Одеса і область - відпочинок

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Latane, 26 Травень 2014.

1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Щодо Тернополя вже відповіли, все одно краще на Тернопільську трасу, аніж такий зайвий кілометраж через Київську.
    Ми завжди так плануємо дорогу, щоб Вінницю минули до ночі, поки видно "нашу" дорогу, а там вже траса краща

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Olenya

Olenya Active Member

Там по часу на одне і те виходить, що через Тернопіль, що через Київську трасу. Кілометраж довший, але дорога краща.
    --- дописи об"єднано, 7 Серпень 2015 ---
    Від Тернополя вже дорога більш-менш. Якось би Тернопіль обїхати???)))

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ми вертаємось, тобто вже у Львів. Виїжджатимем ввечері з Коблево. Теоретично попадем вже зранку на погану дорогу.

4. Olenya

Olenya Active Member

А кудою ви тоді до Коблева їхали? Розкажіть по свіжих слідах)

5. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

На даний час навряд чи.

В обох випадках шлях від Золочева до Тернополя один і той же.
    Шлях до Золочева через Винники - 60 км. (ну нехай година).
    Шлях до Золочева через київську трасу - це 75 км до Олесько по файній трасі (плюс мінімум 15-20 хв в заторі в Гамаліївці - вище писала).
    Потім 34 км до Золочева по дорозі, яка чи не гірша за напрямок Винники-Золочів, і в самому кращому випадку затягне пів-години, бо там є ділянки, де швидше 20 км/год не поїдеш.

На даний час через Київську трасу буде довше мінімум на 1 год.

Пи.Си. знаю, що пишу, на Тернопіль через Винники їздила вчора; через Київську трасу - тиждень тому.

6. algo

@Olenya ми їхали Київською, бо ще були добу в Києві. Гамаліївку проскочили за 10 хв. То була 12 ночі. А тут попадемо десь 10-11 дня. А от від Тернополя до золочева наскільки погана? Як червоноградська колись була?

7. Olenya

Olenya Active Member

Я власне і розглядаю той варіант, що їхати аж до Києва по трасі Чоп-Київ, а потім Київ-Одеса. А як там дорога з Білої церкви до Умані, бо була латана-перелатана?

8. algo

@Olenya латок багато але на швидкість не впливає)

• Подобається Подобається x 1
  9. Raven

Raven Мама малятка

нормальна, під Вільшаницею і заправкою шелл погані кавалки, а так 100 можна йти

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

вже набагато краща, навіть в порівнянні з минулим роком, щось трохи полатали, щось відремонтували

11. algo

Поки по свіжому і актуально, пишу)
    Їхали таки через Київську трасу. правда не через Київ, а повів нас навігатор через Фастів. трохи скоротили дорогу. там дорога чудова, вночі можна їхати. але мабуть не вдень, бо багато населених пунктів. Гамаліївку проїхали чудово. навіть е зупинялись. потрапили в хвостик колони на зелене світло)))
    Загалом дорога зайняла десь коло 13 годин. їхали з чоловіком позмінно по дві години. майже не зупинялись. хотіли проїхати максимум дороги поки спали малюки.

Про сам відпочинок. Були на базі "Політехнік-3". то в принципі Миколаївська область, але дуже близько до Одеси, то опишу тут)

Умови так собі. ми попали в корпус де ремонту мабуть з часу заснування не було (1965 рік ))) брали путівку з підвищеним комфортом - туалет, душ, холодильник в номері. приїхали, а нам - нема вже таких номерів. Львів продав більше ніж в нас є.... з горем пополам нам щось придумали.
    Харчування менш більш.
    Пляж коло самого моря маленький. камінці тільки біля входу в море потім пісок. За 11 днів було пару раз так що після обіду хвилі і море брудне, і один раз медузи. все решту - ідеально. море чистюсіньке, прозоре, тепле. Біля бази один такий собі магазин. по фрукти їздили в Коблево. хто був без машини, то пляжем 20 хв і якийсь базарчик.

• Інформативно Інформативно x 2
  12. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

@Miki, поділіться враженнями від відпочинку на цій базі, пліз. І де Вам більше сподобалось: "Орбіта" в Коблево чи "Южная" в Луговому?

13. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Придивляюсь вже другий день на квартири/будинки подобово в Іллічівську - щось ціни захмарні!
    Здається, вже весь інтернет передивилась..:sad:
    Може порадьте щось? Як шукали?

14. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

А чому саме Іллічівськ? це портове місто і там досить брудне море(

15. Svitlanka

та стільки гарних відгуків в цій темі..
    Саму Одессу вже не хочу...
    Затоку теж. А Ілліічівськ близько до Одеси

16. Lemeshchuk

я хоч і теж не дуже задоволена минулорічним відпочинком в Затоці, але з розповіді знайомої з якою випадково зустрілась в поїзді відпочинок в Іллічівську був ще гіршим за наш, море в липні було холоднішим і бруднішим ніж у Затоці.

17. Svitlanka

І що ж тоді вибирати? :girl_crazy:
    минулого року були в одесі, на 10 ст. Великого Фонтану ( як і завжди, купу років), але....все, не хочу! Але і далеко від Одеси теж... Затока,Кароліно-Бугаз, то вже трохи їхати.
    :girl_sad:

18. porIra

porIra Well-Known Member

І я зі своїм приплюсуюсь. Відпочивали в першій половині серпня. Море було чисте і досить тепле. Місто досить чисте, багато парків, скверів, качель. Пляж чистий. Пісок пересівали щовечора. Але на першій лінії від моря лише висотні будинки, тож ми винаймали звичайну 1-кімнатну квартиру. Їхала туди я трохи скептично налаштована, а по приїзді була приємно вражена.

19. Svitlanka

А як шукали? Попередньо бронювали чи вже на місці?

20. Lemeshchuk

я минулоріч щось зовсім розчарувалась у відпочинку на українському морі, хоча я зовсім в цьому плані не балувана, море і пляжі досить засмічені (хоча на початку нашого відпочинку пляж був досить пристойний, і чим більша маса людей прибувала тим все ставало бруднішим), людей навала (в липні), а ціни о_О((
    --- дописи об"єднано, 29 Січень 2016 ---
    доречі минулоріч багато практикували підняття цін на вже заброньовані кімнати/квартири, а так як більшість за такі броні дають завдаток то його не віддавали і тут два варіанти: або пропадає завдаток або погоджуєтесь на більшу ціну...
    як нам казали власники кімнати яку ми винаймали, минулоріч в них було рекордно багато відпочиваючих, востаннє таке було десь 10 років тому.

• Безграмотно Безграмотно x 1