Щодо Тернополя вже відповіли, все одно краще на Тернопільську трасу, аніж такий зайвий кілометраж через Київську. Ми завжди так плануємо дорогу, щоб Вінницю минули до ночі, поки видно "нашу" дорогу, а там вже траса краща
Там по часу на одне і те виходить, що через Тернопіль, що через Київську трасу. Кілометраж довший, але дорога краща. --- дописи об"єднано, 7 Серпень 2015 --- Від Тернополя вже дорога більш-менш. Якось би Тернопіль обїхати???)))
Ми вертаємось, тобто вже у Львів. Виїжджатимем ввечері з Коблево. Теоретично попадем вже зранку на погану дорогу.
На даний час навряд чи. В обох випадках шлях від Золочева до Тернополя один і той же. Шлях до Золочева через Винники - 60 км. (ну нехай година). Шлях до Золочева через київську трасу - це 75 км до Олесько по файній трасі (плюс мінімум 15-20 хв в заторі в Гамаліївці - вище писала). Потім 34 км до Золочева по дорозі, яка чи не гірша за напрямок Винники-Золочів, і в самому кращому випадку затягне пів-години, бо там є ділянки, де швидше 20 км/год не поїдеш. На даний час через Київську трасу буде довше мінімум на 1 год. Пи.Си. знаю, що пишу, на Тернопіль через Винники їздила вчора; через Київську трасу - тиждень тому.
@Olenya ми їхали Київською, бо ще були добу в Києві. Гамаліївку проскочили за 10 хв. То була 12 ночі. А тут попадемо десь 10-11 дня. А от від Тернополя до золочева наскільки погана? Як червоноградська колись була?
Я власне і розглядаю той варіант, що їхати аж до Києва по трасі Чоп-Київ, а потім Київ-Одеса. А як там дорога з Білої церкви до Умані, бо була латана-перелатана?
Поки по свіжому і актуально, пишу) Їхали таки через Київську трасу. правда не через Київ, а повів нас навігатор через Фастів. трохи скоротили дорогу. там дорога чудова, вночі можна їхати. але мабуть не вдень, бо багато населених пунктів. Гамаліївку проїхали чудово. навіть е зупинялись. потрапили в хвостик колони на зелене світло))) Загалом дорога зайняла десь коло 13 годин. їхали з чоловіком позмінно по дві години. майже не зупинялись. хотіли проїхати максимум дороги поки спали малюки. Про сам відпочинок. Були на базі "Політехнік-3". то в принципі Миколаївська область, але дуже близько до Одеси, то опишу тут) Умови так собі. ми попали в корпус де ремонту мабуть з часу заснування не було (1965 рік ))) брали путівку з підвищеним комфортом - туалет, душ, холодильник в номері. приїхали, а нам - нема вже таких номерів. Львів продав більше ніж в нас є.... з горем пополам нам щось придумали. Харчування менш більш. Пляж коло самого моря маленький. камінці тільки біля входу в море потім пісок. За 11 днів було пару раз так що після обіду хвилі і море брудне, і один раз медузи. все решту - ідеально. море чистюсіньке, прозоре, тепле. Біля бази один такий собі магазин. по фрукти їздили в Коблево. хто був без машини, то пляжем 20 хв і якийсь базарчик.
@Miki, поділіться враженнями від відпочинку на цій базі, пліз. І де Вам більше сподобалось: "Орбіта" в Коблево чи "Южная" в Луговому?
Придивляюсь вже другий день на квартири/будинки подобово в Іллічівську - щось ціни захмарні! Здається, вже весь інтернет передивилась.. Може порадьте щось? Як шукали?
та стільки гарних відгуків в цій темі.. Саму Одессу вже не хочу... Затоку теж. А Ілліічівськ близько до Одеси
я хоч і теж не дуже задоволена минулорічним відпочинком в Затоці, але з розповіді знайомої з якою випадково зустрілась в поїзді відпочинок в Іллічівську був ще гіршим за наш, море в липні було холоднішим і бруднішим ніж у Затоці.
І що ж тоді вибирати? минулого року були в одесі, на 10 ст. Великого Фонтану ( як і завжди, купу років), але....все, не хочу! Але і далеко від Одеси теж... Затока,Кароліно-Бугаз, то вже трохи їхати.
І я зі своїм приплюсуюсь. Відпочивали в першій половині серпня. Море було чисте і досить тепле. Місто досить чисте, багато парків, скверів, качель. Пляж чистий. Пісок пересівали щовечора. Але на першій лінії від моря лише висотні будинки, тож ми винаймали звичайну 1-кімнатну квартиру. Їхала туди я трохи скептично налаштована, а по приїзді була приємно вражена.
я минулоріч щось зовсім розчарувалась у відпочинку на українському морі, хоча я зовсім в цьому плані не балувана, море і пляжі досить засмічені (хоча на початку нашого відпочинку пляж був досить пристойний, і чим більша маса людей прибувала тим все ставало бруднішим), людей навала (в липні), а ціни (( --- дописи об"єднано, 29 Січень 2016 --- доречі минулоріч багато практикували підняття цін на вже заброньовані кімнати/квартири, а так як більшість за такі броні дають завдаток то його не віддавали і тут два варіанти: або пропадає завдаток або погоджуєтесь на більшу ціну... як нам казали власники кімнати яку ми винаймали, минулоріч в них було рекордно багато відпочиваючих, востаннє таке було десь 10 років тому.