дописи об"єднано, 13 Лютий 2019 ---
    на другому фото ті сходи)) до кінця ми вже згадували їх незлим тихим словом)) о, перерахувала, нас було 8 сімей)))

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Цікавлять відгуки про бази-приватний сектор ст. Сонячна, Затока. Ціна-умови?

5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

компанія у вас дійсно крута була:pleasantry:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  6. pulpa

pulpa Well-Known Member

Виба
    Вибачайте,що так багато питань,але маємо до кінця тижня дати відповідь чи бронювати,а шашлик є де посмажити?

7. algo

@pulpa так, біля кожного будинка є столики , лавочки . Але мангал або везти свій або бронювати біля кафе - там здають в оренду . Питайте, не встидайтесь ))) м`ясо ми брали на тому базарчику . Досить хороше. Ще хлопці рибу їздили ловити ( на човні, навіть таку послугу місцеві надають ) то ми ще уху варили
    --- дописи об"єднано, 13 Лютий 2019 ---
    А, ну і врахуйте що там недалеко впадає в море річка . І вода Не є такою прозорою як наприклад в Коблево. Вона досить мутнувата

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми теж були позаминулого літа. на початку червня.жили в окремому будиночку,тому що біля їдальні.одноповерховому.
    всередині не жарко, є холодильник, душ/туалет в номері. було чисто, бо 1й заїзд:girl_crazy:але СОВОК. все стареньке, пошарпане.
    харчування класична їдальня і досить невеликі порції.
    пляж був чистий, але вже під кінець нашого заїзду стало зрозуміло, що його і дорогу(сходи і стежку)до моря не прибирають-стало брудно, багато сміття.
    море було прохолодне.
    більше туди не хочу, хіба якщо треба ДУЖЕ економ варіант.

9. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Ми влітку відпочивали на станціі сонячна, база солнечная позитив, то загалом дуже заловолені. Чисто велика загороджена територія, дитячий майданчик та аніматор! Загалом ми дуже задоволені можливо цього року поідемо знову туди. В них є сайт, можете собі глянути.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Ну дивіться, заходите в Google maps і там є більшість баз відразу з посиланням на їхні сайти, там і ціни є, і не дивіться що більшість цін нібито на 2018, в 2019 суттєво нічого не зміниться, а якщо десь зараз бронювати, то ці ціни і є актуальні. Відгуки там теж є, а також додаткові фото туристів.

• Подобається Подобається x 2
  11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Останнє редагування: 14 Лютий 2019
  12. Orman

Orman Модератор-бомба

Я от як читаю, то так пасувало би ще мені доплатити (не копійки) щоб я на такі умови погодилася, ще й з дітьми. Я краще у Львові буду сидіти і в Румбамбар кататись. Без мурах і сміття.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Kandya

Kandya Well-Known Member

На базі близько тисячі людей одночасно, плюс дитячий табір. Там немає аж такого свинства. Скромно. Так, прибирання немає в номерах, але вулицю прибирають, територія в трояндах, деревах, альтанки є майже повсюди. То що, ті хто туди їдуть - а це десятки тисяч чоловік за літо якісь третьосортні чи меншовартісні, бо обрали море, а не Румбамбар?
    Це було літо 2017, то за людину в двомісному номері коштувало 330 з харчуванням (але підкупляло те, що в двомісному номері три ліжка і спокійно можна брати 1-2 дитини і не платити за ліжко, лише, при потребі, докупити харчування. У нас був 4-місний номер (але 6 ліжок), то взагалі доба з харчуванням за одного 270 гривень.

Ок, тепер по темі. Хто був у пансіонат "Бриз" в Затоці? Бо на турфірмі мені казали, що там так класно, басейн, анімація, їжа, територія, перша лінія (ну і не дешево). А відгуки жахливі...

Причому у тих жахливих відгуках хвалять базу "Гірський орел" на Лиманській . Може хтось був у "Орлі"?
    --- дописи об"єднано, 14 Лютий 2019 ---
    Ми були заїзд перед вами, то нам розповідали, що колиби по путівкам не йдуть .То для студентів -- 50 гривень з особи і все було заброньовано

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Починається
    Людина написала про себе, про свої пріоритети, не згадуючи нікого. Це Ви порівнюєте і впадаєте в ...
    Кожен вибирає за свої гроші свої умови.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

Категорично незгідна. Поки люди будуть їздити в гадюшники, доти гадюшники будуть існувати. Може бути мала площа і не нові меблі. Але чисто і полагоджено має бути обов‘язково - це просто людське ставлення. За будь-які гроші.

Коли Крим віджали то все решта Чорноморське узбережжя билось п‘ятеою В груди, що створять хороші умови для туристів. Ага щаз.

За однакові гроші в Болгарії завжди краще ніж в Затоці. Тому аргумент «скільки заплатили, на стільки і відпочили» не працює.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

теж ніколи цього не розуміла( порівняння з Болгарією.
    не знаю що там аж так краще, наприклад для сімії - яка не може витримати з 2-ма дітьми калатання 24 години в автобусі?
    а в затоку заїде 1 ніч спання в поїзді. чи на авто за 8 годин.

і море до речі те саме ЧОРНЕ)) і в Болгарії воно в сезон теж люксично цвіте))))
    но але єдине АЛЕ - в затоці з харчуванням включеним у путівку - в сезон-ціни не прийнятні і не вартують того.
    в болгарії - з харчуванням в сезон -ціни теж не мед. тому там всі готують.
    тому хто розставляє пріорітети - дорога, не готувати і може поступитися сезоном на червень чи 2 половину серпня -той найде і в Затоці.

• Подобається Подобається x 3
  17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Якщо загалом. А коли говорити в межах України, то цілком.
    Я, власне, такої ж думки. Але, кожен вибире своє з тих, чи інших причин.

18. algo

Ой дівчата , розвели тут ))) ще раз напишу - ми їхали заради компанії ) гроші не скажу що супер малі , але доступно . Вибирали так щоб всім підходило. По умовах так, то був одне з ненайкращих місць, мягко говорячи. Але по враженнях і спогадах - чудово . Та дорога - (мм викупляти вагон на уз))) ті вечірні посиділки ... воно того вартувало. Так закордон в рази краще , але в основному закордон ми їдемо самі , сім’єю . А тут були інші пріоритети )

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

То номер хоч з вигодами чи без?
    Про то і йдеться, за такі умови то є дуже задорого(((
    Але вірю що гарно відпочили;)
    Для сімей з дітьми то просто капці:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 14 Лютий 2019
  20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Для мене було б краще жити в приватному секторі, де господарі дійсно дбають про своїх гостей, за ціною 80-100 грн з дорослого з вигодами, готувати самому - отут можна дійсно зекономити і дозволити собі вивезти дітей на море, аніж платити поза 1000 грн/добу за ось таку базу як в Рибаківці...
    Мені дивно як при таких умовах ніхто не труїться в тих ідальнях.