Одеса і область - відпочинок

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Latane, 26 Травень 2014.

1. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Щодо квитків - станом на сьогодні - на 15-17 серпня є залишки квитків на Одесу. По 10-30-40 місць розкиданих по цілому поїзді. Можете зайти на сайт і подивииися. Ціни там дуже попідносили , імхо.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

липень-серпень це стандартні місяц, коли багато відпочиваючих із дітьми,і, відповідно, найбільш сприятливі умови для розповсюдження інфекцій. Кишкові інфекції не лише через воду. Це ж ротавіруска, яка повітряно-крапельним іде. Як і інші літні інфекції. Про ротавірус у Затоці не у курсі, але от хто звідти зараз уже повернувся, то приїжджають із вірусними ангінами, вірусними ларингітами. Знайома із дитиною встигли там побувати у місцевій лікарні, і там з такими симптомами по швидкій пару штук в день привозили. Причому , що дітей, що дорослих. Але зараз і скупчення народу починається найбільше. Відповідно, усі повітряно-крапельні інфекції мають сприятливі умови для розмноження: багато людей, багато дітей, прогріте , не зовсім чисте море, не зовсім чисті пляжі, спека, обмін через громадські заклади харчування...

Якщо хто планує відпочинок із дітьми, то краще розглянути більш "глухі "варіанти (Санжейка, Грибовка, Курортне...). Чим менше людей, чим глухіший курорт- тим менший ризик.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Jusi

Jusi Ловець емоцій

В суботу їду у Затоку :sad: Що порадите, які методи, щоб уберегти себе? :cry:

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Arika

Arika Well-Known Member

А можна детальнішу інформацію про "Енергетик"? Скільки платила за будиночок? На скільки місць будиночок? Як там з приготуванням їжі? Не дуже спекотно в будиночках? Харчування на Енергетику брала? Скільки коштує?

То за скільки місць? Що є в такому будиночку?

Може тоді рано-ранесенько виїхати, приїхати в Умань, погуляти там, переночувати десь в тих краях, а потім на другий ранок знов з ранечку виїхати до моря???? Я би напевно так собі планувала, але то поки що тільки мої мрії :girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не розумію чому от в тому напрямку, Іллічівськ, і Затока особливо, постійно проблеми
    не памятаю скілкьи разів була в Рибаківці, точно більше десяти, вперше в 2 роки, завжди липень-серпень і все було гуд
    при тому які там умови особливі, совдепія від А до Я, часами було геть брудно, і пляж і вода, але єдине що - завжди людей помірно, бо при повній наповненості баз - всім вистачало місця, хоч палатку розкладай
    а от разок поїхали за Затоку, жили фактично на приватній віллі біля дикого пляжу, людей мало, і така ентеровіруска, що вже мало не до галюцинацій дійшло (але грішимо на фрукти, які певно треба було кипятком обдати)

• Інформативно Інформативно x 2
  7. сніжна

Це вірусні інфекціі, тому можливий і повітряно- крапельний шлях. Брудні овочі- фрукти, несвіжі продукти- це в основному бактерів. Що теж нерідко. Але ентеровіруски мають і простіший шлях. Тому швидко поширюються у масових місцях,яктми є популярні курорти
    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2016 ---
    @Багіра вода. Білгород + Дністровський р- н має часто проблеми зі старою каналізацією. Стоки йдуть у море. Чорне море через низьку соленість води погано самоочищається. Бактеріі + віруси мають тут хороші умови. Затока - одна з перших під удар попадає

8. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Радила б вже починати пити пробіотики. Ентерожерміну наприклад. І мати з собою ніфуроксазид, регідрон, смекту і т.д.
    Бо навіть тут в Чорноморську не всі ліки є. За хуману електроліт навіть не чули. Добре що мала регідрон і зі шмріца всю ніч малого по краплі відпоювала. За 2 дні вже хворі були і чоловіе і чтарший син. Сама пила адсорбенти майже постійно, то окрім неприємних відчуттів в животі нічого не мала. А так у всіх рвота і діарея. Жалкую що всі не приймали адсорбенти . А малому однозначно треба було перд морем пробіртики попити бо має слабке місце.

• Корисно Корисно x 2
  9. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

хтось має контакти ?збираю зі всіх джерел)

10. сніжна

--- дописи об"єднано, 5 Липень 2016 ---

Останнє редагування: 5 Липень 2016
  11. Kandya

Kandya Well-Known Member

В будиночку 3 кімнати, і така шкляна прибудова-кухня-веранда, коридор і санвузол (він зроблений із четвертої кімнати, тому порівняно із квартирним -- дуже великикй). Кондиціонер, холодильник, телевізор, бойлер (тому вода холодна-гаряча цілодобово). Все чисте-пофарбоване, але все ж ближче, значно ближче до совдепії, ніж до якогось там Євро.

Нам минулого року казали, що беруть гроші лише за будинок -- а поселятись може скільки хоче народу. Загалом там у одній кімнаті 3 ліжка, у іншій 2, а в третій -- двоспальне. І на кухні великий мякий куток на якому легко можна спати. Тобто маємо 8 спальних місць. але якщо приїде більше народу (компашка якась велика) і буде згодна спати на підлозі -- то місця вистачить багатьом. Готувати їсти немає де. Тобто кухня є (умивальник, шафки, посуд, стіл, холодильник), а готувати -- немає, бо, кажуть, електричну плитку проводка не витримає. Я брала з дому мультиварку. Сказали за кожну добу доплатити10 гривень). То минулого року ми були, тоді будинок коштував 500 гривень. То 5000 тисяч взяли, а від якихось 100 гривень їм прям от зовсім добре стало. Ну але то таке.

Територія гарна. Як на мене, на Енергетику одна із найкращих територій, бо база велика. Дерева, майданчики, квіти. Але цих тіпа-віп-будиночків там лише три у липні минулого року було. Але вони доробляли ще кілька. Тому в них не так вже й легко потрапити.

Зате на території купа будиночків дерев"янних без удобств. Було по 50 гривень: 2-3 місні кімнатки, тумбочка, стіл, крісло.... Туалет на вулиці і душ теж. Гаряча вода в душі по годинам -- ввечері з 7 до 9, вранці не знаю.

• Корисно Корисно x 1
  12. сніжна

Останнє редагування: 5 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  13. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

чи реально знайти на місці житло в Лебедівці? Обдзвонила купу помешкань і все зайнято(((

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

з умовами -- важко, більшість все ж зарезервовано. А прості будиночки -- то купа було минулого року по 40-50 гривень із людини. База "Енергетик", "Нива", "Волна", "Рів"єра" -- шукайте в неті, телефони є. А ви на які дзвонили?

15. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Хотілося б житло з умовами, обдзвонила "Енергетик", "Одіссей" і декілька приватних будинків відпочинку. Єдине, що вдалося знайти з умовами - 700 грн за двохмісний номер, але розраховуємо вкластися в 500 грн.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

цього року??
    ми двічі були в червні. живі здорові, без клопотів.

• Подобається Подобається x 3
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Минулого, серпень, і я швидше думаю на їжу чи пиття, я ж не мала дитина, що ниряла чи води в морі ковтнула

18. slio

slio Member

Дякую. Точно не буду пересилати ніяких завдатків. Перечитала купу цьогорічної інформації, то море людей так обдурюють. Мій знайомий хотів в Затоці забронювати . Чоловік, що давав оголошення, сказав, що треба вислати завдаток. Мій знайомий сказав, що його друзі саме відпочивають в Затоці і можуть привезти завдаток і одразу подивитись будинок. Так той чоловік (котрий нібито здавав будинок) відразу виключив телефон і видалив оголошення з сайту.

• Інформативно Інформативно x 3
  19. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Якщо Ви на машині, то без проблем. Але якщо ні, то ходити з сумками від хати до хати не дуже прикольно. Я вже третій рік даю завдатки і поки що усе добре :girl_smile: