Очі діточі

Discussion in 'Дитяче здоров'я' started by zylia, Jan 28, 2010.

1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Очі діточі

Тиждень тому помітила в малої гульку на верхній повіці. Спочатку було незначне почервоніння і опухлість, подумала, що укус, бо перед тим були на природі цілий день. Але щось гулька не сходить і тверда. Нині випадково прочитала про халазіон, виходить у нас дуже подібне...:sad: Хто з таким стикався і куди можна звернутися?

2. Holly

Holly Moderator

Минулого тижня почали проходити медогляд з Оленкою. Лівим очком вона сказала всі картинки від верхнього до нижнього рядка. А правим не бачила навіть в верхнього. Я в шоці. Кілька днів капали краплі для розширення зіниці. Поставили нам астигматизм. За 2 тижні підем підбирати окуляри((( Тепер роздумую над садком. Якщо нас не візьмуть в Левеня, чи варто давати в звичайний садок? То ж купа дітей, щоб не побили/поламали окуляри. Чи буде вихователька якось більше дивитись? Щоб не дражнили і т.д.

3. Fast

Fast Well-Known Member

Моя ходить в звичайний садочок. Окуляри носить з 1,6 року. Ще жодних окулярів не поламала. Так, шкельця трохи дряпаються, бо то на них покладе, то ще якісь чудеса зробить. Але після сну виховательки раніше нагадували щоб оділа, а тепер це просто рефлекторно сама робить. Діти не дражняться. В неї ще очі в різні сторони дивляться. Жодного разу не скаржилась. А коли питають чому в окулярах, то спокійно відповідає, щоб краще бачити. А ше був період, коли з заклеєним оком ходила, теж жодних проблем. Перед сном вихователі ту наклейку знімали. В групі одна в окулярах. А лінзи у нас таки грубезні (+5, а зараз +4).

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Holly

Holly Moderator

дякую за відповідь) нас таки беруть в Левення. Трохи проблематично буде із водінням, але він кращий за звичайний садок)

5. Latane

Latane Well-Known Member

Наше регулярно закисаюче око педіатр сказала капати колларгол - хтось капав? І буквально паралельно для старшоі доні лор від риніту призначила протаргол! Так от колларгол і проталгол це один і той же припарат? Чи варті вони уваги?

6. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата, а що входить у діагностику зору в дітей? Окуліст просто перевіряє по тій таблиці чи ще щось? Чи якісь інші дослідження вже потрібно робити по результатах таблички?

7. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, на Симоненка є адекватний окуліст? Чи когось порадьте будь-ласка.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дівчата, хто був Левеня, хто там є з адекватних лікарів? Сусідці донечці поставили астигматизм, вони поїхали в Левеня на огляд щоб записатися на процедури і попали на якусь лікарку, по описах товста і вже далеко не молода, яка прийняла їх в коридорі, хамила, не дала жодного заключення. До кого там варто звертатись, може хтось кинути координати в ПП, буду дуже вдячна.

9. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Від чого можуть закисати очі в старших діток? В малої повністтю заліплює очки гноєм. По до окуліста йти чи визивати дільничого? Чи самим лікувати?

10. silvia

silvia Well-Known Member

не кон'юнктивіт часом?

11. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А як визначити? Гній, на протязі дня, виділяється з внутрішнього кутика. Мала не чеше і каже, що не болить.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. izz

izz Well-Known Member

Дівчата підскажіть хто чим лікує вірусний конюктивіт?колись малий таке вже мав, але неможу знайти чим лікувала.Щось дієве може хтось знає?

13. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

Можуть бути краплі Левомітицин.

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

Як вірусний, то постійно промивати якимось чайочком.

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Або фізрозчином. Вірус нічим не лікується. Треба чекати поки організм сам не поборе.

16. izz

izz Well-Known Member

Ок.вчора промивала ромашкою, бо нічого під рукою з крапель небуло, зранку вже набагато краще виглядав.А сьогодні добавила левоміцетин, очі значно краще виглядають.Але лімфовузли дуже збільшились, і ніс забитий став з появою конюктивіту.то може бути такий зв'язок?

17. Ogunka

Ogunka Member

Після вчорашнього походу в поліклініку ввечері закисло одне очко, я промила чаєм, а сьогодні вже два закисло. не знаю чи промивати знов чаєм, чи йти до лікаря.

18. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Як зупинити падіння зору? В малого вже -4... Які є дійсно дієві методи?

19. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Відповідь: Для мамусь і татусів (3)

Коли можна дитині починати дивитись тв/комп? Бо зараз ховаємо від дитячих очок увімкнений телевізор. Цікавить мене, в якому віці не шкідливо дивитися картинку мультиків. Бо для немовлят, читала, швидка зміна картинок відео шкідлива для того маленького мозочка.

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (3)

Моя почала десь після 2,5 років. Я би і довше не давала, але тато показав(( Але як я працюю за компом, то вона і раніше бачила екран, але сильно туди не дивилась, бо не було там нічого цікавого.
    Фотки на телефоні десь з двох років дивиться.