Відповідь: Очі діточі А ми вже з кон"юктивітом замучилися. Капали левоміцетин і еритроміцинову мазь закладали 10 днів. Тиждень ніби нічого а вчора знов обидва ока позакисали і що робити без поняття?
Відповідь: Очі діточі В садочку був медогляд. Оглядала Христинку також окуліст з нашої поліклініки. Три місяці тому вона спершу написала, що в доні +4, після крапання +8. А тепер вона далекозорості не діагностувала. Христинка побачила майже всі малюночки (лише нижню лінійку малюнків не побачила). Окуляри навмисне не вбирали. Три місяці тому ми консультувалися ще в однієї лікарки, то вона діагностувала +6, виписала відповідні окуляри. Мабуть, треба піти ще раз до неї і перевірити зір. Я, звичайно, хочу вірити в чудесне зцілення, але розум підказує, що треба перевірити все ще раз.
Відповідь: Очі діточі Дівчата, потрібна ваша допомога. Я загубила моб. телефон Радомського. Ми були в Брюховичах, він сказав передзвонити і він скаже, коли приїхати. А я не можу знайти телефону. Буду вдячна, якщо скинете мені в приват. Наперед вдячна!
Відповідь: Очі діточі Дівчата, підкажіть з якого віку можна робити компютерну діагностику, на скільки вона правдива і де у львові роблять?
Відповідь: Очі діточі У мене таке специфічне питання: якщо у нас в квартирі постійно приглушене світло (перший поверх - навіть -1, одне невелике вікно, в яке світло потрапляє лише півдня) - чи впливатиме це якось на зір дитини чи на її світлосприйняття? бо я, наприклад, дуже світлочутлива - навіть у похмуру погоду потребую темних окулярів іноді.
Відповідь: Очі діточі маєм з очком в малого проблему.... Вчора почало закисати, появився гній, сьогодні рванули до лікаря - діагноз дакріоцистіт новонародженого і є підозра на флєгмону. Дуже рекомендує не тягнути час а прям в понеділок їхати пробивати канальчик. Мол якби гною було небагато чи прояваилось би то в дитини чуть старшої то ще б можна було консервативно лікувати + масажики. А так дитині лише 8-й день, в оці купа гною... Маєм скерування в Брюховичі, в офтальмологічне відділення, але не до конкретного лікаря. Дівчата, хтось може порадити там якогось доброго кваліфікованого дитячого окуліста крім Родомського, про якого тут багато написано? В розмові з лікарем звучало прізвище Патер Андріана Ярославівна, хтось може щось за неї сказати?
Відповідь: Очі діточі Сьогодні лікар Данилкові виписав окуляри (прокапали атропіном, зробили комп"ютерну діагностику). Порадьте будь ласка, де є якісні, добротні оправи і лінзи для діток. Дуже з того приводу переживаю, молюся, щоб в дитини покращився зір. щоб легко звик до носіння окулярів, щоб світосприйняття для нього не змінилося. А ще турбує таке запитання, як оточуючі діти відносяться до діток в окулярах(чи не насміхаються)? Як правильно дитину психологічно налаштувати до нового способу життя?
Відповідь: Очі діточі раджу ще раз Оптікланд на сихові (шувар). В них тепер розпродажі цьогорічних і минулих колекцій. Якістю задоволена, сервісом і персоналом теж.
Відповідь: Очі діточі Хороша лікарка. Головний дитячий офтальмолог Львова. Якщо їхати до неї в охматдит, то там нереальні черги:8: Краще їхати в Брюховичі, але і там вона дуже зайнята. Ми маємо в вересні їхати оперувати малій очка. Має катаракту і колобому на двох очах і після цього треба носити окуляри. Нові кристалики вставлятимусь аж в 5 років. Я, взагалі не уявляю, як дитина в 1 і 3 міс. може носити окуляри?
Відповідь: Очі діточі не хочу вас розчаровувати, але таке буває((( все залежить від виховання. Моя Яринка ніколи не сміється з діток в окулярах, максимум - може мене тихенько запитати чого хлопчик/дівчинка в окулярах, або чому заклеєне очко. А раз чула як старші діти років 7-8 насміхались з хлопчика із заклеєним очком
Відповідь: Очі діточі Матусі, діточок котрих носять окуляри, поможіть будь ласка... Завтра їдемо Данилкові за окулярами, будемо підбирати оправу і лінзи, на що варто звертати увагу, до чого треба придивлятися, з якого матеріалу кращі/якісніші оправи. Лінзи нам рекомендували брати пластикові а не скляні,бо безпечніші для діточок. Коли підберемо і синочок одягне окуляри, про що варто його розпитати (чи не тисне, не тре - це зрозуміло) а що ще?
Відповідь: Очі діточі Хоч мої і не носять окуляри, знаю, що є такі оправи, які типу гнуться. Тобто якщо вушка сильно розкрити, то вони не відломляться, для дитини то актуально. Ну і судячи по собі, попросите сина похитати головою і подивіться, чи не сповзатимуть. Мала я одні окуляри, які не дуже добре фіксувались, постійно на носа злазили, дратувало то страшенно
Відповідь: Очі діточі Дуже важливо, щоб окуляри добре "сиділи" на носі, щоб не тиснули на ніс. Якщо злазять на кінчик носа, то можна підрегулювати. Лінзи однозначно пластикові. Дітям, здається, скляних і не пропонують. У Вас вже доволі доросла дитина, тому сам скаже, чи йому зручно в них. Не варто купувати окуляри з маленькими лінзами, бо око має дивитися через окуляри а не поза ними. Коли дитина вперше вдягає окуляри, то для адаптації очей потрібен якийсь час, тому не хвилюйтеся, якщо Данилко буде трохи невпевнено йти, або буде незначне запаморочення (це те, про що нас попереджали при виборі окулярів) З власного досвіду можу дати ще одну пораду, як заохотити дитину до носіння окулярів. Зрештою, у мене дівчинка і для неї краса то дуже важливо, але у випадку з хлопчиком можливо теж пригодиться. У мене Христинка сама обирала окуляри які їй найбільше сподобалися. Звичайно, із варіантів, які запропонувала консультант в оптиці. Але той факт, що малеча обирала і сама і вибрала найгарніші, спонукали її носити окуляри. Ну і треба говорити купу компліментів дитині щодо її вигляду в окулярах.
Відповідь: Очі діточі Коли ми перший раз робили окуляри доні, свекор поїхав з нами в оптику і командував, що окуляри мусять бути лише скляні, і то шумів аж. Там і не противилися, зробили як сказали. Ті окуляри, правда, вже давно поломані. Другий раз я йшла з донею сама вибирати оправу і лінзи. Мені офтальмолог дитячий сказав, що скляні дітям заборонено робити. То просто в Радянсьому Союзі робили, але то не означає, що то добре. Пластик зараз не такий як раніше, тепер він якісний. налогічно Коли я САМА з донею пішла в оптику, я не вибирала окуляри на смак діда, а дозволила доні самій вибрати (із запропонованих). І, до речі, вибрала вона собі якраз ті, котрі їй найбільше пасували
Відповідь: Очі діточі Хто ходив на заняття на синоптофорі? Поділіться враженнями. Як ефект? Чи проводять їх ще десь крім Брюхович?
Відповідь: Очі діточі Ефект відчутний. З моїми 30 градусами косини зараз не маю жодного. Так є. У поліклініках. На Сихові і на Симоненка точно є, бачила. Також є у садочку "Левеня". Але косина виправляється разом з підняттям зору. Тому лікарі зазвичай синоптофор поєднують за панорамою, або зірочкою (засвіти). Також є у центрі оптометрії на Чайковського (лікар Ольхова Ольга)
Відповідь: Очі діточі з малим провіряли очка частенько (мені здавалось, що він косить) окуліст дивилась, все добре, кзали, щоб я ненедумувала. кожного року провірялись, перед школою медогляд: нова молоденька лікар дивиться і в дитини атрофія зорового нерва,з ір 100% і 9%, нправила в охмадит,а там лікар, який раніше був в наші поліклініці, рік процедури в Брюховичах, діагностики, врешті зір впав і на другому оці до 60%, нервопатолог направив на мрт НАРЕШТІ, виявили пухлину в голові, яка давила на зорові нерви, видалили, дитино на одне око не бачить, а ті лікарі, які казали не придумуте, сказали: а чого ви раніше не звертались!?
Відповідь: Очі діточі Порадьте приватну офтальмологічну клініку, де можна пройти повне обстеження зору дитини і отримати фахову консультацію спеціаліста.
Відповідь: Очі діточі Хто має відгуки про клініку професора Новицького, "Лінкон", "Біомед"? На разі цікавить діагностика...
Відповідь: Очі діточі Скажіть, будь ласка, а яка у вас була косина - збіжна чи розхідна? З якого віку ви почали її виправляти? Чи можна пройти обстеження зору у "Левенятку"?