Одеса і область - відпочинок

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Latane, 26 Травень 2014.

1. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Ми завжди без машини і шукаємо на місці - я з малою сиджу в кафешці/на площадці, а чоловік шукає житло, знаходить 2-3 підходящих варіанти і ми вже тоді йдемо дивитися всі разом, або ще як варіант забронювати якийсь готель на добу і пошукати собі щось за цей час, але тоді втрачається день відпочинку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

3. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Подобається Подобається x 1
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

@Jusi,насправді все не так важко,як може видаватися. З багатьох разів відпочинку на рідних морях ,ми організований мали лічені рази. Всі інші- шукали на місці і ні разу більше години на пошуки чудового варіанту не йшло. Причому у високий сезон. А поки були без дітей,то взагалі ні разу наперід не бронювали ніде. Навіть якщо без авто були. Одну людину залишається на сумках,інший оглядає варіаньи. Знаходить підходящий, оглядають обоє. Направду завжди знаходилися прекрасні варіанти за хорошу ціну. Бронювання в неті, на жаль, не завжди відповідає дійсності заявленого і виставленого.І тоді на місці все - рівно доводиться шукаьи щось інше

• Подобається Подобається x 2
  5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

@сніжна, візьму до уваги. А то чомусь думалось, як не спланується, то вже кінець світу. До речі, як у Затоці з банкоматами?

6. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

залежить в якій частині Затоки: якщо після мосту то лише Приватбанк(, перед мостом є Укрексімбанк, доречі в Приваті мені давало знімати лише по 200грн за одну операцію і кожен раз німало комісію бо в мене картка не Привату(

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Arika

Arika Well-Known Member

А Ви коли їдете чи вже поїхали??? Відпишіться, що знайшли, чи на місці чи через нет, бо теж цікавлюся..........

8. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Ми вже в Лебедівці, шукала через нет, знайшла помешкання на двох в приватному секторі, 600 грн за номер, з хорошими умовами, душ та туалет в номері, кухня загальна на 3 кімнати, але наступного разу шукала б на місці, бо можна знайти аналогічне житло дешевше... В загальному море чисте, людей на пляжі не дуже багато, доволі комфортний та спокійний відпочинок, нам сподобалося, але для любителів дискотек та атракціонів розваг небагато.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Kandya

Kandya Well-Known Member

А де там приватний сектор? Туди, де "Одісей" -- ближче до Жемчужини і коси? Чи при самому в"їзді в Лебедівку? Бо я хіба на "Енергетику" і "Рів"єрі" жила -- то і не бачила того "часного"

10. Arika

Arika Well-Known Member

Є варіанти житла, які в неті не зазначені? На скільки дешевше можна знайти ніж Ви зняли? Медузи є?
    П.С. Бажаю гарного відпочинку ;)

11. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Ми поселилися в приватному секторі при в'їзді в Лебедівку, справа від асфальтованої дороги, бази відпочинку знаходяться зліва, ближче до моря. Біля "Жемчужини" також є приватний сектор, але умови там на перший погляд гірші. Приватний сектор справа від дороги - це в основному новобудови, деякі тільки цього року вперше приймають відпочиваючих, деякі - ще будуються.

12. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Так, варіанти є, я шукала на тому сайті Курорт Лебедевка - Недорогой отдых на Черноморском побережье Украины., варіантів житла більше, ніж зазначено тут на карті, можна знайти житло з такими умовами і за 500 грн, після важкої дороги не хотілося щось інше шукати... Медуз не бачили, не знаю взагалі чи вони тут бувають у великих кількостях, бо ми тут вперше :connie_pull-pigtail. Єдина маленька незручність - маленькі кусючі мушки, які активізуються ввечері, москітні сітки на вікнах не допомагають :girl_cray:, але взагалом враження хороші. Ну і якщо порівнювати сервіс в Карпатах, Закарпатті - то за ті ж самі гроші там рівень вищий, ніж на Одещині.
    Дякую :girl_smile:

13. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну насправді для Лебедівки і 500 гривень -- дуже великі гроші. А 700 -- то ващє) Це дешевий курорт і туди не їдуть за комфортом, а їдуть за морем. А воно там класне))) Медузи є серпні. Завжди і багато. Я була у Лебедівці тричі: у червні, липні і серпні. Мій чоловік там був трохи більше разів, а його тітка -- все життя туди їздила, бо "Енергетик" -- база від їхньої роботи. Тому в серпні завжди є медузи.

То від ваших будинків трохи до моря далеко( Мені потрібна перша лінія, бо мій чоловік -- естет))), і діти в нього -- вони не можуть попісяти ні в море, ні під стінкою -- біжать додому. Тому дім мусе бути близько) А ви там ще гляньте в "Дубову рощу" (тільки вона після смерті Іван Іванича якось тепер по іншому називається) -- кажуть там класно.

І щодо мушок-комарів -- то вічна проблема. Купуйте собі щось і щось на себе пшикайте. Бо я і діти були всі покусані, бо я боялась пшикатись. То ми ввечері на вулиці посидіти не могли -- лише на закритій веранді. А сусіди приїхали, напшикались -- і по півночі надворі сиділи, вони взагалі їли тільки на вулиці -- бо що то за прикол приїхати на курорт і в хаті сидіти?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

СЭС не рекомендует купаться на пяти курортах Одесской обл. из-за повышенного содержания кишечной палочки
    Купаться не рекомендуют на пляжах в селе Грибовка, Затока, Сергеевка, Курортное и Большая Балабановка в Одесской области. Об этом сообщила завотделом организации санитарно-гигиенического исследования СЭС Елена Варецкая в эфире телеканала "112 Украина".

Врачи брали пробы морской воды на пляжах в Одесской области - и там нашли повышенное содержание кишечной палочки.

"По пяти районах области было отобрано 78 проб морской воды, из низ 10 проб положительные. Мы не рекомендуем купание и морское водопользование в селе Грибовка на пляжах Белгород-Днестровского района в Затоке, центральный район, Сергеевке, в Курортном селе и в селе Большая Балабановка", - сказала Елена Варецкая.

Отметим, по данным СЭС, купаться на пляжах в Одессе вполне безопасно - 60 проб, отобранных на пляжах города, показали норму.

Очередной сбор материала проведут в понедельник.

• Інформативно Інформативно x 3
  15. Arika

Arika Well-Known Member

Дівчата, а що скажете за Санжейку? Якщо порівняти Санжейку і Лебедівку????? Краєвиди схожі....

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

ми теж збираємось на Одещину в кінці липня
    поки в ступорі куди поїхати, бронювати однозначно не будемо, але з дитиною хотілося б не прогадати з морем хоча б

хто приїхав чи там зараз - порадьте щось

17. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

цікаво яка ситуація зараз з кишковою паличкою :girl_sad:

18. Arika

Arika Well-Known Member

Подруга вже тиждень в Затоці. Дзвонила на днях їй, каже класно, відпочивають. Я їй нічого не казала про палочку (не хотіла лякати) та й вона нічого сама не казала (не знаю чи взагалі в курсі вона). Я думаю все одно купа людей їде, купаються, відпочивають, тим більше Затока - найпопулярніший курорт!

19. Harmony

Harmony Member

Дівчата, підкажіть яка вартість квитка зі Львова до Одеси поїзд плацкарт?

20. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member